Voor de liefste moeders!
Door: Tessa
Blijf op de hoogte en volg Tessa
13 Mei 2012 | Spanje, Málaga
Malaga
Alle liefste moeders!
Een hele fijne moederdag gewenst vanuit het zonnige Spanje!
Jolanda, moederdag voor de eerste keer. Ontzettend speciaal, geniet ervan, geniet van je kleine man en van ieder moment met hem samen:) Voor Marcha in het nieuwe huis, ik verwacht een ontbijtje op bed in jullie mooie huis! Voor Caroline met de twee best danseressen in de wereld die waarschijnlijk een dansje opvoeren. Voor Angelique en Chantal met jullie stoere jongens:) voor Oma met alle kinderen en klein kinderen... (count me in, want al ben ik er niet fysiek, ik kijk naar de zelfde maan!) en natuurlijk voor mijn allerliefste mama, die hopelijk alles krijgt wat haar hartje begeerd! Mama ik hou van jou het allermeest!
Ps. Laat me weten wat papa je cadeau heeft gegeven:)!
En voor alle andere mama's die ik niet ben vergeten, maar ik ken er teveel om op te noemen! Fijne moederdag:)
Lieve allemaal,
Herinneren jullie nog mijn eerste blog vanaf de Arcadia, same place, same time! Malaga dames en heren, waar mijn wereld rijs begon:)
En zie nu eens, assistend manager in de spa... Op naar een grote carrière:)
Maar wat vooraf ging in de spa: sinds mijn laatste bericht vanuit La Palma is er weer veel gebeurd! Ik was ontzettend blij dat de bejaardencruise was afgelopen, met 2980,- op de teller en honderd pond tip was ik erg teleurgesteld in de cruise... Iedereen was erg teleurgesteld. Allemaal dachten we dat na de world cruise alles goed zou komen, iedereen zou target halen. Maar toen kwamen we in code rood (betekenis: 40% van de passagiers aan de diaree) en werden al onze deck privileges af genomen. Ik denk dat ik 10 kilo ben afgevallen van het "eten" in de crewmess. Maar ook mochten we niet in de belvedère eten:( naja, nadat dat allemaal over was. En de cruise ook afgelopen was, was het tijd voor de mediterranen cruise. En ik... Ik ben na 8 maanden hard werken assistend manager! Woehoe! Maar de cruise... Naja, we zijn nog steeds in code geel, nog steeds geen eten of ik elk geval, shit eten:p maar iedereen doet het heel goed. Vooral met Leona aan boord. Leona is net als Kelly onze revenue manager. Maar ik, naja... Ik heb gjster voor het eerst een beetje geld binnen gehaald. Maar iedereen haalt de 10% tip eraf... Dus ik voorspel niet veel goed voor deze cruise. Ik geloof ook dat Leona nogal teleurgesteld was. Gelukkig doe ik het over het algemeen wel goed, dus dat is een plus puntje! Ze had zelfs een nieuwtje te melden: van de 6 P&O schepen, ben ik de Ionithermist met de hoogste revenue! Woehoeeee! Een groot plus puntje:p hihi, weer iets om mee op te scheppen:p
Maar voor Steiner is het nooit goed genoeg. Helaas, maar ik zal ermee moeten leren leven.
De laatste twee dagen denk ik heel veel aan thuis. Hoe zal Semmie eruit zien? Doet Oma nog steeds hetzelfde op vrijdag? Moet ik een eigen auto kopen omdat mama constant op pad is:p... En wat ga ik doen zodra ik weer thuis ben?! Oooh wat veel vragen. Nou ik zal het weten, over 33 dagen ben ik weer thuis! Pfoe, kan niet wachten!
In Malaga is het nu zondag, niets is open... Dus lekker op een terrasje zitten, internetten en koffie drinken! Kon dat maar bij oma op het terras...
Liefste mama's op de wereld, nogmaals een fantastische dag. Ik hou van jullie.
Ik hou ook van alle papa's en iedereen, maar dat weten jullie toch al:p haha!
