Merry Christmas and a happy 2012 - Reisverslag uit Majuro, Marshall eilanden van Tessa Wingerden - WaarBenJij.nu Merry Christmas and a happy 2012 - Reisverslag uit Majuro, Marshall eilanden van Tessa Wingerden - WaarBenJij.nu

Merry Christmas and a happy 2012

Door: Tessa

Blijf op de hoogte en volg Tessa

28 December 2011 | Marshall eilanden, Majuro

28 december 2011
St. Maarten

Liefste allemaal,

Bedankt voor alle super lieve reacties! Ik hoop dat jullie allemaal een geweldige kerst hebben gehad! En wat zagen me liefjes er mooi uit! Lieve Emma, je lijkt wel een prinses! En wat worden ze groot he! Jeetje mina:p...
Mijn kerst was... Anders. En geloof de eerste keer dat ik papa huilend heb gebeld. Tuurlijk had ik verwacht dat het moeilijk zou zijn.. Maar zo?! Nee...
Ik heb wel weer een nieuwe les geleerd zulle we maar zeggen. Tes tes, niet meer doen:p dus dan weten jullie dat vast, volgende kerst ben ik er weer bij!

Maargoed, vanaf me laatste bericht zijn er weer veel dingen gebeurd. We hadden 5 zee dagen, de overtocht had niet mooier kunnen zijn. Zoals ome Carel al schreef, de zee spiegelglad, lekker zonnetje met een temperatuur van ongeveer 25 graden! Jummie! Niet dat ik er veel van meegekregen heb in de spa:p Maar toch heb je constant blije gasten en dat is heel leuk, maar ook goed voor de omzet. Als ik zou krijgen wat ik voor Steiner verdien was ik aan het einde van me contract miljonair! Mijn hemel wat loopt er een hoop geld rond op de boot! Sommige mensen knipperen niet eens met hun ogen als je ze een homecare aanbied van 1000 pond. Hahaha, beeld je eens in dat je zoveel geld heb dat je gewoon niet meer weet wat je ermee wilt doen:p!
Dus, de spa doet het goed!
Maar me collega's zijn totaal losgeslagen... Sinds het team is veranderd gebeuren de meest vreemde dingen en Reeva kan het allemaal niet meer aan. Mensen komen dronken op het werk, of komen helemaal niet. Behandelingen tijdens werktijden, naar beneden om te slapen. We lopen constant rond te rennen om mensen te zoeken. We krijgen ontzettend veel klachten over de acupuncturist. Drama dus! Ook was Laura (hairdresser) gister op tour, als escort, en kwam totaal bezopen terug. En waar het nu op neer komt is dat als ik straks terug ga naar de boot zij er waarschijnlijk niet meer zal zijn! Mijn hemel, wat gebeurd er toch allemaal! Dus ja, dat is ontzettend verdrietig allemaal...
Maar ook heb ik nog een nieuwtje, leuk deze keer... Naja,ik vind het leuk! Sinds papa, mama opa en oma wegzijn, trek ik nog meer (als dat al mogelijk is) met Isaac op. Wat inhoud... Ik geloof, weet niet zeker, maar denk dat we nu een stel zijn. :) heel vreemd, maar heel leuk! Kan het niet zo goed uitleggen en maakt me ook een beetje verlegen:p maar voel me er goed bij en voor het moment is het allemaal heel leuk:)
Op naar het volgende onderwerp, zoals jullie misschien weten had de kapitein me gevraagd wat voor te lezen uit de bijbel, dit is uiteindelijk niet gebeurd maar misschien met nieuwjaar. Ook was ik uitgenodigd voor een kerstdiner met een van me gasten, maar ik mocht niet. Wel had al het personeel een kerst lunch, geserveerd door de kapitein en alle officiers en managers! Dat was heel leuk, het eten was als gewoonlijk niet te eten, maar het was wel heel gezellig en zweer vol. Helaas duurde dit maar een half uurtje. En in de ochtend secred santa, nou hou je vast! Weet iedereen nog van de lage school, degene die de leukste surprise maakt of het leukste kado geeft krijgt sh*t... Nou let op:p
Ik geef: een kado aan Laura (hair), een kluisje in de vorm van een boek. Ik krijg van Racheal: 2 blikjes cola en 3 pakjes sigaretten. Laura (massage) geeft aan Lemiska: een gouden armbandje. Ze krijgt van Shelly: een box afters sex tissues..... Nou leuk hoor! Pfff, nu denken jullie vast, lekker ondankbaar:p maar het was echt de kers op de "ikhebnietzonleukekerst" taart! Maar gelukkig had ik nog 3 kaarten en een kadootje te goed! Dus ik in me lunch de kaarten opengemaakt, 1 van familie Barendse, 1 van opa en oma en 1 van mama, papa en Jes! Super lief allemaal en ze hangen aan me deur, net als de rest van de kaarten die mama had meegebracht! En me kadootje, oorbellen, was echt heel mooi! Erg lief! 's Avonds nog een kadootje van Isaac, maar wat dat was hou ik lekker voor mezelf:p hhahaha, worden jullie toch niet blij van:p en als je het wil weten, vraag het dan maar aan Jes:p
Die heb ik net heerlijk aan de telefoon gehad! Zo lekker even kletsten, net of je heel dicht bij mekaar bent!
Nou lieverdjes, nu ga ik is heerlijk van St.. Maarten genieten, lekker zonnen en niks doen!
Ik hou van jullie en bij deze wens ik jullie alvast een FANTASTISCH, GEZOND, LIEFDEVOL EN GEZELLIG 2012 toe!
Heb een geweldige avond met elkaar, geniet van alles wat je het meest dierbaar is en in me hart en gedachten ben ik erbij!

