Leef het leven en geniet van elk moment!
Door: Tessa
Blijf op de hoogte en volg Tessa
22 Oktober 2011 | Turkije, Kusadasi
Kusadasi
Liefste allemaal!
Nu vanuit turkije, bin ich wieder! Mn enkels zitten onder de vlooien beten uit Egypte en ben al bij de medical geweest en heb some drugs gehad. Werkt top, tot je onder de douche gaat.... Dacht dat ik gillend gek zou worden!
Maar ook dat gaat wel weer over.
Op het moment dat ik deze mail typ zijn de meiden zich klaar aant maken voor de black and white party! Guess what, ik georganiseerd! Jaja.... Druk vrouwtje hoor, 14 uur per dag werken, feesten, slapen en ook nog in de stemming zijn om een feest in de crewbar te organiseren! Tja, moet wat om mezelf onvergetelijk te maken hè:p
Oh het is dus btw de avond voor Kusadasi, dus in de ps kunnen jullie lezen wat ik ervan vind. Een heel groot nadeel is dat ik geen foto's kan versturen. Telkens als ik het probeer flipt me ipad. Dus plan maar vast een avond in juni voor 10 uur foto's kijken:p hihi, kidding, bespaar jullie de moeite want ik maak wel een mooi foto album.
Gister is me haar weer geknipt want me manager (die een gaykapper is) was nog niet helemaal tevreden, hij heeft het dus zelf gedaan om het perfect te krijgen. Resultaat: amazing! Het is niet korter maar idioot uitgedund met lagen erin, meaning: een ultra cool kapsel!
Op dit moment, avond before Turkey ben ik zo benieuwd wat voor mails ik heb (of ik ze heb:p) hihihi...
Maar nog een nachtje slapen, en dan zal ik het weten! Nja, slapen? Denk dat er niet veel slaap in zit vannacht:p plan is om om 9 uur aan een koppie koffie in Kusadasi te zitten, dus.. Hihi!
Zijn jullie ook zo benieuwd of dit is gelukt, lees dan verder!
(aangekomen in een internet cafe op plaats van bestemming nr 6!)
9 uur helaas niet gehaald:p om 11:30 was ik in de Starbucks... Ook nog best netjes toch? Party was great! Tot in de vroege uurtjes. En dan toch weer die wekker:p hoe dapper!? Hoe ik ooit meer als 6 uur slaap ga krijgen hier word me een raadsel! Maar... Kusadasi! Amazing, kan niet anders zeggen. Echt een super stad met hele vriendelijke mensen overal, heel schoon. Echt leuk om te zijn geweest!
Helaas had me Ipad een griepje, dus weer geen mail voor jullie. Morgen ben ik in Katakolon, Griekenland! Hopelijk wat meer geluk daar! Ik ga met Martin van de fitness dit keer! Hij is uit New-Zeeland en in het begin verstond ik m niet zo goed... Vreemd accent, maar nu hebben we erg veel lol! Met ioni werk ik goed samen met de fitness dus met de jongens ben ik erg close aant worden. Jammer dat ze al zo snel gaan. Martin in januari en Gary gaat al in December. Dus dan maar weer zien hoe de nieuwe zijn!
Maar voor nu heb ik nog erg veel lol met ze, dus genieten van alle momenten die ik kan!
Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe idioot snel de tijd hier gaat. Einde van deze cruise ben ik hier al 5 weken!
Maargoed, Kusadasi was ge-wel-dig! En ook met mamatje en papatje gebeld! Ook super. Jes...?! Wanneer ben jij nou is thuis, partyanimal:p! (doe niets wat ik ook niet zou doen, dan beleef je ALLES!
Salamalycum! Liefs uit Turkije!
Dikke kussen en knuffels
Tess
22 Oktober 2011 - 08:26
Mama:
Ha lieve organisator, wat heb je toch veel in je mars. Misschien word nog kapitein in plaats van masseur. Leiding geven aan een reddingsboot, party's organiseren. Ben blij dat alleen je i-pad een griepje had en jij niet. Alhoewel die vlooienbeten ook geen pretje zijn natuurlijk. Gelukkig gaat het nu alweer beter. Ik hoop trouwens dat je nog steeds haar hebt, tegen de tijd dat je weer thuis bent....haha. Het was heerlijk om je stem weer te horen. Je doet het allemaal fantastisch. Je had veel reacties te lezen. Geweldig dat iedereen zo mooi op jouw verhalen reageert. En dan die lieve Emma. Ze zit met een notitieboekje voor GTST, iedereen moet stil zijn, want Emma moet precies opschrijven wat er gebeurd is zodat ze dit aan jou kan mailen. Wat een lieverd. Gisteren zijn we samen boodschappen gaan doen. Heel gezellig. Ik moet het nu zonder jou stellen, dus een ander lief meiske meegenomen. Mis je, lieve dochter.
Hou van je. Kus van jouw mamatje. -
22 Oktober 2011 - 17:27
Tanja:
Lieve Tes,
wat vervelend die vlooienbeten. Haha wist al dat je een ondernemend type bent. Leuk dat jij de black en white party hebt georganiseerd en fijn dat t leuk was. Hm minder dan 6 uur slaap en dan ook nog 14 uur werken per dag, petje af hoor! Ben benieuwd hoe je haar geworden is! Leuk dat je nieuwe vrienden hebt gemaakt en als hun weg zijn zul je vast wel nieuwe leuke mensen ontmoeten, want je sluit gelukkig erg makkelijk aan. :) Seni seviyorum xTanja -
23 Oktober 2011 - 22:38
Lioba:
Hoi Tes, alweer de moeite waard dit verhaal. Erg vervelend van die vlooienbeten maar gelukkig is hier een oplossing voor. Wel jammer dat die leuke mensen op de boot alweer zo snel weg gaan maar wie weet boeken ze nog wel bij als zij het ook zo leuk hebben. Dit laatste kan vast niet maar misschien als je het heel erg hoopt komt het uit. Ik zal voor je duimen. Anders maar weer op zoek naar nieuwelingen tegen die tijd. Het zal toch een komen en gaan blijven. Een groot voordeel daarvan wel is dat de minder leuke ook weer weggaan en wie weet wat daar voor leuks voor terugkomt. Ook grappig om te lezen dat je Nederlands een beetje veranderd ... zoals je al schreef is het moeilijk schakelen. Lijkt mij erg gek om mee te maken. Nou geniet maar lekker verder dan blijf ik genieten van je mooie, levensechte verhelen. Oh ja, ik kwam Bertus en Oma nog tegen in de PRAXIS .. wat een liive trotse mensen zijn dat toch. Vol trots over jou natuurlijk ... en dat midden in de PRAXIS, echt geweldig. Iedereen leeft met je mee!. Ik ga snel naar mail nr3. Liefs Lioba -
26 Oktober 2011 - 19:34
Marlies:
Lieve Tessa.
Wat goed om te lezen dat het goed met je gaat. Het is leuk om je belevenissen en avonturen te lezen.
Zo blijven we op de hoogte van jouw belevenissen.
Wat een mazzel dat je toch op ht nippertje op tijd was om met de boot mee te gaan. Het zou je maar gebeuren als je te laat was geweest.
Met volleybal gaat het ook goed. ik mis je wel als middenspeler. Xx