Down under!
Door: Tessa
Blijf op de hoogte en volg Tessa
04 September 2011 | Verenigd Koninkrijk, Londen
Onderweg....
Lieve lieve allemaal,
Dit bericht schrijf ik in het vliegtuig. Dat betekent.... Ik ben onderweg, waarheen? Naar het onbekende!
Gisteravond het feest van Ome Jan en Tante Marcha, heel erg gezellig. Maar tevens ook mijn afscheidsfeestje, en dat was heel moeilijk. Maar keep in mind: "afscheid nemen bestaat niet"!
Vanmorgen om 7 uur m'n bed uit, erg vroeg:p maar heb eerst nog een kwartier afscheid van me bed genomen, haha! Daarna gedoucht en de laatste spullen gepakt, natuurlijk weer stress want het paste allemaal niet! Wat verwachten ze ook, 20 kilo voor een jaar?! Maar gelukkig, paps en mams, redders in nood! Alles wat niet paste, zit bij hen in de koffer! En hoe ik het van Londen naar 'tonbekende krijg, dat is voor latere zorg;p.
Daarna even een snel ontbijt, en toen... Afscheid van 't geen wat me het dierbaarst is, mijn lieve kleine grote broer! Helaas kon hij niet mee naar schiphol... We hebben zeker een kwartier geknuffeld en gekust, en toen tranen met tuiten de auto in, "dag lieve Jes!" ...
Eenmaal onderweg, mama telefoon vergeten, ja lekker slim:p dus een lus maken terug, en ik dacht neeeee, weer gedag zeggen! Maar ze bedacht zich en we gingen door. Toch even met papa's telefoon bellen naar Syl, want dat moest... Buiten de auto... Vreemd, maar ik vond het allang best!
Aangekomen op schiphol, mama en ik inchecken en papa de auto wegzetten, 21.6kilo werd geaccepteerd, en ik was blij en ook eindelijk weer een beetje rustig.
Mama en ik wachten op papa op een bankie en opeens staat ze op, " ik denk, wat gaat die nou weer doen:p" en ja hoor.... Surprise!
Marlies, Janneke en Jess op schiphol! Wat fantastisch! Echt heel lief en heel fijn!
En natuurlijk zat iedereen weer in het complot en wist ik nergens vanaf! Dat bellen naar Syl, was dus naar Jes, of hij de telefoon dan ook gelijk even mee kon nemen! Hahaha, het blijft leuk, en als ik het zo opschrijf moet ik weer lachen!
Toen door de douane, zeker minder om dan zo definitief afscheid te nemen. Maar wat moet dat moet.
Nu komen we net uit het vliegtuig, veilig geland:) we zaten vrij ver voorin, dus waren we er snel uit en bijna als eerste door de paspoort controle. Toen naar de band. Als 1 van de weinige had ik een koffer ingecheckt, want bijna iedereen reist hier met handbagage. Dus er lagen niet veel koffers op de band en een aantal backpak tassen. Maar.... Helaas lager niets van mij tussen! Flink k*t! "heb ik weer" was het eerste wat ik dacht!
Alle banden gecheckt, maar nergens mijn koffer.... Dus dan moet je de hele controle door, je koffer beschrijven, adres en telefoon nr doorgeven, etc. Maar morgen heb ik die koffer echt nodig! Couse you never get a second chance to make a first impression! Maar dat kon die man niet beloven, dus ik zat in de stres... Maaaar gelukkig (omdat er niets meer in me koffer paste) heb ik m'n pak in mama's handbagage gedaan en mijn eigen trolley zit vol met schoenen en panty's! Dus mocht mijn koffer er nog niet zijn morgen ben ik in elk geval netjes gekleed! En ik hoop dat m'n nieuwe roomie dezelfde kleur foundation heeft, en dat ik alle make-up mag lenen. Me haar zit altijd prachtig dus daar maak ik me niet druk om, hahhaa:p hooooop dat me koffer vanavond er is!