Dikke zoenen vanuit Spanje
Knuff, jullie dochter, kleindochter, nicht en vriendin Tessa
13 Mei 2012 - 10:53
Jolanda:
Hey Lieverd,
Wat een mooi berichtje van jou zeg en inderdaad was je maar hier vanmiddag bij ons allemaal op het terras maar het duurt niet lang meer die 33 dagen zijn zo voorbij. Ik was afgelopen vrijdag ff bij je moeder de statafel ophalen en lekker wijntje gedronken en toen zei ze dat ze aan jou hadden gevraagd of je langer wilde blijven ik zei dat doet ze toch niet he en gelukkig jouw mama zij nee ze wil echt naar huis!!!!! Vandaag een speciale dag want het is mijn 1e moederdag vanmorgen heerlijk ontbijtje, mooie kaart met een lief woordje en een sleutelhanger waar ik een foto van mijn allerliefste Sem in kan doen leuk he. Je schreef dat je je afvroeg hoe Semmie eruit ziet en dat vind ik zo mooi om te lezen gelukkig is het een heel fijn mannetje dus hij is nog lekker klein, zijn haren beginnen te groeien en de kleur is donker hij heeft hele grote ogen en nog vrij blauw dus erg mooi hij heeft een geweldige lach en volle lipjes lange wimpers mooie wenkbrauwen kortom het is een pracht ventje. Ik ga zo gelijk ff wat foto's uitzoeken (recent) en die naar je toe mailen. Die bejaardensoos heeft niet veel opgeleverd maar dat dacht je al en dan dat de passagiers ziek zijn geworden en jij weer 10 kilo bent afgevallen jeetje dat is best veel kan er bij mij ook wel af ja ik ben nog niet op mijn oude gewicht maar ik vind ook alles zo lekker vind het heerlijk om iedere dag een lekker proseccotje te drinken met een nootje of toastje erbij de bold te kijken en daarna gaan we avondeten heerlijk dat is echt ff mijn momentje zo genieten! Verder gaat alles goed bij ons afgelopen vrijdag was het gezellie op Bart zijn verjaardag nog bedankt voor je berichtje. Semmie heeft van het weekend voor het eerst een potje gegeten wortel met aardappel een paar hapjes en hij vond het wel lekker in begin een raar bekkie trekken maar later ging het wel dat is wel lachen hoor als hij dan een klein hapje neemt maar banaan vind hij helemaal niks.
Nou lieverd veel plezier nog blijf lekker genieten en vanmiddag neem ik een borrel op jou vind het allemaal zo knap hoe je het doet echt geweldig!!! Ik denk aan je en Semmie ook hoor hihi een hele dikke knuffel en zoen en we love you xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx -
13 Mei 2012 - 12:34
Caroline:
He lieve schat, wat een mooi berichtje heb jij op je blog gezet, zeg!
Voor de liefste moeders. En idd ben ik de supertrotse moeder van mijn 2 prachtige danseressen. Maar helaas Tess ze hebben niet eens een dansje voor me opgevoerd, dat was dan weer minder, haha. Maar over een aantal weken word ik verrast door een spetterende dansvoorstelling van mijn 2 danseressen. Dat wordt vast weer Top! Maar vanmorgen ben ik wel heel erg verwend door mijn 2 meiden. Eerst hebben we lekker gebruncht. En toen heb ik een prachtige dvd en cd gekregen van mijn favouriete zangeres Ruth Jacott van Simply The Best. Ik ben toen ook samen met Eric naar die show van haar geweest, echt geweldig. Ik ben hier echt super blij mee, want ik ben echt fan van haar. Heb de cd ook opstaan, echt genieten! We zullen je wel missen straks bij oma, maar je bent er in onze gedachten wel bij hoor, ik zal een lekker kopje thee op je nemen, haha. Jij bent nu nog lekker op de cruise en wel in het zonnige Malaga met 36 graden, wil ik ook. Kon ik maar even gezellig bij je op het terras zitten en je lekker knuffelen. Maar nog 33 nachtjes en dan is het echt zover, kan ik jou na 9 maanden echt weer knuffelen en dan laat ik je niet meer los hoor, want ik heb je echt gemist! Vooral je vrolijkheid en je spontaniteit. Nou lieffie geniet nog van alles op de Arcadia en je had weer hele mooie berichten over jezelf als ionithermist, daar kun je echt trots op zijn, en nu dus als assistent manager in de Spa, echt goed hoor! Tot over 33 nachtjes en dankjewel voor je lieve blog, doet me echt veel, was ook weer ontroerd bij het lezen hiervan. En ook speciaal op deze moederdag.
