Het aftellen is begonnen!
Door: Tessa
Blijf op de hoogte en volg Tessa
29 April 2012 | Spanje, Vigo
Vigo
Allerliefste allemaal,
Het aftellen is begonnen! De wereld cruise is voorbij en dat betekend dat ik nog enkel 7 weken overheb. 47 nachtjes om precies te zijn! Erg spannend om aan te denken, maar ik heb het nog steeds naar me zin hier! Helemaal nu, waaahaant:
Vlada is teruuuuuuuuug! Mijn hemel wat was het goed om hem te zien!
Na een drukke laatste periode van de cruise, waar Kelly aan boort was geweest, aankomen in Southampton was het beste wat het team kon gebeuren! Eindelijk vers vlees aan boort! Nieuwe passagiers maar ook nieuwe teamleden, ja de complete spa is om gegooid gedurende de wereldcruise maar nu hebben we een erg sterk team denk ik. Wat ook erg nodig is want men, deze cruise gaat een moeilijke worden...
De passagiers zijn gemiddelde leeftijd 75 en de cruise moet heel goedkoop geweest zijn want iedereen die onze prijzen ziet rent gillend de spa uit... Jammer hoor, ze hebben geen idee wat ze missen op hun ouwe dag:p
Arcadia is veranderd in een drijvend bejaardentehuis!
Maar er is ook iets goeds aan deze cruise, en dat is: vanaf 28 april hebben we automatisch 10% tip! Woehooeeee, dat is dan alleen op service. Maar bijvoorbeeld, laatste cruise had ik 2389 pond in service, dus: £238,90 tip! En dan nog de commissie! Dat word dus cashen voor moi!
Op embarkday heb ik ook 2 klassen rond geleid over het schip, 2 groepen toekomstige schoonheidsspecialisten die ook graag op een cruise willen werken. Nou, ik vond het GE WEL DIG! Ze wilde van alles weten, waren erg enthousiast en zelfs nog meer toen ze weer weg gingen, ik denk dat ik wat toekomstige talentjes binnen heb gehaald! Erg leuk!
En de rest van de dag was ook erg ontspannen. Omdat kelly weg was hadden we allemaal heel erg veel plezier, en vol energie omdat we eindelijk nieuwe gasten aan boort hadden. Maar nu, na de eerste niet zo succesvolle dag werken heb ik het alweer gehad. Er is geen gezelligheid onder de gasten en zoals ik al zei zijn ze stok oud! Allemaal!
Maar ook dat overleef ik wel weer. Nu heerlijk genieten van Vigo.
Het is zondag dus er is niet zoveel open maar Isaac en ik gaan lekker lunchen en dan rond lopen. Want wat ik van Vigo herinner is het er beeldschoon!
Hoe is alles thuis?! Nog wilde spannende verhalen die ik mis?
Lieverds, dikke zoenen!
Niets dan liefs vanuit Spanje.
Kus, jullie Tess
29 April 2012 - 11:07
Debbie:
Lieve lieve lieve lieve lieve Tessa,
ja de tijd gaat zo ontzettend snel!
Hoewel ik daar nu superrrr blij mee ben, want je bent al over 7 weken hier thuis!!! Dat lijkt misschien wel lang, maar de tijd gaat zo snel. Voor je het weet ben je al weer thuis.
Dan kunnen we je eindelijk weer zie en knuffelen!!!!!!!!!!!
Ik mis je zo ontzettend erg, ik ben echt super blij dat je dan weer thuis bent! Ja, ik ben ok al aan het aftellen hoor!! Hahaahaha!!!
Wat leuk dat Vlad terug is!!!!! Dat is echt super leuk voor je!!! En beter dat Kelly nu weg is, nu is het tenminste gezellig! Ik be heeel blij dat je het nog steeds super naar je zin hebt daar!
Wat leuk dat er nieuwe passagiers zijn, alleen heel erg jammer dat die passagiers zo oud zijn :(. En het is ook niet echt leuk dat ze niet vaak naar de spa toe komen. Ik hoop dat ze dat wel gaan doen. Anders is het ook niet leuk natuurlijk. Hahahahaahah, ja wat je zegt: een drijvend bejaardentehuis :D!!!!!!!!!!
Wat leuk dat hun ook schoonheidsspecialistte willen woren!!
