HAPPY BIRTHDAY DEAR JESSY AND RONAAA! - Reisverslag uit La Palma, Spanje van Tessa Wingerden - WaarBenJij.nu HAPPY BIRTHDAY DEAR JESSY AND RONAAA! - Reisverslag uit La Palma, Spanje van Tessa Wingerden - WaarBenJij.nu

HAPPY BIRTHDAY DEAR JESSY AND RONAAA!

Door: Tessa

Blijf op de hoogte en volg Tessa

04 Mei 2012 | Spanje, La Palma

4 mei 2012
La Palma

HAPPY BIRTHDAY TO JESSY EN RONA, HAPPY BIRTHDAY TO JESSY EN RONAAA, HAPPY BIRTHDAY HAPPY BIRTHDAY HAPPY BIRTHDAY TO JESSY EN RONAAAAAA!
Lieve schatten,
Van harte gefeliciteerd met jullie verjaardag! 18 en 21! Waar blijft de tijd! Ik hoop dat jullie allebei een geweldige dag hebben en als ik terug ben doen we alle verjaardagen nog eens dunnetjes over!
Dikke kus vanuit Spanje!

Allerliefste allemaal,

Na mijn verjaardagswensen is het tijd voor weer een nieuw verhaaltje dat jullie zal verblijden:p....
Haha na, veel heb ik niet te vertellen, behalve dat Isaacs verjaardag goed geslaagd was!
We hebben een heerlijke dag gehad met ze tweeën in Tenerife! Eerst lekker koffie gedronken en geinternet. Daarna zijn we lekker wezen shoppen, althans... Ik had nieuwe werk schoenen nodig (die trouwens echt dodelijk blijken te zijn voor me voeten:p, en mama bedankt voor de blaren pleisters, die komen nu goed van pas!) maar zoals ik wel is eerder vermeld heb is Isaac beter in shoppen dan ik:p, nog nooit zo een man ontmoet hahahaha!
Daarna werden e hongerig en zijn we op aanbevelen van Reeva naar een chinees gegaan, en 2 keer raden... ONBEPERKT sushi eten! Waaaahaaaaaa! Geweldig! Dus, naja... Dat was het hoogte punt van ze verjaardag. Toen we terug kwamen op de boot was ik weer druk in de weer voor zijn cadeau, dat nog steeds niet af bleek te zijn. Dus nadat ik een stressaanval had gehad, geintje! Zijn we een mojito gaan drinken bij de sailaway party! Lekker en gezellig. Toen klaar gemaakt voor het diner, Ocean Gril, en dat was echt super! Steve, Sarah, Isaac en ik hebben erg gezellig, maar vooral lekker gegeten! En tadada.... Met het toetje kwam Becca met het cadeau aanzetten!
Dus ik was wel een beetje verlegen om het te geven:p... Naja, met iedereen erbij enzo.... Maar hij vond het prachtig. Het is een canvas van 1 bij1 meter vol met foto's van ons samen! Heel mooi, met heel veel kleur.
De kaart heb ik pas na het eten gegeven, in de cabin. Hij moest bijna huilen geloof ik... Maar dat geeft niet. Ik hou wel van veel emoties! Haha! (niet teveel hoor!:p)

Toen zijn we naar de crew bar gegaan, waar iedereen ons op te wachten stond! Heel leuk! Een kaart van het team gegeven en daarna feesten!
Die nacht heb ik ongeveer een uur geslapen en de volgende ochtend fris en fruitig gewerkt:p! Ook Claire was er die avond en zij had besloten dat ik maar moest openen en de spa moest runnen tot zij uitgeslapen was!
Pfoe, om 12 uur zegt ze, kom Tes ik heb honger... Neem een paar uur vrij, gaan we in Gran Canaria sushi eten.
En ja hoor, voor de tweede dag op rij, onbeperkt sushi! Hahahaha!
Oh ik voel me alsof ik op vakantie ben. Heerlijk!

Nu is het kwart over 12 en heb ik met Mama, Papa en De jarige Jes afgesproken om te skypen... Dus dat ga ik nu doen!
Ik hoop dat jullie van me verhaal genoten hebben, en tot de volgende dan maar!

Dikke zoenen en niets dan liefs vanuit het altijd zonnige Spanje.
Knuff, Tessa!

