5 December; Chocalotta
Door: Tessa
Blijf op de hoogte en volg Tessa
01 December 2011 | Spanje, Vigo
Vigo
Liefste allemaal,
Mijn hemel, wat een reacties, smsjes en belletjes! Wat zijn we toch hecht met ze alle:) leuk hoor!
Hoe is het met de kleine Sem? Ik geloof dat de kleine nog meer aandacht krijgt dan ik dacht, hihi... Lekker hoor, geniet er allemaal maar van, ik ben over een half jaartje aan de beurt!
Vandaag over 3 dagen ben ik precies 4 maanden weg van huis. Wat vliegt de tijd! Ik kan het bijna niet geloven zo snel dat het gaat. Maar als ik dan vooruit kijk, nog 15 nachtjes slapen voor opa, oma, mama en papa komen, dat lijkt een eeuwigheid!
Dus, ik leef maar met de dag:) vind ik een hele mooie uitspraak!
In de spa is het nu wat aan het rommelen. Iedereen is moe, sommige hebben nog een paar dagen te gaan voor ze naar huis gaan, veel stress dus iedereen is geïrriteerd met en op elkaar... Ja, gezellig is dat hoor, en dan besef je pas hoe klein de boot eigenlijk is en hoe belangrijk het is dat je af en toe alleen of met andere mensen bent!
Ik heb nu 5 uur lunch, heerlijk! Heb net met omatje gebeld en Vigo bekeken en nu lekker internetten met een bakkie! Genieten vind ik dit!
Ik probeer nu wat uit te rusten voor de party cruises eraan komen, want dit gaat heel hectisch worden, werken van 8 am tot 10 pm, geen dekbevoegdheden meer (omdat de passagiers te jong en aantrekkelijk zijn:p) en geen dagen vrij... Bikkelen! Ook zoals ik al zei gaat ons halve team veranderen. Ook Vlada gaat naar huis, hoe ga ik overleven zonder me surrogaat broer?!
Maar Vlada zegt: "jij red het wel!" het is ook een poepie hoor:p ik ga hem erg missen maar als ik terug bij jullie bent komt hij naar Nederland, hij wil dan mee op de Vlijt en Zegen pap! Dus dat gaat heel leuk worden!
Ja, ik red het wel... Maar deze 15 nachtjes moeten maar zo snel mogelijk gaan, want ik hou het niet langer:p! Oh en had ik al gezegd dat ik in al deze zware party cruises toch een half dagje vrij ben... En wel op 16 december!!!!! :D
Oooh broer, oompie en tantes! Dat is toch geweldig of niet dan! Jajajaaa.... Zelfs me homo manager kan me blink-oogjes niet weerstaan:p
Oh en dan, bijna 5 december! Mijn (op kerst na) favoriete dag van het jaar! Naja... Zonder mij lukt nog wel, maar Chocolotta en de Sint?!? Komen die dit jaar dan ook niet langs?
Mijn liefste neefjes en nichtjes (en broer) :
Ik ben nu in Spanje, en je raad nooit wie ik daar tegen kwam...
Nee, het was niet de Sint... Die is bij jullie! Maaaaar! Chocalotta heeft de pakjesboot gemist, dus komt ze mee met de cruiseboot:) bij mij in de kamer! Is dat niet leuk! En dan vaart ze mee naar Belgie, zeebrugge en daar is ze dit jaar zwarte piet.
Ik moest doorgeven dat jullie ieder jaar weer de leukste familie zijn en dat ze echt NIET kan wachten om jullie volgend jaar weer te zien! En dan is kleine Sem er ook bij!
Dus namens Chocolotta, een hele fijne 5 december, geniet ervan, geniet van elkaar en heb een prachtige avond met ze alle.
Ik denk aan jullie!
Heel veel liefs vanuit Spanje
Dikke knuffels en kussen, jullie Tessa!
01 December 2011 - 13:35
Opa En Oma:
Hoi lieverd.
Wat een verrassing vanmorgen .ik zat net aan de koffie en de telefoon ging was jij aan de telefoon en hebben we even lekker gezellig bijgekletst.
Je wilde alles weten over Sem maar gelukkig heb je al wat fotootjes van hem gehad van mama.
Zaterdag komt de zus van Chocolotta misschien wel langs in Laren als wij met z,n allen Sinterklaasavond vieren Tes
Wat schrijf je daar toch allemaal leuk over en ja ,volgend jaar zijn we dan met iedereen erbij ook onze kleine Sem en Bart en Jolanda en natuurlijk onze Tessa.
Ik ga vanaf nu iedere dag een kruisje op de kalender zetten tot dat we naar jou toe komen en op de boot meevaren.
Jij ook een fijne Sinterklaasavond met Sint en Chocolotta aan boord zal ook wel heel gezellig worden .
Sterkte met het afscheid nemen van Vlada.maar wie weet wat voor leuke lu
itjes er weer aan boord komen
Nou lieverd succes met je werk en neem ook tijd voor jezelf als het uitkomt en wat rustiger is aan boord
heel veel dikke knuffels en zoenen van ons uit Huizen.