Dan het volgende, auto huren! Na 3 sigaretten en papa een sigaartje gingen we de auto huren. En daar, achter de balie zat miss playboy herself! Wow wat zag die eruit! Playboy zonnebril in d'r haar, dat overigens in een hoge knot bovenop haar hoofd zat! Make-up waar je u tegen zegt, een bloesje dat d'r in panter print gehulde F-cup niet helemaal bedekte, en last but not least een enorme ladder in haar panty! Wat een verschrikking. Nou na een mooie auto uitgezocht te hebben gingen we naar de auto lopen, en met de route beschrijving van miss playboy zou dat helemaal goed komen.... Uh, niet dus. Na een kwartier rondjes lopen en 4 mensen aangesproken te hebben had ik t wel gehad, dus gingen we zelf maar actief op onderzoek uit. En daar stontie! Onze zilveren mercedes E class! Top!
Nu zitten we dus in de auto, papa rijd aan de verkeerde kant (links), zonder koffer op weg naar het YMCA. Ik ben heel benieuwd!
So far, so good zulle we maar zeggen.
Aangekomen in de YMCA. Oh, wel een oud gebouwtje... Bleh, alles is viezig. Wouw, wat zijn de mensen aardig! Yeeeh me nieuwe roomie is super aardig! Ja, hier kan ik me best vermaken!
Even snel naar de shop geweest voor een tandenborstel en tandpasta te kopen.
Nu zit ik in de lobby van jurys inn, waar papa en mama gaan slapen, wel mooier als waar ik slaap. Maar ik ga t best naar mn zin hebben hier:D
Nu gaan we een hapje eten, hongerrrrr!
aangekomen in the flag, een gezellige engelse pub, waar het meubilair niet al te best is maar toch een gezellig zweertje, hier gaan we onze honger stillen:)
We zijn nog niet aangekomen aan het einde van de dag, want inmiddels is het 15:40 uur.
Maar hier heb ik wifi, dus verzend ik mijn verhaaltje naar jullie:)
Ik hoop dat jullie zo een leuke eerste indruk hebben, ik in iedergeval wel.
Ik wacht nog even in spanning op mijn koffer en dan kan mijn grote avontuur tegemoet!
Ik heb er veel zin in, ik hoop jullie ook in het lezen van mijn lange verhalen, want bereid je daar maar op voor!
Ik wil jullie bij deze ontzettend bedanken voor alle steun en lieve woorden.
We keep in touch!
Liefs uit Londen.
Xxx Tessa
04 September 2011 - 16:24
Ries:
Hey Tes,
Goed om te lezen dat jullie heelhuids zijn aangekomen! Balen van je koffer, maar dat zal vast wel goed komen! Super lief dat je nog verrast bent op Schiphol!
Maar het belangrijkste in jouw verhaal is natuurlijk dat je een plek met wi-fi hebt gevonden! =p.. Zo ben je voorlopig toch niet helemaal van ons af!
Geniet van je avontuur Tes.. En laat ons vooral mee genieten!
"T zijn er maar 11..!"
Lees je gauw!
Ries
04 September 2011 - 16:47
Marcha:
Lieve lieve Tess...wat een verhaal...pfff en wat heerlijk dat je pak bij mams inzat voor morgen..This is your worst nightmare, nothing to dress to impress morgen....Maar goed fijn dat je roomie leuk is en hoop dat je een beetje kan slapen.
Kijk uit naar je volgende verhaal van morgen hoe het is op de opleiding, ben heel erg benieuwd..
Lieve schat het was heel erg leuk gisteren vooral marco borsato's lied äfscheid nemen bestaat niet"heeft een hele nieuwe betekenis voor mij gekregen ( lees doorlopende mascara...) wat echt een pittig moment jij in de armen van mams...
Lieverd doe je de groetjes aan je ouders? Hel dikke kus van je tante -
05 September 2011 - 09:56
Jannie:
Lieve Tessie!!!
Wat heerlijk om jou verhaal te lezen.
En van je koffer is wel zuur! Dit moet ook echt jou weer overkomen! Ik ben echt heel benieuwd hoe het vandaag is gegaan en naar je examen!
Nou meis! Ga genieten en kan niet wachten op je volgende bericht!
Dikke knuf!