En dat jij ze allmaal dingen hebt verteld! Dat is echt super leuk! Dat vond jij natuurlijk ook heeeeel erg leuk!
Hahaaha, ja ik snap wel waarom je het nu al hebt gehad. Ook heel jammer dat er geen gezelligheid is met de gasten, ik hoop dat dat wel goed komt. Maar dat denk ik wel.
Ja, ik heb zeker weer leuke verhalen te vertellen. Ik ga namelijk woensdag met mijn vriendinnen shoppen :D!!!!!! Daar heb ik super veel zin in! Dat wordt echt super gezellig!!!!!!!!
En dan gaan we tussendoor bij de Burgerking of bij de Mac Donalds eten!!!!! Dat wordt leuk!!!!
Ik ben echt zo superrrrr mega blij dat het nu vakantie is, daar was ik echt aan toe!!! Hahahahaah, en ik denk iedereen wel!!! Ik ga deze vakantie niet veel doen. Ik heb bijna geen huiswerk (denk ik, hhaha!!), dus dat is mooi. Ik ga heel veel tv kijken, dssen, wiien, simsen, computeren en met mijn vriendinnen afspreken! Dat is eigenlijk toch best veel, hahaha!!!
Geniet van Vigo!!!!!!!!
Heeeeeel veel kusjes en knuffels van Debbie!!!!!!!! -
29 April 2012 - 15:29
Sylvana:
Lieve Tessa!!
Het enthousiasme spat weer van je verhaal af, heerlijk.
Jammer, een soort zonnebloemboot, maar wie weet hoe gezellig het gaat worden. En ook al schrikken ze van de prijzen als jij aan de gang gaat doen ze vast toch van alles !! Dat is jou wel toevertrouwd.
Hier alles top!! Wij bereiden ons voor op koninginnedag en als de voorspellingen uitkomen wordt het zowaar mooi weer!!
Genieten dus.
Ik ga een dagje met Karin op stap, want Bert moet werken. Even Huizen en Blaricum in!!
Ik heb vannacht leren bussen, een kaartspel, ken je dat ?? Kwam Rons half 12 thuis en Jill en David zaten hier met een stel vrienden en vriendinnen te kaarten. Bussen dus! Of ik ook mee wilde doen en als je dan een verkeerde kaart kiest moet je een slokje rode vodka nemen!! Ik ben al niet zo alcoholisch!! Erg gelachen en om half 2
maar naar mijn bed gegaan!!
Jamie logeerd een paar dagen bij Henk-Jan, stil in huis dus.
Verder alles top!!
Geniet van je laatste weken en van je leuke team!!
Heel veel liefs en dikke Xxxxxx Sylvana
29 April 2012 - 18:12
Caroline:
Ja, lieve schat het aftellen is begonnen, voor mij ook hoor, kan niet wachten om jou weer in m'n armen te sluiten. Ik heb er zelfs al over gedroomd, dat ik jou ook even tussentijds kon zien net als Carel en Greetje, maar helaas het was maar een droom. Dus toch nog even aftellen maar dan wordt het weerzien des te mooier. Echt super voor je dat Vlada weer terug is, het weerzien was vast te gek. En dan die bitch van een Kelly weer aan boord maar jullie hebben het weer overleefd en na een flinke wisseling van de Spa hebben jullie nu een echt een sterk team ook heel wat waard, toch? Maar ook wisseling van de passagiers helaas. Want de boot is nu echt een bejaardensoos geworden, aaaaarrch!
Moeten jullie met elkaar toch maar wat leven in de brouwerij brengen tussen deze OL-en. Dus zet een keer een echte hollandse polonaise in zou ik zeggen, haha. Wie weet wat voor feest dit te weeg zou brengen, you never know, go for it!
Hier alles ok. We zijn al helemaal in de examensfeer. Tanja is al heel druk aan het leren. En wij proberen haar zoveel mogelijk hierin te supporten.
Wat een spanning allemaal. Ook voor je broer Jess. En dan heeft die ook nog die grote pech met z'n kaak. Maar hij houdt zich goed hoor, een echte bikkel, die broer van jou! Morgen even een dagje van ontspanning voor Tanja, tussen de examenstress door, ze gaat even lekker Koninginnedag vieren met vriendinnen in de stad. En je broertje gaat natuurlijk ook even op stap om het Koningefeest te vieren. Dat hebben ze echt even nodig, deze twee kanjers.