HVJ XXXXXxxxxxxxx je Omatje -
01 December 2011 - 15:31
Mama:
Ha liefste, wat leuk dat je oma ook nog even hebt gebeld. En mij natuurlijk!! Je lijkt zo dichtbij als ik je stem hoor. We kunnen niet wachten hoor (net als jij natuurlijk). En wat heerlijk dat je nog even vrij bent op 16 december. Gelukkig ben je het charmeren nog niet verleerd (zelfs bij je blije homomanager lukt het). We gaan er zo extra van genieten.
Sem is echt een prachtig en lief kereltje. Gisteren was ik er met Opa Visser. En heb hem de hele tijd vast gehouden. Wat heerlijk om te zien, al die bewegingen, gekke bekkies, gapen (niet huilen!! ook zo geweldig). Dinsdag had ik ook al het genoegen zijn poepluier te mogen verschonen. Net zijn schone luier onder zijn billetjes en toen vond Sem het nodig ook nog ff te plassen. Schone luier weer nat en zijn rompertje. Kon tante weer alles vervangen, maar met veel plezier hoor. Zo kon ik zijn hele lijfje even goed bewonderen. Wat een heerlijk mannetje, zo gaaf. Vandaag hebben we het geboortekaartje gehad. Heel mooi (heeft Bart zelf gemaakt) en raad eens.... op de voorkant staan weer vlinders (net zoals op jouw schilderij wat je voor hen gemaakt hebt). Heel leuk.
Lekker dat je vandaag weer ff vrij was in Vigo. En dan alles mooi op je gemakkie en in de eentje alles even verkennen en weer even bijkomen en bijtanken voor de volgende reis. Hopelijk blijft de oversteek van Spanje naar Engeland rustig en heb je niet al te veel last van het schommelen. Ik hoop dat alles wat je hebt opgegeven om mee te nemen in de auto past. De lijst wordt steeds groter. En mijn nieuwe galajurk moet natuurlijk ook mee. Als we in februari komen, hebben we wel 6x gala diner. Zo chique allemaal. Wordt vast ook een heerlijke en mooie reis.
Jammer dat je niet bij het Sintfeest bent. Je zal door iedereen gemist worden. Dit gebeuren en ook de kerst en oud en nieuw worden extra moeilijke tijden voor je mams. Maar je voor de kerst nog even te zien, zal me zeker goed doen. Ik mis je, maar geniet van al je verhalen. In gedachten zijn we altijd bij elkaar. Hou van je, mooie dochter van me. Dikke kus en ik omhels je met duizend armen. -
01 December 2011 - 17:04
hoi tess
dit was er woensdag in goede tijden gebeurd:en lucas zij tegen edwin dat hij hem tereug wil.en edwin zeidat hij eerst moest uitzoeken wat er tussen hem en ron aan de hand is en dat hij eerst pauze moest nemen en toen werd lucas boos en ging weg. en charly had tegen rik gezegt dat denny een boek had geschrevenover hun (charly en rik) en danny. en edwin en ron gingen zoenen in dansetoria (disco)
ben vandaag bij sem geweest en hem een kusje gegeven hij is echt suuuuper lief en schattig
Xxxxx emma -
01 December 2011 - 18:08
Tanja:
Lieve Tes,
Ik had je al een smsje gestuurd, maar nogmaals gefeliciteerd met Sem! Wij gaan zo naar ze toe. Heb al veel foto's gezien. Maandag al vrij snel had Marleen me er eentje gestuurd en mama had foto's gemaakt, maar zometeen ga ik hem voor het eerst in het echt zien, ben erg benieuwd.
Wat leuk dat Chocolotta bij jou is! Wel jammer dat ze niet bij ons kan komen, want het is een erg leuke zwarte piet. Wat oma al zei, misschien komt haar zus wel langs.
Heb er in ieder geval zin in!
Toch gek die feestdagen zonder jou. Dan mis ik je echt.
Wat leuk dat Vlada naar Nederland komt. Hoop dat er leuke nieuwe collega's komen voor jou.
Veel plezier in Spanje! (wou dat ik er was haha, heb vorige week woensdag een mailtje naar Sanguli gestuurd met mn cv enzo dat ik er wil komen werken na m'n examens, maar nog geen reactie.. :()
Ik ga volgensmij bijna eten (lasagna :))
Kusss Tanja -
01 December 2011 - 19:38
Papa:
Vlada is van harte welkom op de Vlijt & Zegen. Heeft hij de film gezien? Iedereen die jouw vriend is, is van harte welkom in Nederland. Voorlopig ben je er zelf nog niet, dus dat maar eerst afwachten. Fijn dat je op deze elektronische manier toch nog mee kan genieten van de familie uitbreiding. Het is inderdaad een hele kerel erbij in de familie. Dat wordt wat over zestien jaar op oudejaarsdag met karten. Zie je het voor je. Ik ben dan 67 en hij zestien. Wie gaat winnen denk je..... Jammer dat er veel collega's weggaan en fijn dat je weer allemaal nieuwe mensen gaat ontmoeten. Zo zie je maar: elk nadeel heeft zijn voordeel. Goeie terugreis naar Southampton (jas aan!). xxxx -
01 December 2011 - 20:55
Angelique:
He lieve Tess, al bijna weer 4 maanden...wat is dat eigenlijk al super lang maar YEAH!! wat super dat je op de 16e ook een vrije middag hebt....daar zijn we allemaal super blij mee. Heb je echt de tijd om alles te laten zien...ben zo reuze benieuwd!