Niets dan liefs vanaf de Carabiën,
Jullie Tess(L)

• 28 December 2011 - 15:21

Tanja:

Lieve Tes,

Kerst was gezellig. Gerda begon met het voorlezen van jouw kaart. Wat leuk zeg, jij als kerstmeisje op de foto. Daarna begonnen we met de cadeaus voor de kinderen, werd onverw8s erg verwend. Ik deed mee aan t vrouwencadeau, maar er lagen ook nog wat cadeautjes voor mij onder de kerstboom. 2 paar oorbellen, 1 met rondjes en 1 met veren, vogue set met 3 kleine deo's & 3x douchegel, met bambi"s erop, superhandig, en nog een vogue set met armband, bodylotion en deo. Voorlopig lekker ruiken dus, haha. Daarna de man&vrouw cadeaus. Ik kreeg het cadeau van jouw moeder, 4 theeglazen (alvast voor m'n uitzet), thee & merci chocolaatjes. Lekker lekker. We begonnen erg laat met het koude buffet, er waren ook wel veel cadeautjes zeg! Jeetje wat een rarigheid daar op de Arcadia, jij neemt je werk gelukkig wel serieus. Haha toen ik all you need is love keek d8 ik al, Tessa nog niet verliefd?, wat leuk Tes! Fijn zo'n (love)maatje op de boot! Komt me bekend voor dat van kerst. Ik kreeg in groep 6 (eerste x sinterklaas met surprises op school) schmink van 1 euro die nog jaren ongebruikt in de kast heeft gelegen.. Ik werd boos&verdrietign&rende naar de wc's en de hele klas zeggen dat ik ondankbaar was! En dat jaar erna begonnen ze er weer over, gelukkig in groep 8 niet meer. Opzich wel handig sigaretten, maar niet echt iets om voor kerst te geven! Gelukkig kreeg je nog een paar lieve kaarten & mooie oorbellen. Haha ben benieuwd wat je van Isaac hebt gekregen. Leuk dat je Jes hebt gesproken. Veel plezier in St Maarten. Geniet van de zon! Hier is t rond 3 uur 's middags al donker.. Zit al met lampjes aan hier. Heb met kerst de dvd gezien, wat een grote boot zeg, lijkt me heel vet om ooit een cruise te gaan maken, als ik t geld heb, haha. Wat praat je mooi Engels ook. Mooie woorden Tes over 2012. Heel veel geluk&plezier voor 2012 (op de cruiseboot)! Hou van je, xx Tanja