Wij hopen morgen op de langverwachte beloofde zon en gaan dan even lekker fietsen, zal mij benieuwen. Zendt maar wat zon vanuit Spanje naar ons koude kikkerlandje, hebben het echt even nodig. Nou lieffie geniet nog heerlijk van de laatste 7 weken op jouw Arcadia. Hopelijk komen er op de volgende cruise wat meer jongere mensen, kun je een houseparty organiseren, haha.
Muchos besos xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
te quiero mucho Caroline -
29 April 2012 - 19:26
Tu Padre:
Tessa querida,
Multa de haber hablado por teléfono. Estás en una nueva fase. Se siente como si realmente estás en casa en su trabajo. En la Arcadia. También es bueno que organizar y motivar a los próximos colegas tan deseados. Ofrece la perspectiva. Si aún desea pronto pero los barcos af … …
Estoy muy contento ya que he oído de que tan excitada.
Aquí, todo bien. El viernes pasado tiñe la cabina del barco. Diversión. Pero ya durante el teñido comenzó a llover. Y hoy con toda la pintura salió invitados a bordo. Así que tu padre sigue siendo sólo torpe como hace un año. Jaja
Tenía un divertido día hoy con los invitados. Sabrosas peligros a Amsterdam. Clima variable. Pero son de los países bajos. Mañana día de Queens. Siempre divertido.
Yummy disfrutar. El tiempo es acerca de que narrar mayo nos reunimos una vez más rápidamente.
Xxxxxx es tu padre
29 April 2012 - 19:33
Papa:
haha, omdat mijn spaanse berichtje, terugvertaald door google, er toch wel erg vreemd uitziet, hier nog mijn Nederlands 'basis' verhaal:
Lieve Tessa,
Fijn je gesproken te hebben aan de telefoon. Je bent weer in een nieuwe fase. Het voelt aan alsof je echt thuis bent in je werk. Op de Arcadia. Ook goed dat je het rondleiden en motiveren van die aankomende collega’s zo leuk vond. Dat biedt perspectief. Als je straks nog maar van die boot af wilt……
Ik ben erg gelukkig als ik jou zo opgewekt heb gehoord.
Hier alles prima. Afgelopen vrijdag heb ik de kuip van de boot geverfd. Leuk. Maar tijdens het verven begon het al te regenen. En vandaag met gasten aan boord kwam al de verf eraf. Je vader is dus nog net zo onhandig als een jaar geleden. Haha
Vandaag een leuke dag gehad met de gasten. Lekker naar Amsterdam gevaren. Wisselend weer. Maar het is Nederland. Morgen Koninginnedag. Altijd leuk.
Lekker genieten. De tijd komt snel dichterbij dat we elkaar weer kunnen knuffelen.
Xxxxxx Je vader
30 April 2012 - 02:06
Ina:
Hé Tessa op de bejaardenvloot. ha ha. Ik heb dan van die grijze wijffies voor me en van die mannen met witte sokken in sandalen. Klopt dat? Nog maar 7 weken, wat vliegt de tijd hé. dikke zoen ina -
30 April 2012 - 08:53
Mama:
Ha liefste, wat klink je nog steeds enthousiast zowel op je blog als aan de telefoon. Je leeft helemaal in de goede wereld op dit moment. Wat is het toch fijn dat als je iets graag wilt, het dan inderdaad ook zo geweldig is. Je haalt het beste uit je leven op deze manier en dan neemt niemand je ooit meer af.
Het is vandaag koninginnedag en de zon schijnt volop. Heerlijk. We gaan dus straks lekker naar het dorp. Thijmen zit al vanaf vanochtend vroeg op een kleedje om spulletjes te verkopen. Verder komen er wat artiesten optreden en de terrassen zullen ook wel goede zaken doen vandaag. Gezellig hoor. Jessy is al weg in zijn oranje t-shirt. Hij gaat met vrienden naar Amsterdam.
Hopelijk gaan jouw nieuwe oude gasten inzien dat ze toch wat geld in de Spa moeten besteden, anders kun je altijd nog met ze gaan kaarten om ze bezig te houden haha.