Brooklyn heeft het regelmatig over je en wilde direct wat op je blog schrijven toen hij Sem had gezien (en natuurlijk dat Thijmen gescoord had). Hij vond het niet belangrijk wat over zichzelf te schrijven de schat, maar het gaat goed met hem hoor. Super rapport (-->troste moeder ;)) en zit ook in groep 4 weer in de vooruit groep. Afgelopen weekend weer voor mijn werk naar Versailles geweest maar nu is het de komende maand gelukkig thuis.
Hoop dat de zee lekker rustig blijft in de oversteek! Lieverd, tot over 2 weken en een dikke kus xxx -
01 December 2011 - 21:45
Lioba:
Lieve Tes,
Wat een verhalen allemaal over de nieuwste mini-man in de familie, echt geweldig natuurlijk. Ook erg spannend als de familie bij je langskomt en dan eerst nog de Sinterklaasviering alhier. Allemaal leuke gebeurtenissen. Geniet maar lekker van alles en iedereen. Ook komen je vader en moeder nog cruissen dus de tijd zal voorbij vliegen, blijf volop genieten. Hier is het ook langzaam spannend aan het worden: alle feestcadeaus inkopen, rijmen afmaken, surprise nog verzinnen voor mijn werk en maken. Ik heb een leuke collega getrokken met lootje maar toch ook moeilijk als je iemand niet heel goed kent. Toch maar besloten om een andere collega in vertrouwen te nemen die veel over hem weet dus het gaat wel lukken dan. Het wordt langzaam wat kouder hier en ook is er stormachtig herfstweer voorspelt voor het weekend. Lekker voor de openhaard dan maar. Werk ze nog, neem ook wel regelmatig genoeg slaapuurtjes tot je en af en toe even doorfeesten dan maar ... dan doen wij dat hier ook.
Liefs Lioba -
02 December 2011 - 17:45
Debbie:
Heey lieve Tessa,
weet je hoe super duper mega leuk....... We zijn gister bij Sem geweest!!!!! Hij is zooooooo schattig :D!!! Ik heb hem ook vastgehoeden!!! Hij is zo lief en ook de geluidjes die hij maakt zijn zooo schattig!!! Ik vond het echt super om hem te zien!!!
Ja he, de tijd gaat echt niet normaal snel :o. Dat vind ik ook, er is elke keer zo een week om. En ik heb het je nog niet verteld, maar hou je vast... Ik krijg maandag over twee weken slotjes!!! Ik ben echt blij dat deze beugel eruit gaat joh, het is echt super irritant met eten; alles blijft er de hele tijd tussen haken. Maar slotjes lijkt me ook niet heel fijn eigenlijk. Mijn vriendin kon in het begin alleen maar soep eten omdat het zo'n pijn deed :o. Ik hoop niet dat het te erg wordt.
Wooow, jij moet echt lang werken!!! Ik vind het nu op school al super veel, ik kan echt niet meer. Ik vind het echt super goed van je dat je dat vol kan houden. Maar ja je vind het ook super leuk. En dat snap ik ook wel hoor, mij lijkt het ook super leuk om te doen. Maar ik snap dan ook wel dat iedereen moe en geiïriteerd is. Dat zou ik ook zijn na zoveel lange werkdagen.
Echt jammer dat hij weg gaat. Maar wel super leuk dat hij dan komt als jij weer thuis bent! Dat is echt een goede vriend! Ik hoop dat er ook wel andere leuke nieuwe mensen komen, maar dat denk ik wel. Want er zijn ook heel veel mensen die dit ook willen doen op de cruise.
Weet je waar ik ben achter gekomen he. Selena Gomez was 11 toen ze auditie deed voor Wizard of Waverly Place :o!!! Echt super jong! Maar ze was toen zooo schattig! Echt lief. En ze kon toen al super duper goed acteren. Ik zou echt willen dat ik zoals haar was, zij is zooooo cool!!!!!
Verder gaat het ook goed met me. Ik word alleen wel heel moe van school en kan niet meer tegen school. Maarja, dat hebben heeeeel veeeel kinderen. Daar is niks aan te doen.
