Nog 1.5 week te gaan!!!
Door: Tessa
Blijf op de hoogte en volg Tessa
24 Augustus 2011 | Nederland, Huizen
Ten eerste bedankt voor jullie lieve berichtjes, en leuk dat jullie je allemaal hebben aangemeld.
Over 1.5 week vertrek ik naar het onbekende. Het is voor mij echt heel erg spannend. Alle laatste dingen heb ik nu gedaan. Het enige wat mij nog rest is een koffer voor een jaar inpakken... En dat is niet niks aangezien ik maar 20 kilo mee kan nemen:P
Ik ga jullie allemaal ontzettend missen, maar ik weet waar ik het voor doe. En ik weet ook, dat al mijn familie en vrienden achter me staan en dat doet me veel goed.
Bedankt.
Liefs, Tessa
24 Augustus 2011 - 09:05
Laura:
Hee Tes,
Spannend hoor! Ik ga met plezier je reisverslagen lezen!
xxx -
24 Augustus 2011 - 09:11
Papa:
De spanning loopt op. Héél spannend is het. Voor jou, maar ook voor ons. Ik las net een advertentie van een cruise die in november vanuit de Middellandse Zee vertrekt naar Zuid Afrika. Een 20 daagse tocht. Het is toch wel een heel leuk idee dat jij daar straks misschien op dat schip aan het werk bent........ xxxx -
24 Augustus 2011 - 12:04
Ina:
Ha Tessa, klinkt allemaal heel spannend. Zo'n koffer inpakken gaat niet meevallen. Hoe kan je nou alles in één koffer stoppen voor zo lang. En.... niet te vergeten al die leuke dingen die weer terug moeten. Stop er niet teveel in, reden om hier een daar leuke nieuwe kleedjes te kopen. Ga genieten. Ik vind het reuze knap wat jij allemaal doet. Hartelijke groet, Ina -
24 Augustus 2011 - 14:43
Mama:
Dag liefste dochter, de tijd gaat snel ... nu te snel. Straks hopelijk heel snel (voor mij dan). De spanning stijgt. Een prachtig vooruitzicht voor jou. Je bent een toppertje! Ik ben supertrots op jou. Weer een nieuw avontuur in jouw jonge leventje. Ga genieten lieve schat, en je weet ik kom naar je toe.... waar ook ter wereld. Hou van je!!!!!! -
24 Augustus 2011 - 17:46
Lioba:
Lieve Tessa, dat is zeker een uitdaging om je koffer voor een jaar te pakken. Maar het gaat je vast lukken en voor je het weet ben je aan het genieten van je avontuur. Heel veel succes en plezier en ik blijf je graag volgen. Liefs L:ioba -
30 Augustus 2011 - 13:48
Sylvana:
Lieve Tessa,
Zoals bekend zit ik zeker niet dagelijks achter de computer. Maar ik ga de keren dat ik er wel achter zit weer ontzettend genieten van je belevenissen!! Heerlijk zo jong en vrij en dan van die uitdagende dingen doen!! Als je maar een tandenborstel, belangrijke documenten en een mooie foto van je belangrijkste familie en vrienden bij je hebt, dan is verder alles te koop! Behalve een zonnige lach en een top humeur, maar dat is bij jou van nature en genetisch meegegeven!!! Of is dat hetzelfde??Love you en ben trots op je!! Liefs en dikke XXXxxxxxx Sylvana -
31 Augustus 2011 - 16:30
Emma :
lieve tessa
ik ga je heeeel erg missen je bent een echte kanjer. eerst ging je al naar zuid afrika toen naar tenerife en nu al met de cruiseschip echt super -
03 September 2011 - 16:23
Ome Carel Aunt Greet:
Lieve Tessa,
Met spanning zien we uit naar je verdere avonturen en belevenissen hoor. Je zult weer nieuwe ervaringen (zeer nuttige en fijne hopen wij ) gaan opdoen die je later weer zeer goed van pas zullen komen. En zo wordt je een SUPER kanjer, toch ? (want een kanjer nu al).
Wij wensen je heel veel succes bij je opleiding in Londen en zijn benieuwd met welke cruise-boat je het ruime sop kiest. Alvast een behouden vaart.
Met lieve groeten