Rain and sun, lovely! - Reisverslag uit Bridgetown, Barbados van Tessa Wingerden - WaarBenJij.nu Rain and sun, lovely! - Reisverslag uit Bridgetown, Barbados van Tessa Wingerden - WaarBenJij.nu

Rain and sun, lovely!

Door: Tessa

Blijf op de hoogte en volg Tessa

12 November 2011 | Barbados, Bridgetown

12 november 2011
Barbados

Liefste allemaal,
Vandaag in Barbados, we zijn met ze alle in de boatyard. Het is een geweldig plek. Een groot strand, gratis wifi en drankjes voor 2 voor de prijs van 1!
Hoe mooi kan het leven zijn. Verder was het gister rustig op het werk en heb ik dus niet zo veel te melden.
Vanavond staat er iets geweldigs op het programma... Uitgebreid verslag daarvan krijgen jullie vanuit punta del gada.
Nu ga ik genieten van al het moois dat hier is!

Bedankt voor alle lieve reacties!
Dikke knuffels vanaf het zonnige barbados!
Liefs, Tess

• 13 November 2011 - 10:53

Mama:

Dag liefste schat, wat heerlijk dat je op alle eilanden in de Caribbean even vrij bent. Zo kun je alles mooi bekijken en krijg je overal een indruk van. Het klinkt allemaal erg prachtig. Zou steeds in je rugzak met je meewillen, maar ja .... Maar ja!!!! We komen hoor! 15 December gaan we met jou meevaren op de Arcadia. Kan niet wachten. Gisteravond hebben we ons kado aan opa en oma gegeven. Een korte cruise voor 4 personen. Papa, mama, opa en oma komen!! Opa en oma waren helemaal ontroerd en overweldigd door dit prachtige kado. Ze konden het bijna niet geloven. Ik had een mooi gedicht gemaakt en aan het einde kwam de klapper!! Echt super leuk! Het etentje was heel gezellig. Zo jammer dat je er niet bij was, maar we hebben het veel over je gehad en in gedachten was je er natuurlijk wel bij. En toen ook nog aan de telefoon. Iedereen stond de dringen om jou te spreken. Nou lieverdje, geniet van alles. Wij doen dat van jouw verhalen. En over een maandje zijn we bij je. Kunnen we elkaar knuffelen. Ik hou van je. Dikke kus van mij xxxxxxxxx

• 13 November 2011 - 20:10

Lioba:

Lieve Tes, mooi hè Barbados?! Ben er nooit geweest maar wel veel over gehoord en ooit een programma over gezien. Maar live is natuurlijk altijd weer anders. Ook wel lekker om eens wat rustiger te hebben met je werk, kan je een beetje bijtanken. Geniet maar weer lekker verder en tot gauw! Ik zal de volgende keer weer een verslagje over het mooie Huizen schrijven maar dat volgt ... !Liefs Lioba

• 14 November 2011 - 17:26

Debbie:

Heey lieve Tessa,
    lekker joh det er een groot strand is! Dan kan je lekker zonnen en zwemmen! Mooi dat het daar zo leuk is. Ik verheug me nu al op dat verslag!!!

Ik heb vandaag de toets Nederlands herkanst, het ging wel goed. Het was veel makkelijker dan de echte toets. Dus dat is mooi. En weet je hoe stom, ik dacht dat ik vandaag een Spaanse toets had en ik had niet geleerd. Dus ik gister heel hard en lang geleerd, vanmorgen ook, om half zeven mijn wekker gezet terwijl ik eerste uur vrij was. Ik weer leren. En je raad het al, ik had die toets helemaal niet vandaag!! Dat is echt vat balen! Maarja, een voordeel: nu ken ik het alvast voor vrijdag. Ja ik heb hem pas vrijdag. Morgen heb ik een Engelse toets en dan weer even rust tot vrijdag. Dan heb ik een Spaanse en Engelse toets :o!!!! Maar dat lukt wel als ik nog goed blijf leren. Ik moet woensdag trouwens mijn solo doen, daar heb ik echt zin in!!! Alleen ik weet nou niet voor welke klas we de solo's gaan doen. Maarja, dat zie ik wel.
    Heel veel dikke zoenen van Debbie!!!