Xxxxxxxxx Debbie!!!! -
02 December 2011 - 18:00
Caroline:
He lieve tes, jammer dat er zoveel mensen naar huis gaan en ook je bijna broer Vlada. Maar hopelijk krijg je weer nieuwe leuke mensen waar je een goede klik meekrijgt. Dat gaat jou kennende vast lukken. Gisteravond zijn we met z'n viertjes naar ons neefje Sem geweest. Wat is dat toch een lieve zoete schat, je kan echt uren naar hem kijken naar al die beweginkjes en mooie geluidjes wat die maakt. En je zou hem inderdaad vast willen blijven houden en hem nooit meer loslaten, maar ik denk niet dat Bart en Jolanda hier blij mee zullen zijn, ha,ha. Want die genieten ook zo van hun lieve kleine mannetje. Maar we hebben Sem allemaal even lekker vastgehouden en leuke foto's gemaakt met hem, echt leuk! Ook heb ik ons kado gegeven en nu ga ik dan ook aan jou vertellen wat we hebben gegeven. Ik had dus een luiertaart voor Bart en Jolanda gemaakt. Dit is een taart met 3 lagen met allemaal opgerolde kleine luiertjes en hier had ik allemaal leuke kadootjes en ballonnen aangehangen. Bart en Jolanda vonden dit erg leuk en hadden dit nog nooit gezien. En m'n collegaatje die ook tegelijk met Jolanda zwanger was heeft me geholpen, lief hè? Zij heeft gisteren een dochtertje gekregen, ze heet Nena. Alleen is de bevalling niet helemaal goed gegaan helaas en liggen zij nog in het ziekenhuis en moeten daar nog tot donderdag blijven, hebben waarschijnlijk allebei een infectie. Maar toch is ze oh zo blij voor Bart en Jolanda dat met Sem alles goed is gegaan. Ja ze is echt een lieve schat en heeft ook zo met Jolanda meegeleefd, echt heel bijzonder. Nou chocalotta, morgen dan Sinterklaasavond zonder onze eigen chocalotta. We zullen je echt missen maar er komt wel even een hulp Sinterklaas + Zwarte Piet langs, ook leuk, hoop ik. Maar in gedachten ben je toch bij ons hoor en volgend jaar komt onze eigen chocalotta gewoon in hoogst eigen persoon ons heerlijk avondje weer opleuken! Nou lieffie doen jullie op de boot ook nog wat aan Sinterklaasavond of kennen ze dat daar niet, want je zit nog wel in het land van Sinterklaas. Nou wie weet en anders ga je zelf voor chocalotta spelen haha, zou een grap zijn. Geniet lekker verder in het heerlijke spanje en een veilige overtocht zonder zeeziekte voor jou.
Dikke kussssssssssss xxxxxxxxxxx hvj
Caroline -
02 December 2011 - 18:12
Caroline:
Oh tes, ik was nog even wat vergeten tegen je te zeggen en dat wil ik nog wel even doen. Dat het geboortekaartje van Sem zo mooi is en dat op de voorkant hele mooie gekleurde vlinders staan, waar het allemaal mee begonnen is met jouw prachtige schilderij Hope met ook zo'n prachtige vlinder, echt heel bijzonder. Dit wilde ik nog even aan je kwijt. Dikke kussssssssss xxxxxxxxxxxx -
02 December 2011 - 18:51
hoi tess
dit was er vrijdag in goede tijden gebeurd:en lucas wou naar edwin gaan maar nina zei tegen lucas dat edwin dat niet verdient maar lucas wou naar edwin en hij zei dat hij over die zoen heen is gestapt en dat hij van hem hield.en lucas wou net naar edwin gaan en toen kwamen anton en bianca naar buitenen zeiden dat hij beter niet naar binnen kon gaan omdat edwin met ron binnen was. en janine had tegen nina gezegt dat maxime haar (janine)dood wou maken
xxxxxxx emma -
03 December 2011 - 09:39
Sinterklaas:
Arcadia, 3 December 2011
Lieve lieve Teassa,
Daar wordt op de romp geklopt, hard geklopt, zacht geklopt …. Wie zal dat zijn ?
Wees maar gerust mijn kind, ik ben het, de goede Sint, dat is toch fijn ?
Want ook op de Arcadia, hier heel ver vandaan moet een beetje Sinterklaas gevierd worden vind de oude snikkel
Heb je even voor mij ?
Maak wat tijd voor Sint vrij.
Ik zeg wat je moet doen, lees dit gedicht van kapoen
Hopelijk wordt je blij.
Heb je even voor mij ?
Maak wat tijd voor Sint vrij.
Ik zeg wat je moet doen, lees dit gedicht van kapoen
Hopelijk wordt je blij.
Deze snikkel is niet zo’n meeler maar we gaan even wat coupletjes op dit “ blog ” knallen
Ik ben meer van het inmiddels ouderwetse “ bakkie “, breekie breek met je stem allerlei onzin de ether in brallen.
Ach, Sint is nu eenmaal een man op leeftijd
Facebook, Hyves en pingen zegt me helemaal niets, dat wilde ik even kwijt.
