Aftellen is nu echt begonnen! - Reisverslag uit Oslo, Noorwegen van Tessa Wingerden - WaarBenJij.nu Aftellen is nu echt begonnen! - Reisverslag uit Oslo, Noorwegen van Tessa Wingerden - WaarBenJij.nu

Aftellen is nu echt begonnen!

Door: Tessa

Blijf op de hoogte en volg Tessa

05 Juni 2012 | Noorwegen, Oslo

5 juni 2012
Olso

Lieve lieve liefste allemaal,

Het aftellen is nu echt begonnen! Inmiddels zijn we in de eerste poort van mijn laatste cruise, the baltic cruise!

Voor de laatste maal in Noorwegen. En nadat de laatste poort van de vorige cruise was veranderd naar Zeebruggen. Is dit wel even lekker afscheid nemen van Noorwegen. Nog steeds even mooi, maar wel erg nat! Bah....

Ook is er deze cruise een belangrijke mevrouw van Steiner aan boort! En geloof dat ze me wel aardig vind, dus dat is mooi mee genomen. Maar het mooiste is: vanmorgen was Claire te laat en moest ik de ochtend meeting doen, tja assistent! Dus nadat ik ontzettend zenuwachtig gedaan had wat ik moest doen en iedereen braaf naar me geluisterd had kwam Lisa (belangrijke mevrouw) bij me in het kantoor. Ze kijkt naar me... Ik kijk terug... En ongeveer na 5 minuten kijken zegt ze: meisje, jij gaat een goede manager worden.
BAM! In the pocket! Hahahahhaa.....

Verder gaat deze cruise erg langzaam, de passagiers zijn zo oud dat ze bijna dood zijn, of zo jong dat ze super duper skinny zijn... Geen money dus! Maar goed, als laatste cruise is dat niet echt een ramp. Ik probeer nog zoveel mogelijk van Claire te leren en alles op te slaan voor de toekomst. Wat die ook mag brengen!

Nog 9 dagen en dan is het zover. Zeebrugge, papa, mama en Jessy! Dan kom ik naar huis en is het tijd om iedereen weer in me armen te houden! Oh wat kijk ik daar naar uit.
Isaac en ik hebben de serieuze gesprekken al gehad. We hebben nog steeds geen idee wat te doen. Ik kan niet zonder hem, niet meer.... Als iemand een goede suggestie heeft om mijn leven makkelijker te maken, kom maar op want ik ben er moe van. Zoveel beslissingen te nemen, je word er gek van.
Maar eerst maar eens me koffer inpakken. 9 maanden in 1 koffer, wat een dilemma! Gelukkig heb ik nog 4 handbagage, dus papa... Ruim die kofferbak maar leeg:p hahahaha

Nou dit was het wel weer vanuit het prachtige Noorwegen. Tot heel snel, ik hou van jullie!

Dikke zoenen en niets dan liefs,
Tessa!

• 05 Juni 2012 - 14:33

Lioba:

Lieve Tes, wat spannend voor iedereen ook hier dat je 'gewoon' weer naar huis komt. Voor ons geen belangrijke beslissingen, gewoon onze armen open en ontvangen. Maar voor ons ook geen wereldse-ervaringen. Kom maar eerst eens gewoon lekker naar huis, geniet van alle mensen die erg van jou gaan genieten en het nieuwe toekomstplan gaat zich daarna wel weer vormen. Voor alles een oplossing op z'n tijd Tes, zelfs moeilijke oplossingen. Maak het niet te moeilijk voor je zelf en probeer het gewoon een beetje vooruit te schuiven. Dat je naar huis komt staat vast en voor hoe lang, waar met wie ... de tijd gaat het je leren.
    Mooi al die complimenten ... die kan je zeker gewoon in je zak steken! Geniet nog maar lekker van de laatste dagen en hoe zwaar het afscheid van je 'scheepsleven' ook zal zijn thuis vangen we je met z'n allen op hoor, dat weet ik zeker. Dus alle remmen los, verstand eventjes op nul en genieten van alles en iedereen. Tot gauw! Liefs Lioba

