Eerste bericht van 2012; HAPPY NEW YEAR! - Reisverslag uit Lissabon, Portugal van Tessa Wingerden - WaarBenJij.nu Eerste bericht van 2012; HAPPY NEW YEAR! - Reisverslag uit Lissabon, Portugal van Tessa Wingerden - WaarBenJij.nu

Eerste bericht van 2012; HAPPY NEW YEAR!

Door: Tessa

Blijf op de hoogte en volg Tessa

05 Januari 2012 | Portugal, Lissabon

5 januari 2012
Punta del Gada

Liefste allemaal!

Happy 2012! Voor iedereen nogmaals een fantastisch nieuwjaar gewenst met alle liefde en geluk!
Het was geweldig om met jullie te skypen! Bijna de hele familie aanwezig en voelde me er toch een beetje bij!
Ook mijn oud en nieuw was heel erg gezellig. Anders, dat wel... Na het werk allemaal douchen, mooi maken en samen met Sarah gelachen en gehuild. Vervolgens met ze alle aan dek! Echt super gaaf in de carabiën wind, lekker warm. Iedereen in gala, echt heel mooi! Dus heerlijk gedanst en om 12 uur, ipv met champagne, werd er met cocktails geproost! Het was een speciale ervaring en stukke leuker als kerst! Echt een leuke avond gehad, maar wees niet bang! Volgend jaar bent ik er weer bij hoor! :)
Verder zijn de zee dagen allemaal rustig verlopen, geen harde wind ofzo. Ook is Laura van boort af. Zo zie je maar, regels zijn er NIET om gebroken te worden!
Maar dan weer "shiplife" het blijft als maar terug komen. Als iemand gaat word er een traan gelaten, maar de volgende dag ben je het alweer vergeten en ga je door met je eigen leventje! Het is allemaal maar raar en gecompliceerd.
De nieuwe manager zou vandaag komen, maar gedoe met visa, dus hopelijk komt ze in Southampton. Maar ik vrees ervoor. Omdat de spa op z'n kop staat nu gaan er veel dingen veranderen ben ik bang. En al kijk ik heel erg uit naar de worldcruise, een nieuwe manager kan alles veranderen. But, look life from the bright side! Het gaat vast allemaal goed komen!
Hoe gaat het met jullie liefjes?
Ik mis jullie allemaal heel erg, en het idee van een worldcruise, zoals ik al zij, geweldig. Maar ook ver weg van jullie! Denk je eens in dat je straks een mailtje krijgt vanuit Thailand, China of India! Wow!
En ook paps en mams, nog 5.5 weekje! Kunnen jullie het geloven! Ik heb er erg veel zin in!
Nou lieve schatten, ik ga nu al me 33 emails maar eens lezen en dan de stad in!

Hele dikke kussen en niets dan liefs vanuit Portugal!
Knuff, jullie Tess

Ps. Lieve ome Jan, March, Thijmen en Emma! Ik wens jullie een goede verhuizing! Hopelijk gaat alles zonder problemen, maar jullie kennende gaat dat helemaal goed komen! Slaap lekker de eerste nacht in jullie nieuwe paleis! Ik hou van jullie. Dikke kussen!

• 05 Januari 2012 - 15:01

Tanja:

Lieve Tes,

Voor jou ook een gelukkig nieuw jaar! Gaat vast lukken. Jammer dat ik niet met jou kon skypen, maar misschien kan t nog een andere keer? Gelukkig heb je een leuk oud en nieuw feest gehad in gala. Hopelijk is de nieuwe manager oké. Haha lijkt me idd heel apart als je ineens blogt vanuit Thailand, China of India. Je leven is leuk, maar ook zwaar, en gelukkig komen je ouders al over 5 en een halve week naar je toe. De kerstvakantie is bijna weer voorbij en tot mijn verbazing heb ik me niet verveeld. Heb veel tv gekeken en geslapen. Ben wel erg moe. Vannacht om kwart over 5 wakker door t slechte weer. Het is hier echt al vroeg donker en de regen is weer ns in ons land en een harde wind. In Groningen schijnt t helemaal erg te zijn. Verlang naar Spanje! Zondag heb ik wel het gevoel van Spanje, dan ga ik namelijk naar de laatste voorstelling van Zorro, superveel zin in. Gister ben ik met mama&deb naar een theatershow geweest, was ook erg leuk. Er speelde een blijhoofd in van 22, echt een uitstraling! Hoop dat ik zelf ook ooit in een productie sta en avonden/middagen mag schitteren op het toneel. Ben alweer bezig met huiswerk, veel te doen. Vanavond begint een nieuw seizoen van Wie is de mol? op tv en wie is de reisleider? ga ik kijken. Ik ga weer verder met m'n hw, Een kus vanuit t Kikkerlandje, Tanja