• 28 December 2011 - 15:36

Papa:

Hi Tess, het was inderdaad de eerste keer dat je huilend opbelde. Het was net pauze (we waren met Maya, Bert, Nina en Rona in de bioscoop; Mission Impossible met Tom Cruise). Gelukkig lees ik nu dat je toch nog kan genieten. Dat is tenslotte onze 'grootste zorg', dat jij geniet. Dat is het leven: je moet kiezen, je kan nooit alles tegelijk. Hoe moeten we dat zien met Isaac?????? 25 graden: we kunnen er hier alleen van dromen. En dan ben je nog op van die prachtige eilanden. Ik heb net met je moeder de vliegtickets naar Hong Kong geboekt (en de terugreis van Sydney), en de visa aangevraagd. We vinden het heel spannend. Het hotel moeten we nog boeken. We hebben in Hong Kong een cruiseterminal gezien. Weet jij of er maar 1 is? Als dat zo is boeken we een hotel in de buurt van de terminal. We vertrekken maandag, zijn dinsdag in Hong Kong en zien jou op donderdag!!!!!! En de drie weken daarop (ook wij moeten kiezen door Jessy dan 4 weken niet te zien, niet zo makkelijke keuze; gelukkig heb je een enorm begripvolle broer). We hebben er veel zin in om 3 weken met jou te reizen. Zorg jij er wel voor (met al die uitspattingen) dat je nog op die boot zit, haha. Hopenlijk spreken we elkaar vandaag nog op skype....... xxxxxx

ps En als Jessy nu niet zegt, wat Isaac heeft gegeven? Dan zou ik graag een emailtje ontvangen (het is toch geen verlovingsring, haha)

• 28 December 2011 - 15:52

Debbie:

Lieve Tessa,
    zooo raar dat er steeds mensen weg gaan!! Dat vind ik echt erg. ik vind dat die mensen gewoon weg moeten als ze niet serieus werken.
    Wat leuk dat je verliefd bent!!!!!!!
    Ik ben super blij voor je!!!!!!!!!!!
    Echt leuk joh!!!!!

Wij misten jou ook super erg hoor, bij kerst! Gerda las eerst je kaart voor, echt mooi geschreven. Het was heel ontroerend. En wat een leuke foto, van jou als kertsvrouw!!! Daarna deden we de cadeautjes, ik heb heel veel leuke dingen gehad. Het was super gezellig! De man&vrouwen cadeaus waren ook heel leuk.
    Ik mis je echt super erg, en het is ook zoo super jammer dat je er nietbij bent. Je bent er nu op geen enkel feest; niet met sinterklaas, niet met kerst, niet met oud&nieuw en ook niet met verjaardagen. Op al die momenten denk ik nog het meest aan jou; aan hoe jij het vierd, en wat jij dan doet. Ik houd superveel van jou, voor altijd en eeuwig!!!!! Ik wens jou ook een SUPER GELUKKIG, GEZELLIG, VROLIJK, LIEFDEVOL EN MOOI 2012 toe!!!!!!!!!!
    I LOVE YOU SO MUCH!!!!!!!!!!!!!!
    Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Debbie!!!!