Ps. Nog 43 nachtjes slapen! Xxxxxxxxxx

• 04 Mei 2012 - 12:21

Sylvana:

Hallo lieve Tessa!
    Hoera!! Nu vandaag dan echt van harte gefeliciteerd met je grote kleine broer!!
    Vanavond feest bij jullie thuis!! 18 jaar, het is wat hè?
    Wat een sushi feest voor jou zeg, ik ben daar ook zo dol op, heerlijk. Jill heeft nog steeds een etentje bij Sumo in Hilversum tegoed van mij voor haar rijbewijs. Dat moeten we nu maar eens gaan plannen!!
    Wat leuk dat er tegenwoordig Skype is en dat je Jessy en je paps en mams live kan zien en spreken!! Heerlijk toch?
    Nou lieffie, tot het volgende verhaal!! Tot gauw, tot mails!!
    Liefs en dikke Xxxx Sylvana

• 04 Mei 2012 - 12:39

Debbie:

Heeeey Tessa!!!!!
    Ik was net op je vorige blog aan het reageren en toen kwam dit blog ineens, hahaha!!! u wordt het dus 2in1!!!

Blog 1 (hahahaah):
    Nog gefeliciteerd met Isaac!!!!
    Wel jammer dat je niet zo iets speciaals kon bedenken, maar dat is ook logisch na wat hij voor jou had gedaan. Maar het maakt ook niet uit hoor, want als het uit je hart komt is alles goed en speciaal :)! Het gaat om het idee. En samen door Tenerife lopen is toch ook super gezellig!?
    Beter dat je dan met die antibiotica bent gestopt, want het is helemaal niet goed als je je er juist slechter door gaat voelen. En je voelt je nu weer tip top dus dat is perfect! Ze kunnen inderdaad wel gelijk hebben daarover... Jullie moeten gewoon goed eten, zoals vitamines (fruit en groente enzo.) En jullie moeten ook genoeg eten! Daar moet je echt over klagen, want dit is echt niet goed!
    Wat jammer dat je je oranje shirt niet aan mocht! Dat vind ik echt gemeen!
    Ik heb niet echt iets bijzonders gedaan op koninginnedag. Ik doe meestal niet echt iets speciaals. Vroeger wel, maar nu niet echt meer.
    Het is echt jammer dat die mensen hun geld niet willen uit geven, wat ik ook niet helemaal snap want je zit toch op een cruise... Dat is best wel dom. Wat erg dat dat is gebeurd!!!!!
    En ook super erg voor zijn vrouw en zijn dochtertje!!!! Echt super zielig!!!
    Zo zie je maar weer, leven en dood ligt heeel dicht bij elkaar.
    Woow, daar gebeuren echt enge dingen zeg!! Ook nog een droger die in de brand staat!! Ik zou niet kunnen slapen als ik jou was. Ja inderdaad, slapen met een reddingsvest aan! Hahahahahah!!!!!!
    Dat klinkt echt geweldig!!!!!!!Ik mis je zo ontzettend erg, ik ben echt super blij als je weer thuis bent!!

Blog 2 (hhahaaha, alweer):
    Ja, de tijd gaat ontzettend snel!! Echt niet normaal!!!
    Mooi dat Isaacs verjaarda zo gezellig en romantisch (ahaha) was!! Maar dat kan ook niet anders, want met jou erbij is het altijd gezellig!!
    Lekker hoor, onbeperkt Sushi!! Ik heb het nog nooit gegeten, maar het lijkt me wel heel lekker!
    Ik snap wel dat je verlegen was hoor, dat is ook logisch met al die mensen!
    Wat een leuk cadeau, da is echt super lief van je!!!!!!! En wat schattig dat hij moest huilen!!!!! Ik vind het echt super schattig als jongens hun emoties uiten, maar je hebt wel gelijk; niet teveel. Hahaahah!!!!!
    Wat leuk, van de hele crew een kaart!