• 05 Januari 2012 - 15:28

Lioba:

Hoi Tes, leuk dat je wel een erg bijzondere Oud&Nieuw hebt gehad. Cocktail op het dek in de zwoele Portugeze wind ... zeker bijzonder! Wiju hebben nog heel gezellig nagefeest bij je pap en mam thuis. Ik snap wel dat je deze mensen allemaal mist want ze zijn ook echt heel gezellig, stuk voor stuk. Maar gelukkig heb je het daar ook erg naar je zin zodat je ze echt wel even kan missen, je kan nog zo lang van ze genieten en hebt ook al heel lang van ze genoten. Dus blijf daar lekker genieten van alle bijzondere momenten want je leeft en beleeft nu dus pakken al deze bijzondere ervaringen. Hier is alles weer gezond, fris en fruitig het nieuwe jaar ingesprongen. Rick nog steeds stapel verliefd op zijn Roos, eigenlijk Rosalien maar zo noemen wij haar eigenlijk nooit. Al een echt stelletje na ruim 1,5 jaar liefde. Pauline geniet daarnaast erg van haar vrijgezellen leven. Vakantie loopt op z'n einde dus nog even lekker uitslapen, feesten en beesten deze laatste dagen voor de scholen weer starten. Rick wordt 17 januari aan zijn knie geopereerd, nieuwe kruisband. Erg spannend vooral voor hem, blij als hij mij weer lachend aankijkt na de narcose. Maar ja niet een hele ingewikkelde operatie dus alle vertrouwen dat het snel weer goed gaat. Wel 6 tot 9 maanden revalideren en daarna hopelijk weer voetballen .. we gaan het afwachten. Ik ben na een halve week zonder werk alweer mijn ritme kwijt. Achter mijn computer vliegt de tijd voorbij, echt te weining tijd voor al het andere om mij heen. Ook al zo vroeg donker ... hmm ... vanavond en morgen lekker tennissen dus dan kan ik zeker weer wat energie kwijt. Ik wens jou weerheel veel plezier daar op je bootje en hoop dat je world-cruise echt te gek wordt. Ik bestel alvast rustig weer voor de oversteken dus dat komt goed. Lieve tessa ik blijf je graag volgen, tot mails!
    Liefs Lioba

• 05 Januari 2012 - 15:57

Manon:

Lieve Tessa,

Ook van alles Appeltjes voor jou een heel mooi 2012. Wat was het leuk om jou even te zien op skype nieuwsjaarnacht. Geniet van alle het moois wat je nog gaat zien en beleven komende maanden, en natuurlijk vooral dat je ouders binnenkort een stukje meevaren. Groetjes en liefs van ons allemaal, Manon

• 05 Januari 2012 - 16:00

Caroline:

He lieve Tes, voor jou ook nog heel veel mooie momenten in 2012 en vooral blijf lekker genieten van alles wat je beleeft en gaat beleven dit komende jaar! Erg jammer dat we er niet waren bij het skypen, hoorde al van mama en oma dat het super leuk was en zo was je er ook weer een beetje bij, toch. Misschien een volgende keer lijkt ons ook heel leuk! Ik ben wel heel blij voor je dat je een gezellige oudejaarsavond hebt gehad op de cruise. Wat zal dat bijzonder zijn geweest heerlijk onder een mooie sterrenhemel met een warme zomerse bries, echt genieten. Dan is het hier maar behelpen met regen en wind in ons koude kikkerlandje. Gisteren ben ik naar Nancy de schoonheidsspecialiste in Huizen geweest voor een heerlijke gezichtsbehandeling, echt genieten.
    Ook had ze me nog mooi opgemaakt voor een erg leuke avond uit samen met mijn meisjes. Het was een super leuke show en ging helaas weer veel te snel voorbij. Vandaag ben ik lekker een dag vrij en heb even een relaxdagje voor mezelf. Want ik ga nu morgen helpen bij Jan en Marcha omdat de verhuizers pas laat kwamen vanmiddag. Maar wat een droomhuis hebben Jan en Marcha, echt zo ontzettend sfeervol en dan was het nog niet eens ingericht, je kijkt echt je ogen uit, echt zo mooi en stijlvol bij elkaar uitgezocht, ja dat hebben Jan en Marcha goed gedaan. Jij zal ook echt niet weten wat je ziet over een aantal maanden en zal het vast ook allemaal prachtig vinden. Nou lieffie, veel plezier op je cruise en ga vast dromen over je aankomende world-cruise en de dagen aftellen dat jouw papa en mama weer bij jou op de boot komen, en dit keer lekker lang, 3 weken wat een heerlijkheid zal dit voor jullie zijn zo lang samen te zijn.
    Dikke kus xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx hvj
    Caroline

• 05 Januari 2012 - 16:31

Papa:

Het was leuk even met je te skypen. Je zag er lekker ontspannen uit (nadat we een goede verbinding hadden, haha). Ik zal het filmpje van Marcha proberen op YouTube te zetten. Wel spannend een nieuwe manager. Dat is toch heel belangrijk om fijn te kunnen werken. Afwachten maar. Hier is het jaar voortvarend en vooral regenachtig en winderig van start gegaan. De Vlijt & Zegen ligt te schommelen alsof ik midden op zee lig. En dat terwijl dat er rondom oliebollen in het water liggen (heeft iemand er ingegooid). Zondag ga ik proberen de halve marathon van Egmond aan Zee te lopen. Samen met Nico. Ben benieuwd of het gaat lukken. De conditie is niet zo super. Kan ik straks wel mijn loopschoenen meenemen voor in de gym? Kan ik voor het ontbijt een stukje lopen en vooral ...... jou even goedemorgen wensen, haha. We verwachten morgen of begin volgende week de visa te krijgen. Dan hoeven we alleen nog maar de hotels te boeken en de koffers te pakken. Jammer dat we Jessy weer moeten missen om jou te zien. Gelukkig gaat hij wel een weekje wintersporten. Hopenlijk krijg je geen last van de wind die ze nog opgeven. xxxxxxxx

• 05 Januari 2012 - 19:38

Hoi tess
    dit is een klein stukje wat er donderdag in goede tijden is gebeurd: nou sjoerd had rikkie gevonden en toen zij die tegen rikkie dat die bram ook wou hebben ...

En we zijn vandaag verhuist je had het ook nog even op skype gezien ,was echt leuk om je op skype te zien en je had natuurlijk ook al een klein stukje gezien hoe het eruit ziet alleen de kelder niet maar dat is ook nog niet helemaal klaar want de bar moet er nog in maar maar voorderest is het huis helemaal klaar en ik!..

-xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx- emma
    @ vanuit het nieuwe huis

• 06 Januari 2012 - 10:14

Hoi tess
    nou ik heb van woensdag niet geschreven wat er in goede tijden was gebeurd want toen gingen we uit eten en had ik het zelf ook niet gezien...

XXxxxxxxxx emma

• 06 Januari 2012 - 10:42

Mama:

Lief meisje van mij, het was goed je weer te zien op skype. Je ziet er goed uit en ook zo ontspannen. Het leven daar doet je goed. Alle feestdagen zijn weer achter de rug, dus het gewone leven begint weer. En de tijd vliegt voorbij. Het nieuwe jaar is alweer een week oud. Voor je het weet zijn we bij jou. Kan niet wachten. Gisteren heb ik geholpen bij de verhuizing van Jan en Marcha. In razend tempo hebben we zo'n 1000! (voor mijn gevoel haha) leeg gehaald en in kasten opgeruimd. Gelukkig hebben ze heel veel kasten.... Het is echt prachtig. Alles wat je ziet is op elkaar afgestemd. Ze hebben ook een heerlijke bank, mooie gordijnen, mooie lampen, een prachtige keuken, mooie vloeren. Echt schitterend allemaal. Je zult je ogen uitkijken in juni als je weer terug bent. En dat gaat sneller dan je denkt hoor. Je leeft nu toe naar je wereldcruise. Een mooie ervaring, die niemand je ooit weer afneemt. Gelukkig varen wij een stukje mee. Nog 1 weekje en dan begin ik met mijn nieuwe baan. Heb er veel zin in. Zaterdag weer lekker een wedstrijd volleyballen. Jouw team gaat niet al te best. Ze staan laatste. Ze missen jou natuurlijk!! Als het zo doorgaat degraderen ze. Het team is ook veel te groot, dat betekent dus ook steeds wisselen. Is ook niet bevorderlijk voor een goede teamprestatie. Voor Jessy zit de kerstvakantie er ook weer bijna op. Wordt voor hem (en voor ons ook natuurlijk) een spannende tijd. Hopelijk gaat het allemaal goed komen. Nou lieverd, veel plezier en geniet van alles. Groetjes aan Isaac en de rest van je collega's die wij hebben ontmoet en die ons dus kennen. Zeg maar (maar dat heb je vast al gedaan) dat we snel komen. Hou van jou. Dikke kus van je mama.

• 06 Januari 2012 - 12:52

Opa En Oma.:

Lieve Tessa,
    Voor de zoveelste keer wensen wij jou veel gezondheid en liefde toe voor het nieuwe jaar,en wat was het leuk om je te zien op skype iedereen stond te dringen om je te zien zelfs alle buurtjes kwamen naar binnen stormen.
    Fijn dat je een prachtig oudjaars party hebt gehad op de boot ,het zal wel geweldig zijn geweest alle mensen in gala en met een heerlijke temperatuur wat maak je toch mooie momenten mee in je leventje.
    Gisteravond bij oom Jan en Marcha geweest in hun nieuwe huis ,het is zo mooi geworden wat zal jij je ogen uitkijken als je thuiskomt in Juni alles is even zo goed uitgezocht en op elkaar afgestemt,Opa is nu wat spulletjes aan het ophangen .
    Ik ga zo naar Jolanda want kleine Sem gaat zo in het badje ze vroeg of ik het wilde doen maar ik heb last van mijn schouder ,shit, hopenlijk gaat het gauw over dan kan ik hem misschien volgende week een keer badderen.
    Nou lieffie jij hebt er alweer bijna een reis opzitten want zoals je al smste waar blijft de tijd het is bijna alweer 4weken geleden dat wij aan boord waren en nu ga je bijna op World Cruise wat een belevenis allemaal voor je en niet te vergeten dat pa en ma bijna weer aan boord komen heerlijk idee he Tes.
    Nou meiske blijf genieten van alle mooie momenten op de Arcadia heel veel dikke knuffels van ons.
    XXXXXXXXXXxxxxxxxxxxxhvj
    Oma
    p.s Wat leuk dat de mooie foto,s van ons 4tjes die gemaakt zijn op de boot bij je aan de muur hangen.

• 06 Januari 2012 - 16:34

Papa:

Oma zegt 'shit'....... zo zo, poeh poeh, haha

• 07 Januari 2012 - 16:04

Debbie:

HAPPY NEW YEAR!!!!!!!!!!!!!
    Ik wens je een super gelukkig nieuw jaar toe!!!!!!!! Ik mis je echt super erg, en ik vond het super jammer dat jij er niet bij was dit jaar. Maar ik ben wel heel erg blij dat ji het heel erg leuk hebt en dat oud-en nieuw bij jou ook heel erg leuk was. Mooi he, al dat vuurwerk :)!!

Met mij gaat het ook goed hoor. De vakantie was echt heel erg lekker, maar het is wel heel stom dat hij nu al bijna voorbij is. Ik heb best veel gedaan. Ik heb gehangen, tv gekeken, gedst, met mijn vriendinnen afgesproken, gesimst, gewiit (ik weet niet hoe je dat schrijft hoor, hihi :p!!) en ik ben met mama en Tanja naar Jeans geweest!! (dat is een theatershow met zang en dans).
    En weet je hoe cool he, Tanja en ik hebben nu X-factor en Just dance 3 voor de wii :D!!!! Ik had X-factor aan Tanja gegeven met haar verjaardag en we hebben Just dace 3 van papa en mama gekregen voor kerst!! Echt leuk joh!!! En ik heb trouwens ook mijn rapport gehad. Hij is echtsuper goed joh :D!!!! Dat had ik echt niet verwacht :o!!! Ik ben er echt super blij mee!!
    I LOVE YOU SO MUCH <3!!!!
    xoxoxoxo Debbie!!!!