Voor ik het vergeet moet me even iets van het hart
Want omdat ik Chocalotta nergens kan vinden moest ik dit jaar met een andere Piet van start.
Ik zal het netjes houden maar het was en is … met peren
Ik heb namelijk een uitzendpiet meegekregen maar die moet nog een heleboel leren.
Die smijt met pepernoten alsof ie sneeuwballen aan het gooien is
En even z’n mond houden als ik uit het grote boek voorlees dat is ook geen kattenpis.
Wat dat betreft mis ik mijn vertrouwde lieve pieterbaasje wel hoor
Zo, dat is eruit en nu snel met het gedicht door.
Sjonge jonge, jij hebt al heel wat beleefd sinds je begin september naar Londen vertrok
Keuringen, testen en examen … het is niet niks vindt deze ouwe bok.
Londen verkennen en dan het bericht krijgen dat je op een schip aan de bak kan … ja ja
Niet 1 of ander lullig bootje maar een “Worldcruise “ met de naam “Arcadia “.
Toen de oude snikkel dat hoorde was hij best een beetje jaloers op jou
Want de Sint vaart nog steeds op een stoomboot zoals je weet met weinig luxe … nou nou.
Mijn boot heeft dan wel een paar kajuiten en een roer
Maar zeker geen zwembaden, bioscoop en schoonheidsspecialiste of masseuse aan boord
… wat een geouwehoer !!!
Ik ben namelijk niet zo soepel meer en heb hele oude botten
En mijn wenkbrauwen zijn aan epilady toe, of een leuke “ eyeliner “ , wat kan mij het verrotten ?
De Sint moet tenslotte ook mee met zijn tijd
Dus gelakte nagels en wat mascara maakt ook van mij een aantrekkelijke meid.
Ik wou dat ik het allemaal over kon doen …..
Dan had ik ook een groot jacht gekocht voor alle pieten en kapoen
Maar ja, alle kindertjes kadootjes geven, dat kost ook een hoop geld en weet je wat het is ?
Het kost me dit keer extra veel als gevolg van die kolere crisis.
Maar de Sint is tevreden hoor met z’n oude bootje
Hopelijk gaat ie voorlopig nog niet naar zijn grootje.
Jouw eerste trip was naar Malaga
Onderdeel van Spanje dus Sint kent het daar als zijn broekzak ha ha.
Al je belevenissen vanaf het begin te volgen via jouw reisverslag op internet
Keurig netjes van plek naar plek op een rijtje gezet.
Als de Sint alle locaties zo op dat rijtje ziet staan
Dan is het met recht een wereldcruise …… misschien in de toekomst ook nog een keer aanleggen op de maan ?
Zeg Tes, je beschrijft al jouw belevenissen heel erg leuk
De snikkel ligt tijdens het lezen dan ook regelmatig in een deuk.
Ik zie het allemaal voor me want mijn fantasie is heel erg groot
Op naar Italië, naar Venetië met die grote boot.
Zoals je schrijft maak je lange dagen, heb je leuke collega’s maar zijn de mannelijke lelijk en klein
Zullen pa en moe niet erg vinden Tes, en met vrouwen onderling heb je toch veel meer gein ?
Van Italië naar Griekenland, je voelt je al wat meer op je gemak
Tijd voor de kapper, heel kort, funky en dus “strak “.
Op naar Gibraltar met het nodige oponthoud want was de Arcadia het spoor zoek ?
Nee hoor, jullie moesten een schip met een stelletje illegalen in de gaten houden en
jouw homo manager scheet in zijn broek.
“ Ooops, dear Tess, i’m so exited about what’s happening now
I do a little pee in my broekje and I must clean this somehow. “
Volgende locatie is Alexandria, je voelt je helemaal heppie de peppie met lekkere kerels voorhanden
Zoals Dimi, Vlada en natuurlijk Sanjay, die met die mooie tanden.
Van Egypte hop hop hop in galop naar Turkije, naar Kusadasi
Tussen alle drukte door organiseer jij nog even een “ Black and White party “
Volgende bestemming is Katakolon, in dat arme Griekenland
Jij lekker shoppen met Isaac ( is die toevallig van de serie Love Boat ??? ) maar wat was daar aan de hand ?
Toen jullie weer in wilden schepen bleken alle trossen al bijna los
Als de sodemieter dat schip in want anders waren jullie de klos.
Een paar dagen later naar Cadiz, Spanje i.p.v. Portugal vanwege het slechte weer
Om daarna door te stomen naar Madeira in Portugal, wat wil je nog meer ?
Nou, even op adem komen want dit was een behoorlijk pittige trip
Windkracht heel veel en golven van wel 10 meter hoog , dus heel begrijpelijk even een behoorlijke dip.
Tijd voor een liedje lieve Tes
Wat dacht je van “ zie ginds komt de stoomboot “ , ik zeg yes.
Lekker hard zingen, al die buitenlanders snappen dit vast niet
En dan zeg jij : “ this is a famous Dutch song about the old Snikkel and his black Piet.”