Dag liefste, ik hou van je. Nog 46 nachtjes..... Dikke kus -
01 Mei 2012 - 11:08
Lioba:
Hoi Tes, jammer van de bejaarden-overvloed, maarja je moet alles mee gemaakt hebben in je leven! Nou ja misschien toch niet alles maar daar is nu niets meer aan te doen. Het beste er van maken, maar dat is aan jou wel besteed toch? Gisteren heerlijk Koninginnedag gevierd. Lekker uitgeslapen, ontbijt op het zonneterras en daarna op de fiets naar Huizen. Het plan was ook nog Blaricum onveilig te maken maar ... niet gelukt. We troffen twee vrienden met hun vrienden en hebben ons kostelijk vermaakt op het Plein. Veel leukemuziekoptredens en veel lollige verhalen met lollige mensen in de volle zon. Het was gewoon zomer, had ook mijn slippertjes aan, korte rok en Pauline Oranje jurkje. Het was dubbel genieten zo. Tot 's avonds 23.30 uur op het Plein staan swingen, tuusendoor lekker gegeten bij Insolar ... maar vooral erg veel gelachen. Vanmorgen regen, onweer ... echt heel anders dan gisteren ... we hadden het verdiend denk ik. Vooral de organiserende en op de kleedjes zittende mensen hadden erg veel massel want iedereen bleef natuurlijk extra lang plakken. Rick was in Huizen bij vrienden en in Bussum bij diverse muziekevents, tot in de late uurtjes. Pauline was Koniginnenacht al in Amsterdam en kwam vannacht rond 3 of 4 uur met Jamie thuis. Hadden elkaar getroffen op het feest in Amsterdam. Ze waren al eerder thuis maar Paulien had geen huissleutel en wij waren ook pas rond 12 uur thuis. Ze was in slaap gevallen bij Jamie dus waren ze erg laat. Ik lag alweer te slapen na een onderbreking van Rick die rond 2.30 uur thuis kwam. Zat Jamie ineens op mijn bedrand. 'Nog meer familie', ofzo, zei hij. Ik antwoordde zoiets van 'oke gezellig', maar schrok vervolgens pas echt wakker. Ben wel wat gewend maar Jamie om 4 uur 's nachts op je bedrand is best apart en geen droom ook nog eens. Maar Pau was veilig thuis dus daarna weer heerlijk gaan slapen. Eric lag mopperend naast me en meldde nogmaals dat hij al de hele nacht wakker lag. Kan je wel lekker lang bewust nagenieten van de KONINGINNEDAG, hi,hi,hi. Helaas vanmorgen om 6.15 uur de wekker, ik mocht weer werken. Eenmaal op en nu alweer een half dagje aan het werk gaat dat ook weer prima hoor. Het was een erg mooie Koninginnedag dus nog lang nagenieten dan maar. Ik ga weer verder met werken want mijn pauze zit er weer op. Geniet van alle leuke dingen en tot ... gauw! Liefs Lioba
01 Mei 2012 - 13:43
Opa En Oma.:
Lieve Tessa.
Ja Tes zoals je al schijft je kan de tijd op de Arcadia gaan aftellen nu de wereldreis erop zit en je bijna alweer 9 maanden weg van huis bent,inderdaad waar blijft de tijd.
Maar voordat het zover is ga je nog kleine reisjes maken ,alleen jammer dat je nu al richting Gran Canaria vaart en niet over 3 weken want dan zijn wij daar op vakantie en hadden we misschien kunnen afspreken maar helaas,dan ga jij met de boot naar Noorwegen???als ik het goed heb.
Fijn voor je dat er weer nieuwe teamleden aan boord gekomen zijn en natuurlijk Vlada niet te vergeten en bejaarde mensen kunnen ook gezellig zijn hoor,dat zie je maar aan ons er zitten vast wel wat oudjes bij die van een heerlijke massage
houden.
Hier gaat alles oke ,gisteren was het een mooie zonnige Koninginnedag eerst op TV de Koningin en haar familie gekeken en daarna zijn
opa en ik zijn heerlijk wezen fietsen,goed voor mijn knie deze therapie.
Blijf genieten van het leven en de laatste weken op de Arcadia met Isaac en alle teamleden van de Spa
en hopen voor je dat je al heeeeeeel wat bejaarden ruggetjes hebt gemasseert en dat ze je flink wat tip hebben gegeven dan is het toch nog een leuke cruise geworden Tess!!!!
Dikke zoenen en knuffels van ons.
love you,,je Omaatje.