Hele dikke knuffels van mij voor jou xxxxxxxxxxxxxxxxxx love you Caroline -
13 Mei 2012 - 13:33
Mama:
Wat ben je toch een bijzonder kind. Je denkt aan alles en iedereen. Je bent de liefste dochter die een moeder zich kan wensen, ben zo trots op jou. Op deze dag mis ik jou natuurlijk, maar lang leve de telefoon. Kon fijn je stem even horen vanaf het terrasje in Malaga. Genieten doe je hoor! Wat was het leuk dat je ook even met Thijmen en Emma hebt gesproken hè. Toevallig waren ze net bij ons op de boot. We zijn gezellig met elkaar naar Spakenburg geweest. Voetbalclub Spakenburg werd kampioen in de topklasse, dus we vielen zo middenin het feestgedruis. Even lekker gegeten en gedronken!!! pfff. De rosébier en de Brasil smaakten weer (te) heerlijk. En daarna nog getoept op de Thiem waar de kachel lekker aanstond haha. Was wel nodig. Net thuis gekomen en daar stond Jessy klaar met zijn moederdag kado. Parfum en douchegel van Halle Berry. Heerlijk. Mijn mannen hadden erg mooie en lieve woorden op een kaart gezet. En natuurlijk jouw kaart met alle prachtige teksten. Dank je wel lieve schat. Je voelt toch zo dichtbij (in gedachten knuffelen we). Van papa heb ik een avondje uit gekregen. Waar naar toe is een verrassing. Ik weet alleen dat ik op 5 juni om 18.30 uur klaar moet staan in avondkleding (en vestje mee). Spannend, ben gek op verrassingen. Je hoort dus nog wat het geworden is. De nachtjeskalender gaat nu hard. Voor je het weet heb ik jou weer lekker om me heen.
We gaan zo naar Oma, mijn mama, ook een hele bijzondere en lieve mama. Een moeder-dochter band blijft speciaal. Ben zo blij dat zij er is, ik hoop nog heel lang van haar te mogen houden en genieten. Dag lieve schat, tot het volgende bericht. Ik hou van je. Dikke kus van jouw mama -
13 Mei 2012 - 14:07
Lioba:
Hoi Tes, zeker een bijzondere dag v oor alle moeders vandaag en dan ook nog wat lieve woordjes van jou erbij. Helemaal Top!!!!!! Ik heb ook lekker een ontbijtje op bed gehad en geniet van een relaxde en toch erg mooie dag. De zon schijnt en het is lekker weer om buiten te zijn. Onde de overkapping kunnen we gewoon lekker koffieleuten zonder jas dus helemal lekker. Goh, wat gaat het toch alemaal snel hè, alweer over 33 dagen thuis, echt gewqeldig voor je pap en mam en de rest van al je familie en vrienden. Voorlopig tijd tekort met iedereen een bezoekje brengen en bijkletsen dus zou me voorlopig maar niet druk maken over wat te doen bij terugkomst. Er zullen een hele hoop mensen jouw tijd gaan opslokken hier met dikke knuffels, verhalen en gewoon lekker naar je kijken. Maar nu nog het laatste stukje genieten op je schip. Hopelijk wat leukere gasten die ook wat meer spenderen want dat is toch ook wel een mooie afsluiter voor nu dan. Geniet nog maar lekker door daar met Isaac en je andere leuke collega's dan gaat de tijd nog sneller en voor je het weet sta je dan weer in het altijd mooie Huizen. Dikke knuffel en tot laterrrrrrrrrr! Liefs Lioba
14 Mei 2012 - 07:08
Chantal:
Lieve Tess, wat kan een moeder trots zijn op haar kind en kan mij zo helemaal voorstellen dat jou mama meer dan trots is op jou! Wat denk jij toch aan alles en iedereen en moet je kijken wat je allemaal op je 21 jaar nu al bereikt hebt girl! Kan je zeggen ik vind je een super topper! Love you girl en tot heeel snel geniet van je laatste maand mop we love you -
14 Mei 2012 - 13:45
Papa:
Hi Tess, Je bent nu onderweg naar Kotor. Dat was weer even zoeken op Google Maps, haha. Maar het ligt vlak bij Dubrovnik. Dat kennen we, haha. Wat gaan de dagen snel nu, bijna nog minder als een maand en jij bent weer terug. Vandaag is Jessy begonnen met zijn examen. Erg spannend. Iedergeval is de kop eraf. Deze week heb ik 2 tochtjes. 1 doe ik met Mitchel. Gasten ophalen in Muiden (en weer afzetten). en nog 1: gasten ophalen in Spakenburg en terugvaren naar Huizen. Ook leuk. Dat doe ik met Frank. Een nieuw maatje. Je moeder moet woensdag bij het eerste tochtje werken en vrijdag gaat ze met Sylvana naar de Toppers. Je blijft een drukke moeder houden, haha. Donderdag is het Hemelsvaartdag. Dan is ook weer iedereen vrij. Jammer genoeg is het nog niet echt zomers hier. Dat komt over een maandje als jij terugbent waarschijnlijk, haha -
14 Mei 2012 - 15:06
Debbie:
Lieve Tessa,
wat heb je toch weer een schitterend blog! Ik moest toen ik het las weer janken, hahaah!! Ik leef me altijd helemaal in als ik je verhalen lees, en ik zie het dan ook helemaal voor me! Jaja, over 32 dagen ben je weer thuis. Ik kijk daar echt zo super erg nar uit!! Het lijkt super lang, maar de tijd gaat zo snel. Voor je het weet is het al weer zomervakantie! Daar heb ik zo super zin in! Dan gaan we lekker naar Spanje!! Ik kan echt niet wahten...
