The city is mine! - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Tessa Wingerden - WaarBenJij.nu The city is mine! - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Tessa Wingerden - WaarBenJij.nu

The city is mine!

Door: Tessa

Blijf op de hoogte en volg Tessa

18 September 2011 | Verenigd Koninkrijk, Londen

The city is mine!
18 september 2011

Lieve lieve lieve lieve lieve allemaal!

The city is mine! Londen was geweldig! De reis er naartoe ook. Ik voelde me een hele grote meid toen ik eindelijk was beland waar ik moest zijn!
Ok, heel leuk dit... Maar zal jullie mijn dag van gister maar uitgebreid vertellen:D

Tot vrijdag avond was ik nog in de intentie om alleen naar Londen te gaan, best een eng idee, maar ik wilde hoe dan ook Londen zien!
Tot ik om 23:00 uur werd gebeld, lekker last minute;p door een meisje uit de elemis klas. Of ik naar Londen ging morgen, met wie en of ze met mij mee mocht?! Hahhaa ik was super blij, want nu hoefde ik niet alleen te gaan:D we spraken af bij watford junction om 9:45.
Dus... Gister ochtend wekker om 8:00 klaarmaken ontbijten en toen... Onderweg, bedacht ik me, dat ik eigenlijk niet zo goed wist waar watford junction was (ik hoor jullie bijna lachen, maar er zijn hier, in dit gat, wel 6 treinstations!)
Dus ik vragen aan iedereen, maar aangezien ze hier zooooo behulpzaam zijn, not! Ging ik uiteindelijk zelf maar opzoek. En wat denk je... Ik loop wat rond, na 10 minuten loop ik er gewoon recht tegenaan:p hahhaaa geestig hè!
Okee, Liv stond al te wachten, maar dat maakt niet uit, want het was me vrije dag... Geen stressssss!
Wij met de trein naar Londen, en eenmaal op Londen euston aangekomen: je schrikt je dood!
Dat is geen treinstation meer! Het leek meer op een vliegveld! Wowowowow! Zoveel mensen, winkels, touristen, geluiden en nog meer! Wow!
Dus wij naar 1 ofandere touristeninfoding en een kaartje gekocht voor een tourbus!
En je raad het al, ook daar hoefde we geen hulp voor te verwachten. Dus dat punt moesten we ook zelf zoeken. Echt, engelse zijn raar... Ik kan me liefste lach en ogen opzetten en super vriendelijk doen, het zijn allemaal onbeleefde boeren of arrogante "vrouwen..."
Maargoed, ook dat hadden we snel gevonden, dus voelde me weer vrouw van de wereld:p
En eindelijk een aardig persoon, duh... Hij moest wat verkopen. Wij kaartjes voor madame tussauds gekocht. Op de bus gestapt en heerlijk de toerist uitgehangen!
Ik heb alles gezien! Buckingham paleis, big ben, tower of londen, londen bridge, londen eye (made by us, dutch people!), oxfordstreet and many many more! Oh en natuurlijk madame tussauds! Wow that was great! Echt het geld waard! Ik sta op de foto met: robbie williams, justin timberlake, leonardo di caprio, harry potter, tiger woods, woopie and many many more! Echt heel erg leuk!
Londen is wel een mega drukke stad. Je moet niet snel even iets willen doen, want je komt niet door de menigte heen!
Maar echt ik kan het niet anders beschrijven als een geweldige dag en een hele bijzondere start van al het geweldige dat ik nog ga zien!
's Avonds hebben we in een heerlijk en gezellig restaurantje gegeten. Angus ofzo, echt heerlijk!
Daarna terug en in me bed gelegen, een poging tot slapen. Maar daar dachten me kamergenoten helaas anders over.
Dus nu, na een verschrikkelijke nacht (treed niet in details, want als iemand dat leest kunnen ze naar huis! Zo erg was het) ben ik nog steeds moe, maar ook vandaag vrij.
Besloten om een relax dagje te houden, ook niet onbelangrijk!

Bedankt voor jullie super reacties elke keer! En zelfs van me OmeJan! Toppers :D
Ik kan er niks anders over zeggen, jullie zijn geweldig, geven me steun en doorzettingsvermogen.
Love you!