Nu over mezelf (hahaaha, het blijft grappig!!):
    Ik ging gister met mijn vriendinnen shoppen!! Voor het eerst, het was echt super gezellig! Wat alleen wel heeel erg jammer was, is dat een van mijn vriendinnen niet kon :(. Ze ging naar haa opa en oma! Maar het was nog steeds wel super gezellig hoor, gelukkig!!!! En ik heb heeeel veel gekocht!!!!! Ik vond het zo cool he, voor het eerst zonder mijn moeder! Ik voelde me echt groot, hahahaah!!!!!
    Maarik vertel je er later uitgebreider over als je terug bent.
    En ik ga morgen trouwens met Tanja naar het Bevreidingsvestival in de stad! Dat wordt super gezellig! Dan treden er allemaal artiesten op!! Echt cool!! Ik heb er zin in!!!!!!!
    Ja nog 43 nachtjes en dan ben je eindelijk weer thuis!!!
    Ik hoop dat de tijd nu nog sneller gaat zodat je nog sneller hier thuis bent!!!!!!!
    Heeeeeeel veel liefs, kusjes en knuffels van Debbie!!!!!!!!!!!
    LOVE YOU (L)!!!!!

• 04 Mei 2012 - 12:53

Caroline:

He lieve Tess, gefeliciteerd met je grote broer en je grote nicht, nu even oud als jij. Weet nog idd dat jouw mama en Maja gelijk zwanger waren, alweer zo lang geleden. En je broer nu 18. Mag die vast binnenkort afrijden en kan je als je terugbent je door je broer laten rijden en jij lekker relaxt ernaast zitten, hoe cool is dat. Super dat je cadeau voor Isaac nog op tijd af was. Wat een prachtig cadeau voor hem, zal die wel super blij meezijn met zo'n mooie herinnering van jullie tijd samen op de Arcadia. Maar voor jullie nog ruim 6 weken te gaan samen, en wie weet is Isaac wel de liefde van je leven, want jullie klinken wel erg verliefd, en Spanje is de afstand niet Tess, dus ............... you never know. Maar geniet nu nog maar van jullie samenzijn.
    Vanavond naar het feestje van je broer, gezellig! We zullen aan je denken hoor. En morgen is hier in Almere het bevrijdingsfestival. Er komen hele goede artiesten. Zoals Charlie Luske, Gert Pardoes, Ali B en Alain Clark (die vind ik heel goed).
    Geniet ze samen met jouw Isaac en je vrienden op de Arcadia in het altijd zonnige Spanje. Dikke knuffels van mij vanuit het bijna altijd regenachtige kikkerlandje xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    love you Caroline

• 04 Mei 2012 - 14:27

Papa:

Ik heb nu de smaak te pakken:

Hola Tess,

Estaba bien hablar entre sí vivo a través de skype. Por lo que todavía podemos celebrar con su celebración del aniversario de Jessy. Jaja. Ahora es la cuenta regresiva. Antes de conocerla, estás en casa. Camino de tu vida emocionante en la Arcadia. No puedo esperar hasta los 43 días. xxxx

• 04 Mei 2012 - 15:48

Mama:

Dag lieverd, gefeliciteerd met je grote broer. 18 jaar! Prachtige leeftijd, maar wat gaat de tijd snel. Afgelopen week heb ik een dvd van Marcha gezien met jullie erop als 7 en 10 jarige. Prachtige beelden. En wat waren jullie toen al schattig. Nu nog steeds, maar nu al wel volwassen. Hieraan merk ik dat ik ook ouder wordt (verder niet hoor haha). Straks vieren we feest, helaas zonder jou. Maar volgende maand is het weer feest, want dan kom jij thuis. De tijd gaat snel. Je beleeft nog steeds allerlei avonturen en geniet volop. Dat is belangrijk. Nog 1 weekje en dan gaat Jessy zijn examen van start. Hij heeft zich inmiddels wel ingeschreven bij de Universiteit van Amsterdam voor de studie Economie en Bedrijfskunde. Dat is al een stap vooruit. Een hele nieuwe fase weer. Ben benieuwd wat er verder allemaal op jouw pad komt. De toekomst zal het uitwijzen. Gelukkig hebben we je net weer even in beeld gezien, je blijft onze lieve lachebek. Gelukkig en genietend. Je zag er wel wat moe uit. Misschien toch iets meer slapen??? Weet dat ik van je hou, van de maan en weer terug. Dikke kus van mij

• 04 Mei 2012 - 17:42

EmmA:

Hoi Tessa
    Van harte gefeliciteerd met Jessy we gaan er vanavond heen om een feestje te vieren :):):)!!