De volgende halte is Sint Maarten, een favouriete stek van mij
Wat je daar allemaal meegemaakt hebt …. Wat een verhaal , gelukkig met Isaac erbij.
Je bezoekt nog 2 Sinten, Sint Kitts en Sint Lucia volgens zwarte Piet
Hier even een sailaway party gehad bij mr. & mrs. Creed.
Via Barbados en Ponta del Gada kom je weer aan in thuishaven Southampton erg moe
Lees ik het nou goed ? heb jij op je voet een echte Tattoo ???????????????????????
Dus niet zo’n plakplaatje maar ééntje die er permanent op zit ???
Een vrouwelijk anker ….. yeahh man , no shit.
Zal opa ook wel tof vinden , ha ha,die Bertus Bats, zo trots als een pauw
Jij hebt inmiddels het bericht gekregen dat mama, papa EN oma en opa langs gaan komen, en al gauw.
Op 15 december zul je hen weer in je armen kunnen sluiten ….
Een speciaal moment ….. ben zo terug ….. ik ga effe naar buiten …
Zo, peukie gedaan in de schuur
Ja, ook de Sint is wel eens emotioneel en overstuur.
Kleine meisjes worden groot …
Op de Sint zijn trouwdag een prachtig piepklein bruidsmeisje
En nu als volwassen vrouw ver hier vandaan op een heeeeele grote boot.
Ik ben trots op je hoor want Sint hobbelt alleen maar over de daken
Wurmt zich door een schoorsteen en hoopt dat de worteltjes in de schoentjes lekker zullen smaken.
Ik ga er langzamerhand een puntje aan breien
Want zo meteen komt “ Goeie Tijen “
Via Madeira, Las Palmas, Gran Canaria en Lanzarote zit je nu in Vigo of ben je daar al weer weg ?
Je hebt er een prachtig neefje bij gekregen en ook Sint was bij het zien van dit mannetje helemaal van de leg.
Een heel mooi ventje, Sem, een prachtige naam en een heel groot wonder vind Sint
Hij is nu de jongste telg in de familie, een heel zoet kind.
Wat leuk dat Chocalotta bij jou op visite is en meevaart naar Zeebrugge
Heeft die troela dus toch de pakjesboot gemist , oh oh oh , die vergeet altijd alles, uche uche uche.
Sint dacht al : “waar is ze toch, ik kan niet zonder haar. “
Gelukkig zit ze nu gezellig bij jou, doe haar de groeten en tot volgend jaar.
Dan ga ik nu echt stoppen hoor
Want ik heb het nu heel erg druk met gedichten en pakjes bezorgen, dat gaat ook door.
Lieve lieve Tessa, ik hoop dat je van dit gedichtje een klein beetje hebt genoten
En dat je nu toch een beetje het “ Sinterklaasgevoel “ hebt, maar dan zonder pepernoten.
Ik neem vanavond bij ome Carel en tante Greetje in Laren een biertje op je lieve schat
En als je het leuk vindt dan “ Blog “ ik je weer, dan doe ik dat.
Maar dan niet op rijm want ik zit er nu helemaal doorheen
Gewoon een leuk verhaaltje over van alles en iedereen.
Een hele dikke kus van Sint en Piet
En doe de groetjes aan de hele crew, vergeet dat niet
03 December 2011 - 09:52
Sinterklaas:
Sorry Tessa,
de eerste coupletten zijn dubbel, dus 2 keer.
Zie je wel, leve de techniek, maar goed, nu heb je een paar coupletjes meer.
Sint -
04 December 2011 - 11:00
hoi tess
dit was er vrijdag in goede tijden gebeurd: nina zij tegen ludo en maxime dat maxime helemaaaal niet met die pillen had geknoeid.en bing had tegen sjoerd gezegt dat hij en rikkie beter helemaal de baby niet konden zien.en nina wou wel net voor doen dat nick met diep illen had geknoeid maar ze wou niet tegen noud liegen.en rikkie had tegen sjors en bing gezegt dat zij de baby niet meer gaat zien maar sjoerd wel.en charly zij dat tegen sjors dat dat boek van denny niet mag uitkomen en dat zij hem moet tegen houden en dat het over haar en denny ging
XXxxxx emma -
04 December 2011 - 13:58
Papa:
Sinterklaas kan je overal vinden. Leuk! xxx
05 December 2011 - 09:59
Angelique:
Ik zie het op mijn kalender,
het is vandaag 5 december.
Dacht even aan mijn grote nicht,
vandaar dat ik dit kleine gedicht aan jouw richt.
Een dikke kus en ik hou van jou,
en ik zie je gelukkig gauw!!
Xxx -
05 December 2011 - 20:33
Marcha:
Lieve Tessa de Sint... wat een leuk gedicht he!!
Heb je de fotootjes nog ontvangen via je sms? Vooral van oma met haar vergiet, nee die vergeet je niet!!!
Dag lieve schat ik zie je snel, in ieder geval hier weer even een kattebel!