Wat leuk dat je nu weer op de plek bent waar je bent begonnen! Dat is best wel bijzonder toch, haaha!!
Het is echt geweldig dat je degene bent met de meeste inkomsten!!! Ik ben echt super trots op je!! Je bent geweldig!!! Ja, daar kan je zeker mee opscheppen! Hahahaahah!!!!!!!
Wat erg dat al die passagiers aan de diaree wren :o!!!! En wat jullie daar te eten krijgen is echt niet normaal, je moet daar echt over gaan klagen want dit is echt niet normaal! Ze moeten daar echt iets aan doen!
Jaja, het was gister moederdag. De dag is zo super snel gegaan, echt niet normaal. Het was super gezellig, eerst gingen we het thuis vieren met mama. Tanja en ik hebben mama een cd+dvd van Ruth Jacot gegeven en een super mooie roze kaart met: 'Super mama' erop! Mama vond het super leuk!! En we gingen ook brunshen enzo, dat was heel lekker en gezellig. En later die dag gingen we naar opa en oma Effie!! Dat was ook super gezellig, maar je merkt wel dat jij er nietbent hoor! We missen je allemaal super erg!
I LOVE YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Xoxoxoxo Debbie -
14 Mei 2012 - 15:12
Debbie:
Heey, hahaah een vervolg!!!!!!
Ik was nog iets helemaal vergeten te vertellen.... Want ik heb nu highlights!!!!!!!!! Het zijn blonde highlights, en het is super vet cool!! Hahahahaa!!!!!! En ik moet nog iets vertellen, want mijn vriendin vindt Diego dus ook leuk :o!!!! Dat dacht ik al want het leek echt zo, en dat zei ze laatst. Maar ze vindt hem nog niet zo lang als ik leuk, haaha!!! Aan de ene kant is het wel leuk, want dan kunnen we samen over hem praten enzo. Maar aan de andere kant is het superstom, want als hij een van ons leuk vindt is het weer lullig voor de ander. Maarja, aan verliefdheid (is dat wel een woord, hahaa!!) kan je niks doen, want dat gaat nou eenmaal vanzelf! Maar ik denk dat hij Sara (mijn vriendin) leuk vindt, want dat lijkt echt zo. Maarja, niets is wat het lijkt!! Hahaahahahah!!!!!!
LOVE YOU (nog een keer, hahaha!!)
Xxxxxxxxxx Debbie <3!!!!!!! -
14 Mei 2012 - 17:03
Sylvana:
Lieve Tessa!!
Wat een prachtige woorden toch weer naar alle moeders, en vooral je eigenste!!!
Ik kreeg een heel lief smsje van je moeder!! Je bent echt een kloontje van haar, iets om heel erg blij mee te zijn!!
Ik heb ook een gezellige Moederdag gehad, maar eigenlijk is het iedere dag Moederdag!! Ik heb echt de heerlijkste zoon en dochter die een moeder zich wensen kan!! (ook al denkt jouw moeder daar anders over hihihi )
Om half 9 's ochtends stond ik al op de tennisbaan in Diemen. Met 5-0 gewonnen!! Daarna naar de voetbal voor een feest met bbq en Amsterdamse zanger en toen de kroeg in in Blaricum, waar Jamie ook nog even kwam borrellen! Heel gezellig dus!