Veel liefs uit Londen
Xxxxxxxxxxx Tess

• 18 September 2011 - 13:07

Tanja:

Lieve Tes,

Wat een gedoe weer zeg met die rare mensen. Wat leuk dat je met Liv de leukste plekken van Londen hebt gezien! En madame tussauds! Dat klinkt vooral erg leuk! Kan je nou ook foto's op je blog zetten? Volgensmij ging dat lastig he? Jammer! Hoeveel kamergenoten heb je? Wat irritant zeg dat je niet kon slapen. Denk dat een rustdagje je goed zal doen na twee drukke weken. Veel plezier morgen met je ouders!x

• 18 September 2011 - 13:24

Caroline:

Hey lovely girl
    Heerlijk dat je in Londen lekker de toerist hebt uitgehangen en fijn dat er toch nog op het laatste moment een meisje met je meeging, wel zo gezellig toch. Ja wat een mega stad hè er valt zoveel te zien en dan idd al die mensenmassa, soms een beetje benauwend. Maar echt de moeite waard nu je zo dicht bij Londen zit om deze stad met al z'n mooie en indrukwekkende gebouwen te verkennen. Eric en ik zijn ook een keer in Londen geweest en ook bij madame tussauds geweest, vonden wij ook super gingen toen ook met elke artiest op de foto. Alleen balen dat je na zo'n vermoeiende dag niet lekker kon slapen omdat je kamergenoten een wilde nacht hadden, was t echt zo erg? Nu dan maar lekker een relaxdagje voor jou kun je een beetje bijkomen. Nou ik relax met je mee Tes, lagen ook laat in bed gisteravond hadden een gezellig avondje. Nou lieffie ik wens jou een heel warm weerzien met je ouders morgenavond en heel veel plezier met elkaar. Horen wel hoe t is geweest. Big kisssssssssss xxx love you Caroline

• 18 September 2011 - 16:43

Mama:

Dag wereldvrouwtje van mij, wat een belevenissen weer. Je doet het allemaal reuze goed. Leuk dat je van alles hebt bekeken in Londen. Dat hoort er natuurlijk bij. Ik ben blij dat je daar de gelegenheid nog voor hebt gehad. Hoop voor je dat je deze week hoort, welke boot jou waar brengt. Spannend! Maar eerst komen wij nog, hoe heerlijk. Kan niet wachten. Fantastisch om jou te zien en al jouw verhalen live te horen. Love you forever en tot morgen. Kusssss

• 21 September 2011 - 10:58

Emma :

hoi tess
    dit was er maandag gebeurd in goede tijden: en janine kon gewoon weer praten ze wist wel wie nina was en wie ludo was maar toen ludo even voor de deur van de kamer van janine stond en nina was alleen in de kamer even praten met haar moeder maar toen zij de dokter dat als janine hoort dat rosa dood is dat er dan iets gevaarlijks met janine kan gebeuren maar gelukijg kwam ludo toen binnen en zij toen dat lucas aan het werk was. riki heeft geen zin in over de baby. rik bedenkt een plan om rikky's zwangerschap geheim te houden

• 21 September 2011 - 11:04

Emma:

hoi tessa
    dit was er dinsdag gebeurd in goede tijden: ludo weet met moeite te voorkomen dat nina tegen janine haar mond voor bij praat. nick weet in no time bing tegen zich te krijgen. er was dinsdag niet zo heel veel spannende dingen gebeurd jammer......

• 23 September 2011 - 15:08

Emma:

hoi tess
    dit was er donderdag gebeurd in goede tijden: jack wil iets te graag dat alles goed komt met wiet en krijgt daardoor lorena tegen zich. lorena moest door een onderzoel van jack een paar vragen beantwoorden (omdat hij michien ontslagen kan worden). janine schrikt als maxime tegen haar zecht dat zij weer bij ludo woont, maar dat moet juist niet want de dokter had gezecht dat janine niet moet schrikken en dat had ludo ook tegen maxime gezecht.
    dit was er in goede tijden gebeurd....

en we waren vandaag op schoolreisje geweest en we gingen naar de koningin juliana toren!!!!!

• 23 September 2011 - 19:38

Sylvana:

Lieve Tessa.

Ik was net samen met mijn vader jouw laatste verhalen aan het lezen toen ik hoorde dat je morgen op de boot gaat, Topper de Top. Een luxe boot en dan de wereld rond!! Wat ontzettend stoer. En wat heerlijk dat je mams en paps nog even zijn geweest. En natuurlijk net op tijd Londen bekeken. Leuke stad he?
    Hier alles goed. Afgelopen weekend hebben we de verjaarrdag van Jamie gevierd. Jamie heeft een nieuwe liefde, Corine. Leuke gezellige meid. Ze komt uit Hardinxveld. Wel weer een eindje weg, maar niet zo ver als Hoensbroek!! Jill zit nog steeds in de "Ik moet nog aan school wennen"fase. Maar dat gaat wel goed komen. We hebben een weekje met lekker weer hier, ook niet verkeerd.
    Nou lieffie ik ga je een hele goede reis wensen en heel erg veel succes en plezier!!! Maar dat is jou echt wel toevertrouwd!! Geniet van alles wat op je pad komt en maak er wat van. Ik hoop dat je ons allemaal net zo goed op de hoogte kan houden als je vanuit Londen hebt gedaan.
    Love you!!! Liefs en dikke XXXXXXXXXXXXxxxx Sylvana