Kus kus -
06 December 2011 - 15:29
hoi tess
dit was er maandag in goede tijden gebeurd: maar sjors zij tegen charly dat zij niet denny wilde tegen houden maar toen zei charly dat het door haar (charly) komt dat zij nu bram heeft. En Edwinvroeg aan ron of hij NOG een nachtje bleef slapen maar dat wou bianca nieten toen ging ron weg en toen werd edwin boos op bianca. en sjors vroeg aan charly of zij gevoelens had voor denny maar charly zei dat ze niks voelde voor denny. en bianca zei tegen edwindat ze spijt had dat ze ron weg had gestuurd en dat ze hem trakteerde opp een lunch en lucas en noud gingen ook lunchen en toen jad noud doorgestuurd aan bianca dat ze daar gingen lunchen..;.
Xxxxxxx emma -
07 December 2011 - 12:32
hoi tess
sit was er dinsdag in goede tijden gebeurd: nou bing wou sjors ten huwlijk vragen maar telkens kwam er iets tussen maar toen had bing het echt suuuper mooi gemaakt en ze waren alleen en toen had bing sjors ten humlijk gevraagt en toen zij sjors ja.nina wou echt precies weten wat ludo van plan is met maxime. en edwin die had ron ook mee gevraagt om te gaan lunchen en dus kwamen lucas edwin en ron elkaar tegen en toen werd lucas echt heeeeeeeel kwaad en toen ging hij woest weg..
Xxxxxx emma -
08 December 2011 - 17:00
hoi tess
dit was er woensdag in goede tijden gebeurd:luo merkt dat het wraakplan op maxime te langzaam gaat aks nina het op haar eigen manier aan de slag wil. sjoerd en rikkie gingen samen koken en toen gingen ze zoenen en toen zij sjoerd dat hij dat niet kon..
XXxxxxx emma -
11 December 2011 - 19:48
Sylvana:
Lieve Tessa,
Wat een spannende veranderingen op de boot. Mensen weg en weer nieuwe mensen erbij. Dat zijn minder leuke berichten, maar kunnen ook weer heel leuk worden want wie weet hoe leuk de nieuwe mensen weer zijn. Dan kunnen er alleen maar meer bij jou op bezoek komen in Nederland. Ik snap dat je de dagen aan het aftellen bent dat je je ouders, Jessy, Oma en Opa en dan nog de rest die op bezoek komt live kunt omhelzen!!
Wat zal dat een heerlijke tijd zijn voor jullie.
Hier gaat alles erg goed en lekker z n gangetje. We hebben heel gezellig Sinterklaas gevierd, met allemaal leuke, gezellige en plagerige gedichten. Maar dat mag allemaal een keer per jaar.
Ik ben afgelopen woensdag samen met je moeder op kraambezoek geweest bij jouw nieuwe neefje Sem, wat een kanjer zeg!!
Echt een heel mooi fijn kereltje, en hij lijkt ontzettend veel op Bart!!
Zo klein en dan al gekloond!!
Helemaal hebberig word je weer van zo n kleine baby!
Met Jamie en Jill gaat het ook goed. Jamie is erg druk met school en werk, en feesten natuurlijk!! En Jill zit ook regelmatig met haar neus in de schoolboeken en haar vriendje David ook.
Ik heb gisteren de kerstboom neergezet en het hele huis gezellig in kerstsfeer gebracht!! Wordt er op de boot ook nog iets speciaals gedaan of versierd met de kerst?
Nou lieffie, ik weet niet of ik nog iets van je lees voordat je je paps en mams in je armen kan sluiten, want ik ben niet zo heel erg vaak op de computer. Maar ga ontzettend genieten van al je bezoek!!!!!!
Maar dat gaat helemaal goed komen.
Wek ze en heel veel succes met alle nieuwe mensen die op de boot komen!
Liefs en hele dikke XXxxxx
Jamie, Jill en Sylvana -
13 December 2011 - 17:25
hoi tess
sorry dat ik niet heb geschreven wat er donderdag en vrijdag was gebeurd in goede tijden want donderdag (avond) gingen we uiteten omdat mama jarig was en vrijdag (avond) gingen we schaatsen. dit was er maandag in goede tijden gebeurd: sjoerd had een mooi cadeau voor bram maar rikkie dacht dat het voor haar was en toen pakte ze het cadeau en toen legde ze het weer tereug. en denny was weer tereug gekomen en toen werd rik boos op denny en toen ging denny weg en toen had rik denny gebelt om te komen eten (dat moest van charly) en toen hadden denny en rik het weer goed gemaakt en toen hadden ze dst boek vergeten.
XXxxx emma
p.s echt leuk dat je vader en moeder en je opa en oma morgen komen ze kunnen echt niet wachten om je te zien (en jij denk ik ook niet)xxxxxxxxxxx -
14 December 2011 - 16:19
hoi tesss
dit was er dinsdag in goede tijden gebeurd: ludo vroeg aan nina of zij naar maxime wou gaan en een brief stiekem te pakken want maxime mocht die brief niet lezen en nina wou dat doen en toen ging ze dus naar maxime maarl udo weet niet zeker of nina dat wel aan kon.binaca vind dat charly zich vreemd gedraagt..