• 28 December 2011 - 17:09

Mama:

Ha lieverdje van mij, heerlijk weer een blog van jou. Gelukkig hebben we elkaar ook net nog over de telefoon gesproken. Je klonk gelukkig een stuk beter als 1e kerstdag. Wel begrijpelijk dat je een beetje verdrietig was, maar gelukkig is kerst weer achter de rug en kun je weer volop genieten. En hoe. In je bikini aan het hagelwitte strand op St. Maarten. Hoe mooi kan het leven zijn. En dan die Isaac hè.... Ik weet inmiddels wat het kadootje was (en nee vaders, geen verlovingsring). Jessy wilde het niet zeggen eigenlijk (was een geheim tussen broer en zus), maar gelukkig heb ik je zelf nog gesproken en weet ik het inmiddels wel. Spannend hoor! Hopelijk blijven jullie elkaar leuk vinden. Geniet van het moment en zie waar het schip (hoe toepasselijk) strandt. Hier gaat alles prima. Vanochtend nog gewerkt in TerGooi. Altijd leuk. Nog 2 keertjes en dan is het voorbij omdat ik dan op woensdag (en maandag en dinsdag) bij Van Wettum Vastgoed ga werken. Het jaar 2012 begint voor mij dus goed. Lekker weer (betaald!!!) werken. Heb er veel zin in. Met oud en nieuw zit het huis hier weer vol. Gezellig hoor. We zullen toasten op jou, heel veel keer haha. Dag lieve dochter, geniet van alles en we spreken/mailen/sms-en elkaar snel weer. En in februari komen we hoor. Alles is (bijna) geregeld. En wat papa al zegt, zorg dat je op de Arcadia blijft!! Hou van je. Dikke kus van mij

• 28 December 2011 - 20:10

Sylvana:

Lieve Tessa!! Yes, het is gelukt met mijn nieuwe mail-adres !! Hoe weet ik niet, maar dat maakt ook niet uit. Ik kan mijn mail nu lezen op mijn telefoon en meteen reageren.Daar ben ik erg blij mee!! Wat een verhaal weer, wat gebeurt er toch veel op zo n boot. Heeft deze Isaac ook een snor, net als Isaac van de Love Boat?? Of zegt dat jou niks. Ik vind het leuk voor je en geniet er maar van lieffie!! Met oud en nieuw ga ik naar Lioba, dan ben ik ook lekker dicht bij je moeder om even te knuffellen !! Dat knuffellen ging even wat minder want ik ben vorige week bij de kaakchirurg geweest en ik kan je melden dat dit niet echt fijn was!! Dus in gedachten ben ik ruim een week bij die geweest !! en zo n knapperd was het niet!! Maar ik kan nu weer lekker knuffellen en eten!! Jamie gaat zaterdag heel vroeg weg naar Oostenrijk, met Henk Jan. Lekker een extraatje!! Nou lieffie ik wens jou een gezellige jaarwisseling en heel veel Gezonds en Goeds voor 2012!! Had ik al gedaan, maar dit kunnen we elkaar niet vaak genoeg wensen!! Liefs en dikke Xxx Sylvana

• 29 December 2011 - 12:35

Angelique:

Hi lieve Tess, wat een verhaal weer! Als jij je koppie er maar bij houdt maar dat zit wel snor ;) Zo leuk dat ik nu alles beeldend kan indenken...groot voordeel om ff een kijkje in jouw keuken gehad te hebben!
    Kerst was ook bij ons anders...natuurlijk alles als vanouds, de vele cadeaus, het dobbelen en het heerlijke eten van opa en oma maar toch ontbrak jouw smile een aanwezigheid. Zo gaaf dat je die kaart geregeld had....!

Brooklyn heeft lekker 2 weken vrij (en ik dus ook :))... Maandag zijn we gaan schaatsen op de ijsbaan in Laren en gisteren met Emma, Thijmen en Jay naar de film: Alvin & the chipmunks 2... Ze vonden het he-le-maal geweldig.... vooral omdat de film begon op een CRUISESCHIP...
    Emma en Thijmen zijn gezellig blijven slapen dus met z'n drieen op het matras gelegen, Emma natuurlijk in het binnen...
    Vandaag een BBQ op m'n werk en morgen lekker even niks. Zaterdag gaan we zeker op je proosten!

Wens je alle liefde in 2012 toe!!