• 14 November 2011 - 19:03

Caroline:

He lieve Tes,
    Wat was het geweldig om jouw stem te horen afgelopen zaterdagavond.
    Echt iedereen was door het dolle, onze Tessa aan de telefoon. We misten je wel hoor, maar toch was je er in onze gedachten gewoon bij. En volgend jaar gaan we het in een weekend met elkaar dubbel en dwars over doen, dat hebben we dan nog lekker in het verschiet, heerlijk om naar uit te kijken. Maar papa, mama, opa en oma komen bij jou op mini-
    cruise. Wat waren ze blij, je had die gezichten van opa en oma moeten zien, we hadden geen mooier kado kunnen geven met z'n allen. Want ze gaan binnenkort hun oudste kleindochter weer in hun armen sluiten, nou geloof me Tes, ze kunnen niet wachten en jouw papa, mama en broer ook niet natuurlijk. Wat een fantastisch weerzien zal dit worden, nou wij genieten vanuit Almere met jullie mee hoor, echt heerlijk voor jullie allemaal zal dit zijn. Nou lieffie geniet nog van de Caribbean en dan 5 dagen over zee weer terug, hopelijk
    een rustige zeetocht voor jou, ben benieuwd naar het geweldige wat je hebt beleefd, spannend! Horen het wel. Hele dikke kussen van mij xxxxxx
    hvj

• 15 November 2011 - 18:49

Emma Xxx:

hoi tes dit was er maandag in goede tijden gebeurd: ludo zij tegen nick dat hij mischien denkt dat hij met die pillen heeft geknoeid en toen zij die dat hij het echt neit had gedaan maar maxime.en toen ging nick naar maxime en toen wou hij maxime bijna afmaken maar gelukkig hield ludo hem tegen. maar ludo zei tegen janine dat maxime met die pillen heeft geknoeid en dat hoorde nick (hij had het afgehoord) en toen zij nick zacht : YES

Xxx emma

• 16 November 2011 - 12:10

Emma Xxxx:

hoi tess
    dit was er dinsdag in goede tijden gebeurd: jef die had tegen lucas gezegt toen hij nog in coma lag dat edwin en ron met elkaar omgingen en toen ging jef weg en toen keek lucas een beetje raar.rikkie was een beetje bang dat de bevalling pijn deed.en lucas vroeg aan edwin wat er nou echt met hem en ron aan de hand is.

xxx emma

• 16 November 2011 - 14:15

Opa En Oma:

Lieve Tessa.
    Het was zaterdag heel gezellig bij O.Donder,heerlijk gegeten en op het laatst van de avond polonaise door de tent nou dan weet jij het wel met onze familie.
    En wat zijn we verwend met een prachtig kado van allemaal een mini cruise op de Arcadia en komen wij over 4 weken naar je toe Tes ,hoe mooi is dat,we dromen er nu al van en zijn blij als we je straks weer zien en zijn heel benieuwd hoe het aan boord is,en pa en ma gaan mee.
    Zondag Opa zijn verjaardag gevierd was ook weer een gezellige drukte.
    Het was een verrassing voor ons dat je vrijdag belde, en fijn om je stem weer even te horen en zarerdagavond stonden ze allemaal te dringen om je aan de telefoon te krijgen.
    Als je dit leest ben je alweer in Ponta Delgada en hopelijk is het voor jou meegevallen met het weer en ben je niet zeeziek geweest.
    Nou lieverd geniet van alles en bij mijn volgende berichtje hebben wij er misschien een Kleinzoon bij ,nu is alles nog rustig en zit hij nog heerlijk warm in Jolanda,s buik.
    Dikke zoenen en knuffels van ons.
    XXXXXxxxxxxxxx hvj.