• 05 Juni 2012 - 15:57

Papa:

De koffferbak is bijna leeg, de auto bijna gewassen en de tank is vol. Ik ben er klaar voor om je op te halen. Geen zorgen maken over hoe het nu verder moet. Dat gaat, zeker weten, goed komen. Anders kan je zeker aanmonsteren op het Skutsje Vlijt & Zegen, haha. En als Isaac het niet uithoudt in Barcelona, is hij natuurlijk welkom. We zien wel wat de toekomst brengt. Maar nu eerst (iedergeval even) naar huis! xxxxxxxx

• 05 Juni 2012 - 16:24

Caroline:

Liefste nichtje, ja nu is het aftellen echt begonnen voor jou. En voor ons ook hoor! Kan niet wachten om je weer te omarmen en lekker te knuffelen. Wat een mooi weerzien zal dit worden. Maar ook het moeilijke afscheid voor jou en Isaac. Want jullie zijn echt stapelgek op elkaar. Maar dat kan vanuit Nederland en Spanje ook hoor Tess. Want dat is echt de afstand niet meer. Dus gaan jullie lekker doen wat jullie hart je ingeeft. En blijf lekker verliefd en contact samen houden. Ik hoop dat je hier wat aan hebt met al die wisselende gedachten in je hoofd. Komt goed en volg je gevoel. Nu nog even blijven genieten van je laatste cruise samen met Isaac en al je andere vrienden op de Arcadia. Jammer dat je nu niet veel klanten hebt dus nu nog even zoveel mogelijk leren van Claire. En je doet het hartstikke goed ook al als vervangend manager als het nodig is.
    En kreeg je hierook nog eens een mooi compliment over van de belangrijke mevrouw van Steiner. Goed hoor!
    Eric en ik hebben samen een heerlijk weekend op Vlieland gehad. Moest meteen aan je denken toen we op de boot naar Vlieland zaten. Ik had je nog een sms-je gestuurd vanaf de boot maar ik denk niet dat je hem hebt ontvangen. Ook tijdens mijn vetste paardrijrit ooit moest ik aan jou denken. Wat is dat cool zeg in rengalop langs het strand. Ik zal deze rit niet gauw vergeten. Gelukkig heeft Eric het op film staan, dus kan ik m'n wilde rit nog terugkijken haha. Nou lieffie veel plezier nog met elkaar en hou je goed, denk aan je.
    Dikke knuffels van mij xxxxxxxxxxxxxxx
    love you Caroline

• 05 Juni 2012 - 16:38

Ina:

Lieve Tessa, nog even genieten van jouw mooie verhalen. Dank je wel hoor dat je ons deelgenoot hebt gemaakt van jouw moois. Ik heb er van genoten. Over beslissingen nemen.... Soms lukt het niet om over iets te beslissen. Geeft ook niet, er is elke dag weer een nieuwe dag. En afstand is soms ook handig om het vanaf daar te bekijken. Er is geen reden voor haast. Als jij van boord bent betekent niet dat jullie onbereikbaar voor elkaar zijn. Laat het gebeuren, pluk de dag en heb vertrouwen. Het leven is mooi voor zo'n prachtige dame als jij.

Dikke zoen Ina

• 05 Juni 2012 - 21:07

Opa En Oma.:

Lieve Tess.
    Ja lieverd, het gaat nu opschieten voor je en ben je inmiddels aan je laatste Baltic cruise begonnen,en kom je over 10 dagen weer richting Huizen, en zullen we elkaar weer kunnen omhelzen, en heb jij 9 maanden lang een prachtige tijd op de Arcadia gehad en veel geleerd en
    wereldervaring op gedaan,wie kan dat zeggen op 21 jarige leeftijd en wat je hierna gaat doen dat komt best wel goed met jou,en anders kan je het zeker met je Paps en Mams bepraten je weet dat zij je altijd met raad en daad zullen bijstaan.