Veel liefs en dikke kus van ons xxx

• 29 December 2011 - 14:53

hoi tess
    sit is een klein stukje wat er dinsdag in goeden tijden is gebeurd: rikkie zij tegen sjoerd dat ze bram tereug wilde maar dat wou sjoerd echt niet, en toen zij ze tegen sjors & bing dat zij de baby tereug wilde (maar daar schrokken ze wel van). en de dokter zij dat jack steeds meer achter uit gaat.....

en ik had maandag geen goeden tijden gezien omdat we naar oma & opa moesten voor kerst en ik had van je moeder een soort van pooster met daar allemaal foto's van mij en jessy (dat vond ik wel echt het mooiste cadeau) en ik had een paarden dagboek gekregen en nog een paar dingen van paarden en van me andere oma had ik oorbellen gekregen met roosjes en ik had een mooie armban en een make-up set met alles en nog wat erin en een hele mooie weker. en woendag (gister) gingen we met angelique , brooklyn , thijmen , jay. en ik naar de bios naar alvin en de chipmunks 3 en toen gingen ze ook op een cruise schip (toevalig he ) en toen kwamen we op het iedee om bij elkaar te slapen en dat mocht van angelique , papa .en mama maar jay wou liever naar huis...
    en je moeder had me echt heel mooi gemaakt ik zij ook al tegen haar ik lijk net een prinses..
    en over 1 week gaan we al verhuizen heb er echt zin in ....

xxxxxxxxxxxxxxxxx emma je kleine nicht

• 29 December 2011 - 14:54

Opa En Oma.:

Hoi lieve Tessa.
    Leuk dat je weer wat je blog schijft,en dat helemaal vanaf het eiland St Maarten met heerlijke warm weer beter als hier in Nederland want hier is het vroeg donker met regen en harde wind.
    Wat maak je weer veel mee op deze reis alleen jammer dat sommige meisjes zich misdragen op de boot want worden ze dan echt van boord gestuurd het zal je maar gebeuren dat je het vliegtuig terug naar huis moet nemen.
    Leuk voor je dat Isaac gevoelens voor je heeft en jij zeker vlindertjes in je buik voor hem of valt dat wel mee want dat is toch die jongen waar jij de laptop van geleend hebt om de filmpjes te bekijken toen wij er waren.
    De Kerstdagen waren weer heel gezellig 1ste Kerstdag bij Bart en Jolanda gegeten Bart had heerlijk gekookt voor ons een 5gangen menu het was allemaal even lekker en erg gezellig ,Sem lag er ook bij in de box met zijn speentje in z,n mondje het is een heerlijk ventje zo tevreden en lief.
    En 2de Kerstdag waren ze bij ons allemaal de kinderen kregen leuke kadootjes en de Man Vrouw kadoos waren ook mooi voor iedereen vooral voor Opa die kreeg de Playboy en 2 paar sokken en s,avonds gingen de mannen toepen en wij hebben het concert van de Toppers 2011 gekeken de Tv lekker hard gezet konden we meezingen,
    Zeg Tes wat een prachtige kaart had je mee gegeven aan ons met een mooi woordje erop gescheven en zo,n prachtige foto van jou als Kerstmeisje wat ben je toch een knapperd.
    Vanavond gaan we bij mama eten zij gaat vandaag weer heerlijk koken voor ons zoals ieder jaar het zal wel
    weer allemaal even lekker zijn en gezellig,Jessy eet ook mee vanavond.
    Opa is bij oom Jan meubeltjes in elkaar aan het zetten ze gaan bijna verhuizen het is een prachtig huis alles is even mooi.
    Ik heb gisteren het huis geboekt voor het weekend in November met de hele familie dan gaan we nog een keer vieren dat we 25 jaar zijn getrouwd maar dan ben jij er wel bij en maken we er een gezellig feest van met z,n allen,
    Zo Tes dat was een heel verhaal wij wensen je een heel gezellige jaarwisseling toe en veel liefde en gezondheid in 2012.
    Dikke knuffels en zoenen van ons,blijf genieten van alles en iedereen om je heen,en vergeet niet dat we aan je denken.
    Dag lieverd XXXXXXXXxxxxxxxxxxx
    Oma.