XXXXxxxx emmma I LOVE YOU -
15 December 2011 - 15:21
hoi tess
dit was er woensdag in goede tijden gebeurd: lorena en lucas wouden dezelfden jongen en toen koos die jongen voor lorena en toen wou die jongen met lorena zoenen en dat wou lorena eigelijk niet en toen had zij een toch 1 kus gegevenen toen zij die kus gaf toen kwam jack net binnen en toen zag jack dat en toen had lorena tranen in haar ogen. ron wou werken in londen (waar jij heen ging toen je op het cruise schip opstapte!) en hij vroeg of edwin ook meeging naar londen om daar te wonen. en nina zij tegen maxime dat zij (maxime) grote fouten had gemaakt en dat ze daarom weg wilde (met die brief waar maxime niet achterwas gekomen)...
XXxxxxxx emma
p.s is het leuk met je opa en oma en je vader en moeder op het cruise schip (ik denk het wel)??????
PP.s morgen (vrijdag) komt ook je tante je oom en nog een tante en je broer eigelijk wou ik ook wel mee maar dat kan helaas niet.....xxxxxxxxxxxxxxx -
16 December 2011 - 15:24
hoi tess
dit was er odnderdag in goede tijden gebeurd: nou sjoerd en edwin hebben eigelijk het zelfde probleem want rikkie wou dat sjoerd meeging naar de andere kant van de wereld voor een half jaar en ron vroeg aan edwin of hij met hem samen in londen ging wonen. en jack die praat eigelijk niet tegen lorena en dat vond lorena niet leuk toen werd ze een beetje boos op hem en toen vroeg sjors aan jack waarom hij wel heel veel naar haar (sjors) berichtjes stuurde maar niet naar lorena...
Xxxxxxxxxxx emma -
17 December 2011 - 14:11
hoi tesss
nou in goede tijden toen hadden lorena en jack een klein beetje ruzie en toen viel jack zomaaar neer. en ik de film gezien hoe je op je cruise leeft oh en dat cruise schip is echt super groot en wat ook leuk was was (in de film) dat je zo van die trap af rende naar je familie (niet je hele familie) je was volgensmij heel erg blij om ze weer te zien en zij waren ook heel blij jammer dat er geen kinderen op het cruise schip mogen. en ik zag ook dat je bij je bed allemaal foto's hangen en waar je werkt heb je een uitzicht WAUW!!!!!!!!!!!!
I LOVE YOU
XXXxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx je kleine nichtje -
19 December 2011 - 13:14
Hoi Lieve Tessa:
Wat hebben wij het heerlijk gehad op de boot en van alles zo genoten .
We waren natuurlijk super blij om jou weer te zien en wat zag je er mooi uit in je witte pak en je doet het zo goed in de spa en wat spreek je goed Engels.
Jammer dat de tijd zo snel ging, maar wel fijn dat we met elkaar hebben kunnen eten en wat zagen we er mooi uit he Tes
Nu ben je op weg naar Madeira en de Kerstdagen vier jij op St.Maarten ver weg bij ons vandaan dit jaar.
Je kaart heb ik onder de kerstboom gelegd dan kan mama hem 2de kerstdag voorlezen als we met z,n allen bij elkaar zijn .
We gaan weer wachten op je volgende verhalen vanuit de Caribean.
Dag lieve schat we denken aan je blijf genieten van alles.
Dikke knuffel van ons hvj
XXXXXXXXXXXXXxxxxxxxxxjes
Oma -
20 December 2011 - 15:09
Kirsten:
hoi, Tess.
Ik heb eindelijk deze site van je gevonden :$ errugg laat ! ik las wel al een paar keer leuke berichtjes op je facebook, maar dit is veel leuker natuurlijk.
Ik heb echt heel veel respect voor je. Dat je aan zo een groot avontuur bent begonnen: echt super !!
Ik wens je nog heel veel succes en plezier. You go girl .
Ik ga je nu zeker volgen (eindelijk hihi)
Dikke kus
je oude klasgenootje (K) -
20 December 2011 - 18:38
Emma ( I Love You):
hoi lieve lieve liev lieve lieve lieve lieve lieve lievel lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve (er komt nog meer) lieve lievel lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve lievel lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve lieve liefste tesssa.
dit is een klein stukje wat er in goede tijden is gebeurd: nou jack was weer wajjer geworden en toen zij hij dat het met hem ging en toen werd lorena boos op hem toen ging lorena weg toen ging jack in bed en hij een foto staan van lorena die klapte hij om toen ging hij weer in bed toen zette hij de foto weer rechtop en toen zette hij het zo dat hij als hij op zijn zij ligt het goed kan zien...
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ik hou van je lieve tess