• 07 Januari 2012 - 17:03

Hoi tess
    dit is een klein stukje wat er vrijdag in goede tijden was gebeurd: nou maxime had nick geprobeert te killen en gelukkig kwam denny er net aan en die hield maxime tegen...

en heb donderdag in m'n nieuwe bedje geslapen lag echt heerlijk xx emma

• 08 Januari 2012 - 09:08

Sylvana:

Lieve Tessa Happy New-Year!! Met heel veel Gezondheid en Liefde!!! Wat was het ontzettend leuk dat ik je ook nog even op Skype heb gezien. Iedereen kon je wel even door de laptop heen trekken om even met je te knuffelen!! Maar helaas dat ging niet. Wat een bijzondere manier om oud en nieuw te vieren. Dat zijn dingen die je je leven lang niet neer vergeet!! Net als die prachtige film die Marscha van jou heeft gemaakt, echt te gek!! Zo leuk om de boot te zien en hoe jij er uitziet, Bewegend en wel!!! En je slaap- en werkplek! Aan het eind van de film zaten je moeder en ik even te snotteren. Maar gelukkig heeft bijna iedereen die deze film ziet daar last van, Chapeau voor Marscha!! Hier thuis gaat alles prima, Jamie en Jill lekker kerstvakantie!! Jamie lekker een week met Henk-Jan geskied, heel erg veel sneeuw. Ze zijn een dag eerder terug gekomen omdat de weg afgesloten zou worden ivm lawinegevaar. Heel verstandig dus, wel jammer dag korter skieen!! Jill heeft theorie examen gedaan voor haar autorijden. En in een keer geslaagd, toppie hè!! Verder zijn we allemaal lekker veel aan het werk en genieten we van en met elkaar!! Nou lieffie, werk en geniet ze!!! Heel veel liefs en dikke Xxxx Sylvana

• 08 Januari 2012 - 12:09

Henk En Nel:

Lieve Tessa,
    We hebben weer mogen genieten van je mooie verhalen. Wat maak je toch mooie belevenissen mee. We hebben ook gehoort dat je er toch nog via skype bij was met de jaarwisseling. Je bent nu bijna weer in Southhampton en dan ga je je vader en moeder ophalen in Hongkong en dan gaan jullie lekker 2 weken genieten van de cruise en van elkaar. Hier gaat alles bijna goed. Tante Nel nog 1 week in het gips en daarna nog 4 weken krukken. Wensen je alsnog een hèèèèl gelukkig en gezond 2012.
    Heel veel liefs van ons. Dikke kus.Ome Henk en Tante Nel.

• 08 Januari 2012 - 21:19

Mitchell:

Tessaaa!

Ik heb net het filmpje gezien bij je ouders. Leuk om je te zien! Leuk ook om een beeld te krijgen bij de dingen waar je normaal over schrijft. Mijn kerstvakantie is nu ten einde en morgen weer naar school. Over ongeveer 2 maandjes weer op wintersport. Ook daar zal ik je weer ontzettend gaan missen!

Love you!

• 09 Januari 2012 - 04:33

Mara:

Heej!! mooie verhalen! Ik ga deze week naar de cariebien!! wat vond je van St maarten? Ik werk nu op dit schip met tijana, ze vertelde dat ze je kende van steiner? tussen het werken door probeer ik zoveel mogelijk te genieten. Ik wens je veel suc6 op je schip, veel money and lots of friends and fun. Go with the flow dan komt alles goed.. XXXXXXXX

• 09 Januari 2012 - 15:14

Jacqueline:

Hoi Tessa!

Ook Nico, Candice en ik hebben de film gezien!
    Erg leuk! en wwaaauwww....!!! wat een schip!

Geniet ervan!!

Knuffel van ons!