• 29 December 2011 - 14:58

Emma :

hoi tess ben ik nog even, nou angelique zij dat we naar alvin en de chipmunks 2 zijn gegaan maar het was alvin en de chipmunks 3

Xxxxx emma
    p.s jaja ik let overal op :-p :-p :-p :-p

• 29 December 2011 - 15:07

Lioba:

Hoi Tes, wat spannend een echte liefde op het schip. Geniet er lekker van dat vergoed misschien een beetje het gemis van de rest. Ja kerst zal niet makkelijk zijn geweest maar ... ook weer overleefd! Wel een lekker idee 25 graden ... het is hier grijs, miezer regen en snel donker. Dus het is overal wat hoor Tes en het avontuur gaat volop door voor jou hoor ik. Voor je het weet zijn je paps en mams alweer bij je aan het genieten. Wel hoop ik dat het personeel weer een beetje in het gelid gaat komen en het maar een erg tijdelijke onts[poring is. Doe jij maar lekker je eigen dingen goed, feesten op z'n tijd en geniet van de liefde, wordt het toch nog een LoveBoat-avontuur ... heerlijk! Veel liefs van ons alle vier en ... tot gauw! Liefs Lioba

• 29 December 2011 - 16:28

Caroline:

Liefste nichtje, wat een verhaal weer.
    En ik kan me voorstellen dat je niet zo'n leuk kerstgevoel had en natuurlijk het grote gemis van je papa, mama en broer op deze voor jou oh zo speciale dagen en dan ook nog eens een niet echt origineel kerstcadeau terwijl jezelf wel iets leuks had gekocht. Shit happens helaas net wat tanja al op je blog had gezet heeft zij dit toen ook helaas meegemaakt. Maar tatarata de klokken gaan luiden haha maar geen kerstklokken meer want onze tessa is voor het eerst verliefd op haar love boat en wel op haar beste maatje op de cruise, leuk voor je hoor tes, geniet er lekker van samen met isaac.
    Ben wel erg benieuwd naar je kado van isaac, spannend hoor, ik ben wel nieuwsgierig, ik wil toch even raden, misschien een nieuw tattootje van je kersverse lover. Horen het vast nog wel een keer op een van je volgende blogs. Wel een grote puinhoop onder het personeel op de cruise, maar hou je hoofd cool lieve schat en dat is jou gelukkig wel toevertrouwd. Hier alles ok. We hebben een hele gezellige kerst gehad bij opa en oma. En wat een mooie kaart had jij voor ons met een prachtige foto van jou als kerstvrouw, wat zie je er toch mooi uit. En jouw mama heeft hem prachtig aan ons voorgelezen, ik moest wel even een traantje wegpinken samen met tanja. Maar op deze manier was je er toch weer helemaal bij in onze gedachten. En net wat je al in je blog zei volgend jaar ben je gewoon weer live in ons midden! Nou lieverd blijf lekker genieten van al het moois op de carabiën en van je nieuwe liefde.
    Ik wens jou een hele gezellige jaarwisseling op de boot en heel veel liefde, warmte en vaarplezier voor 2012! Dikke kus xxxxxxxxxxxxxxxxx hou van je Caroline

• 29 December 2011 - 16:52

Chantal:

Lieve Tessa, wat ben je toch een geweldigerd! Die kaart die foto alleen jij denkt daar weer aan om dit te doen op deze manier zo super leuk lief attent ben je en wij genoten ervan! Zo was je er zeker bij lieverd bij ons allemaal! Jay vond je zooooooooo mooooooooooooi!!!! Wat een verhalen weer joh, maar dat ene van dat setje klinkt heel fijn zeker op de boot ben erg benieuwd, geniet lekker van de leuke momenten lieverd. Wil je een onwijs mooie bijzondere oud en nieuw wensen lieverd want ook al missen wij elkaar je bent met zo`n bijzondere reis tijd bezig van je leven! We love you girl!!!Dikke kus van jay en chan