En anders boek je toch af en toe een weekendje Barcelona naar Isaac, of hij richting Huizen zoals iedereen iedere keer zegt ,,Komt tijd ,Komt raad!!!!.
    En er is altijd voor alles in het leven een oplossing hoor, blijf nu nog maar zorgeloos genieten van deze laatste trip genieten met elkaar.

Wij zijn inmiddels ook weer thuis en hebben heerlijk genoten op het Kanaripiet eiland ,het is omgevlogen en aan alle mooie dingen komt ook weer een eind,en ben je ook weer blij dat je weer naar huis kan,Tess.

Nou lieverd, blijven genieten hoor en niet teveel piekeren.
    Dikke zoenen,,XXX. Oma

• 06 Juni 2012 - 03:05

Sylvana:

Lieve Tessa!!
    New-York hier!!
    Ja, ook wij zijn wereldreizigers op dit moment!! Hahaha
    Wat een bijzondere geweldige flitsende stad is dit. We zijn al bijna 4 dagen van vroeg in de ochtend tot diep in de nacht op pad. Geweldig is het hier. Vanavond naar een musical op Broadway geweest, Sister-act!! Geweldig!!
    We hebben voor ons gevoel heel NY doorgelopen!! En door geshopt!! Dollars tekort!! Maar wat een reis!
    Heel veel gelachen, met 4 meisjes op stap lukt dat wel!!
    Het aftellen gaat voor jou nu echt snel.
    Het enige wat ik je kan zeggen is, volg je hart en met jouw gezonde verstand erbij komt dit zeker goed! Eerst Lekker maar huis, familie en vrienden doen ook wonderen!!
    Heel veel luefs en hele dikke zoenen, ook van Jill, Karin en Debbie!
    We love you!!!!
    See you Soon!!
    Xxxxxxxxxxxx Sylvana

• 06 Juni 2012 - 13:26

Mama:

Dag lieve, mooie, enthousiaste piekeraar van mij, je laatste cruise. Wat gaat de tijd ineens snel. Nu kan ik al zeggen dat je volgende week naar huis komt. Wat heerlijk zal het zijn om jou iedere dag weer om me heen te hebben. Kan ik weer even genieten van mijn mooie meisje, die zoveel goeds en moois heeft meegemaakt. 21 jaar en dan al zoveel landen gezien. Ik heb net weer even al je vlaggetjes bekeken. Wie kan het zeggen op deze leeftijd!! En wij wisten natuurlijk al wat een wereldmeid je bent en hoeveel je kunt en waar je goed in bent. Het is fijn te weten dat "belangrijke" mensen bij Steiner dit ook zien. Kon ook niet anders. Je bent de beste! Je staat open voor anderen, weet wat je wilt (nu ff niet, maar dat komt wel weer haha), weet dit met jouw enthousiasme ook over te brengen op anderen op het schip. Het komt allemaal goed met jou, heb ik nooit aan getwijfeld en zeker nu niet. Gisteren heb ik mijn verrassingsuitje van/met papa gehad. We zijn eerst gaan eten en daarna in de tuin/vijver van Paleis Soestdijk een opera bezocht. Wat was dat fantastisch. Het was al (bijna) donker toen het begon. En dan al die prachtige lichteffecten, mensen in, op en onder de vijver. Echt fantastisch mooi. We kregen een lekker dekentje tegen de kou, maar gelukkig regende het niet en was het een heerlijke avond. Echt genoten. Ja die papa van jou weet wel hoe hij mij verrassen kan. Zaterdag begint het Nederlandse elftal met voetballen tegen Denemarken. Iedereen hier is in de ban van het voetbal. Ben benieuwd of het gaat lukken. Opa en Oma en Jolanda en Bart komen gezellig bij ons kijken. Jessy vermaakt zich momenteel in Blanes. Het is erg gezellig. Maar ik had ook niet anders verwacht. Zaterdagnacht komt hij weer thuis en dan maar wachten tot donderdag..... de uitslag van zijn examen. Zo spannend! En dan vrijdag jou ophalen.... Heerlijk. Tot volgende week lieve schat. Hou heel veel van je. Dikke kussen en knuffels van mij