Jill was met David naar zijn moeder.
Jill heeft vandaag haar eerste examen gehad, Nederlands. Ging volgens haar wel goed. Ze is toch wel erg zenuwachtig!! Spannende tijd hoor! En dat drie weken lang. Maar komt vast allemaal goed.
Ja lieffie, het aftellen is nu echt begonnen. Heerlijk voor je straks iedereen weer zien, wat zal je het druk krijgen. Je wil vast naar iedereen tegelijk. Maar nu eerst nog even genieten en werken op je schip!! Ja wat is er een hoop gebeurd en wat ben je toch snel gegaan, toppie! Je bent een kanjer!!
nou lieffie, hou je haaks en een goede vaart!
Heel veel liefs en dikke Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Sylvana
15 Mei 2012 - 12:04
Opa En Oma.:
Lieve Tessa.
Wat was het een verrassing voor me dat je op moederdag opbelde en ook aan je Omaatje dacht, ik vond het dan ook een echt kado en heel fijn om je stem weer even te horen.
En dan je verhaal niet te vergeten op je blog aan alle Mama's had je gedacht uit ons gezin,wat ben je toch een superkind zo lief om voor iedereen een woordje te schrijven we hebben het er dan ook s'middags ,toen ze er allemaal waren op moederdag over gehad en net wat Debbie schijft we merken wel dat jij er niet bent ja lieffie,we missen je vooral op belangrijke dagen.
Ik hoop voor je dat code geel is opgeheven en dat je weer normaal kunt eten en overal mag komen aan boord en dat de passagiers wat jonger zijn om ze te laten behandelen,zodat jullie ook wat kunnen verdienen ,haha!!
Blijf nu nog maar heerlijk genieten van alles wat er gebeurd op de Arcadia want wat gaat de tijd toch snel voor je het weet zijn die 32 nachtjes voorbij,en niet teveel piekeren hoor over wat er dan moet gebeuren, want dat komt allemaal wel goed met jou.
Dikke knuffels van ons.xxxxxxxxx
p.s leuk he dat Opa de telefoon opnam hij was helemaal verrast dat jij het was, en vond het heerlijk om je stem weer even te horen want dat was zo lang geleden vond hij.
Love you xxxxx Oma.
15 Mei 2012 - 18:09
Emma:
Hooi allerliefste :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
Sorry dat ik bijna niets meer schrijf maar er zijn weer wat nieuwtjes in goede tijden want Ludo en Janine gaan trouwen en er is weer een nieuwe vrouw in goede tijden die is samen met Rik ( verkering) maar ze gebruikt Rik gewoon( maar dat weet Rik niet) en nouran die is dat dus aan het uitzoeken.....
XO XO XO XXXXXXXXXX Emma -
16 Mei 2012 - 08:15
Angelique:
Hi lieve schat,
Wat zijn dat weer prachtige woorden geschreven uit een prachtig hart! Het einde van jouw avontuur komt in zicht en hier thuis zit iedereen daar op te wachten....natuurlijk heel veel vragen voor jou, want wat is je volgende missie? Maar alles wat je aanraakt veranderd in goud, dus daar heb ik alle vertrouwen in!
Mijn moederdag was heerlijk. Eigenlijk zou ik Brooklyn niet hebben, maar John had (gelukkig) een feestje dus zaterdagavond kwam hij thuis. Zondagmorgen was hij al om 7 uur wakker en zei 'nog even op bed blijven liggen mamma'....vervolgens heeft hij een heerlijk kopje koffie gemaakt die schat! En kwam dit op bed brengen. Hoe lief is dat!!
Mocht nog even blijven liggen, maar naar 10 minuten moest ik komen om de cadeautjes te zoeken :)
Een hele mooi zelfgemaakte ketting van kralen en rietjes, die ik niet pastte maar direct als armband gebombardeerd heb!! Verder een doos Merci, want in zijn woorden 'Mam, heb nl. op TV gezien dat ik dat moet geven als ik van iemand hou en ik hou heel veel van je'. Nou, voel je de brok in je keel?? Had ik natuurlijk wel!! Heerlijk kind is het!
Was helaas niet bij Oma want deze moeder moest competitie tennissen, maar dat ga ik vanmiddag goedmaken!
Lieverd, geniet van je laatste trips en ben blij je snel weer te zien!
Dikke kus ook van Brooklyn xxx