• 30 December 2011 - 12:11

hoi tess
    dit is een klein stukje wat er donderdag in goede tijden is gebeurd : nou edwin was naar lucas gegaan om te vragen of lucas hem vergeefde en toen vergeefde lucas hem net en toen belde ron hem net op want ron zat helemaal onder het bloed (gewoon echt overal best wel eng en hij zweete heel erg) in het ziekenhuis en toen had hij lucas achter gelaten en toen was hij heel snel naar ron gegaan en toen ging ron net dood !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx emma

• 31 December 2011 - 11:58

hoi allerliefste Tessa.
    Dit is een klein stukje wat er vrijdag in goede tijden was gebeurd: nou lucas ging naar edwin toe om hem te troosten en dat vond edwin wel fijn.

En we hebben vanavond oud & nieuw we gaan zo karten heb er best wel zin in om vuurwerk af te steken Thijmen en ik hebben net met vriendjes ook kleine vuurwerkjes afgestoken (er waren natuurlijk ook ouders bij) in de speeltuin!,'

XXXXxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx EMMAxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

• 03 Januari 2012 - 12:11

Hoi liefste Tess
    Dit is een klein stukje wat er maandag in goede tijden is gebeurd: nou nick was ook weer tereug gekomen en ludo, janine en nina hadden alles van haar afgepakt...............

en het is nu 2012! het was heel leuk om jouw op skype te zien. maar op 1 januari was er een jongetje bij me in de klas en die ging met vrienden nog vuurwerk zoeken en toen had hij iets gevonden en aangestoken en toen was hij omploft in hem gezicht en ik en papa zaten in bad en toen zagen we allemaal ambulace en politie en een trouwma helicopter en toen horde we allemaal dat het tarik was en nu ligt tarik dus in het ziekenhuis maar we hoorde ook dat ze naar hem vingers moesten zoeken ze hebben hem duim er wel kunnen aanzetten maar zijn gezicht die is ook heeeeeeeeeeeel erg gewond (ik was niet bij hem geweest hoor maar ik hoorde het) maar we horen allemaal anderen verhalen maar ook iemand zij dat z'n ogen eruitwaren maar dat was helemaal niet zo maar anderen jongens hadden tarik ook gezien toen die heeeeeeeeeel erg gewond was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    en we gaan donderdag
    verhuizen nog 2 nachtjes slapen...

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx emma

• 03 Januari 2012 - 12:55

Marcha:

Hoi Tessa ,

Hier even een update over dat jongetje in de klas, zijn ogen zijn er niet uit hoor gelukkig maar deze verhalen gaan wel hier in het dorp. Ik ben klassemoeder en heb met de leraar gesproken . Deze heeft contact gehad met de moeder. Hij is aan beide ogen gewond en krijgt heel langzaam zijn zicht weer terug. Verder hebben ze zijn handen weer kunnen repareren..
    Het is een afschuwlijk drama, ook voor de kleintjes.. Hij heeft een cobra 6 afgestoken en die is in zijn gezicht ontploft, je weet wel van die super zware stijkers! Echt vreselijk we hopen op een goed herstel en dat hij toch weer terug kan komen op school..
    Lieve schat ik ga verder met dozen inpakken spreek je na de verhuizing..
    Dikke kus Mars

• 04 Januari 2012 - 12:24

Hoi Tess.

Dit is een klein stukje wat er dinsdag in goede tijden was gebeurd: Nou Sjors was even Lana in de auto aan het zetten en Bram die zat daar in de maxi-cosy en toen had Rikkie bram meegenomen (zonder dat Sjors het wist) en toen ging ze weer naar dat huisje waar ze de voorgekeer ook zat toen ze even rust wou hebben....... en toen hadden Rick,Sjors ,bing en Sjoerd, de politie gebelt om Rikkie te vinde want rikkie d'r fiets stond daar want ze ging met de taxi naar dat huisje en toen zagen ze dus dat rikkie de baby mee had genomen...........

En we gaan morgen verhuizen heb er echt zin in ..

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx I LOVE YOU emma