En we hebben een nieuw paardje unique :):)):):

En ik weet wie de stalker is van Nina: AMY de andere dochter van Ludo

Nou ik ga gtst kijken doei hvj
    Xxx

• 04 Mei 2012 - 20:37

Laura:

Heey Tessa,

Wat gaat de tijd ontzettend snel. Vorig jaar waren we nog druk met ondernemen en was je vol van je grote plannen op het cruiseschip en nu is het alweer bijna ten einde!
    Het vliegt echt, geniet ervan deze laatste weken!

xxx

• 05 Mei 2012 - 14:24

Opa En Oma.:

Hoi lieve Tessa.
    Het was gezellig gisteravond op het verjaardagsfeest van Jessy een huis vol ook veel vrienden waren er,nu op naar de volgende verjaardag een drukke tijd altijd in Mei maar wel gezellig.
    En iedereen wilde het mooie fotoboek wat je mams had laten maken van de cruise op de Arcadia met alle momenten met jou zien,dus hebben ze ook gelijk foto's van Isaac gezien.
    Leuk dat je Jes nog hebt gesproken en gezien op skype op zijn verjaardag en ook je Paps en Mams natuurlijk.

Maar wat had je voor Isaac een mooi kado laten maken voor zijn verjaardag,en fijn dat het nog op tijd af was zodat je het nog wel op zijn verjaardag kon geven tijdens het diner s'avonds.
    Het zullen wel mooie foto's zijn geweest van jullie tweetjes,vooral op een canvas doek en ook nog op groot
    formaat,een mooie herrinnering aan jullie avontuur op de Arcadia,en nog een gezellig feest met z'n allen in de crewbar wat een mooie tijd heb jij toch lieverd, de afgelopen maanden.

Nu krijg je weer een paar zeedagen en moeten we weer even wachten op een verhaal van jou,en lezen wat je dan weer hebt mee gemaakt met je spa team!!! altijd spannend om te lezen ha ha.
    Inderdaad nog 42 nachtjes voor jou wat vliegt de tijd he Tes, voor je het weet kunnen we elkaar weer knuffelen .
    Dag lieffie, dikke zoenen voor nu groetjes aan Isaac.
    Liefs Oma. ,, hvj ,,

• 06 Mei 2012 - 20:04

Lioba:

Hoi Tes, het blijven toch mjooie verhalen ... net alsof ik de kamer naast je op dat schip zit. Geniet maar lekker door want zoals je wel merkt vliegt de tijd om. Ook hier alles goed. Helaas een kleine schuinbeweging van mij op de tennisbaan waardoor ik het speciale feestje van Jessy heb moeten missen maar Pauline en Eric zijn wel gezellie geweest. Ik zat donderdagavond bij de eerste hulp in TerGooi ziekenhuis want was plat achterover op her gravel gevallen. Erg hard met mijn hoofd ip het gravel, echt nastuiterend, maar vooral erg veel pijn aan mijn onderrug en stuitje. De dikter heeft mijn ruggewervel en stuitje goed geinspecteerd en geliukkig niks raars kunnen ontdekken, dus strompelend weer naar huis. Ik kon bijna niet zitten en heel voorzichtig lopen, echt een toestand. De volgende ochtend toch om 6.300 uur rustig mijn bed uit gegleden en op naar mijn werk. Autorijden was niet echt pijnloos ... maar gehaald. Werken ging redelijk, niet echt veel pijn maar wel stijf en opstaan was een hele klus. Rond 6 uur was ik thuis maar wel half dood. Geslapen van 21 uur tot 11 uur de volgende morgen. Heerlijk kunnen douchen en alweer een stukje soepeler te been. Overdag niet echt veel gedaan, bezoekje bij zieke vriendin en 's avonds relaxed aanschuiven bij vrienden om te eten. Vandaag gaat het alweer wat beter ... kan alweer een beetje bukken en wat soepeler lopen. Wel op de gekdte plaatsten spierpijn maar dat gaat wel weer over. Ook eindelijk eventjes je broer gaan zoenen voor zijn verjaardag, een speciale leeftijd toch. Schrok alweer van hoe groot hij toch alweer is en een echte vent aan het worden. Ik heb nog steeds die foto van Rick en Jessy samen met pet op staan, toen waren ze een jaar of 7-8 denk ik ... die goede oude tijd ... maar gelukkig nu een goede nioeuwe tijd. Lieve Tes genoeg over mijn kwaaltjes, geniet van de laatste weekjes en tot ... gauw!
    Liefs Lioba