Look-a-like wintersport!
Door: Tessa
Blijf op de hoogte en volg Tessa
31 Mei 2012 | Noorwegen, Olden
Olden
Liefste allemaal,
Weer een berichtje van mij, nog steeds in Noorwegen en het lijkt allemaal steeds mooier te worden! De bergen met sneeuw op de top beginnen te komen en het is echt prachtig!
Ook deze cruise is het geweldig om te werken. Iedereen neemt me als assistent erg serieus en het geld blijft maar binnen stromen!
Money money money, its so funny, in a rich mans world! Soms wens ik dat ik net zoveel geld had als de meeste van deze mensen:p zou het leven zo makkelijk maken!
Isaac en ik zijn inmiddels allebei ziekig.... Erg sneu nu we zo druk zijn en in Noorwegen! We geven niet op, geen medisch centrum voor ons:p gewoon doorsukkelen.
Ik ben verlieft op Noorwegen! Het lijkt zo veel op Oostenrijk, WINTERSPORT! Ik word hier zo gelukkig van, we zitten nu samen aan de warme chocolademelk naar de gletsjers te kijken. Romantisch hoor! Wel koud... Maar, ik heb voor mezelf een muts gekocht:p hahahaha! Een muts voor een muts, en hij past precies bij me skijack!
Leuk hoor!
Maar goed nog 3 dagen in de cruise en dan begin ik al aan me laatste reis. Spannend allemaal! Nu ga ik weer romantisch doen, en daar heb ik me Ipad niet voor nodig!
"if you know what I meen;)"
Dikke kussen, en niets dan liefs vanuit Noorwegen.
Knuff jullie Tess
31 Mei 2012 - 09:01
EMMA:
hoi hoi
hoera ik ben de eerste die reageerd eindelijkkk in zoveel maanden je moeder isn u bij ons (ze is nu ff ee nsigaretje roken ;) :p) miss wil ze ook zo wel wat schrijven en we hebben een nieuw paardje ze heet bjorna en we gaan er vanmidag heen
we hebben vakantie ''HOERA'' maar helaas totenmet maandag ''HUIL''
EEN KLEIN STUKJE VAN GTST:
nina weet nu ook dat AMY de stalker is :o AMY wou vergif in het drinken van NINA stoppen :o maar gelukkig kwam ze erachter en AMY had zelf ook toegegeven dat zij de slaker is :o EN nina wou AMY ''DOOD'' maken met een kussen ( wat AMY eerst al wou doen ) maar toen kwan een vriend van AMY en die ''SLOEG'' NINA met een beker en toen was ze bewusteloos :o :o :o :o en toen had AMY NINA onder haar bed gelegt . maar ludo en janine zouden op die dag trouwen (of morgen)
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX EMMMA XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX -
31 Mei 2012 - 09:28
Mama:
Ha lieverdje, Emma als eerste. Ze is helemaal blij. En ik als tweede, ook goed toch? Wat klinkt het allemaal mooi wat je schrijft. Ben blij dat je zo geniet. Gisteren hebben we leuk gevaren met een groepje mensen. Het was een heerlijke avond. En zaterdag gaan we met Nina en haar collega's varen. Hopelijk valt het weer een beetje mee. Zaterdag gaat ook je grote broer met vakantie. Blanes onveilig maken met 9 vrienden. Heerlijk ff ontstressen van alle examens. Vanmiddag heeft hij zijn laatste (Frans). En dan vakantie! Ik hoop zo dat hij 14 juni een goed bericht krijgt. Ben nu bij Thijmen en Emma aan het oppassen. Wat is het toch een prachtig huis. Weet zeker dat ook jij dat zult vinden. Emma wil straks nog de sauna in haha. Nog 2 weekjes schatje en dan komen we je halen. Ik zie er erg naar uit om je weer te zien en vast te houden. Geniet nog even lekker van deze cruise en de volgende. De berichten (en ook de verdiensten) zien er goed uit. Wel vreemd voor je denk ik, dat je nu naar het einde toewerkt van je lange wereldreis. Je zult best veel (en natuurlijk ook mensen: Isaac) gaan missen, maar wij kijken erg uit naar je thuiskomst. Maar dat weet je natuurlijk wel. Grappig dat oma ook steeds reageert op je blog. Zie je je omaatje al zitten achter de computer bij Eugenia. Een echte internet babe, die oma van jou. Ze komen over een paar dagen al weer thuis, gaat snel voorbij allemaal. Nou, ik ga samen met Emma de sauna en de stoomcabine maar eens opzoeken. Wat een luxe. Dag moppie, ik zie je heel snel. Hou van je. Hele dikke kussen en knuffels van jouw mama -
31 Mei 2012 - 12:43
Papa:
Hi Tess, hoe dichter je bij het eind komt, hoe leuker het wordt. Lijkt het wel. Alles gaat op rolletjes en je bent smoorverliefd. De enige angst die je hebt: hoe moet het straks thuis. Nou dat gaat allemaal goedkomen. Ook hier, thuis, kan je leuke dingen beleven. Iedereen staat te popelen om jou weer te zien. En je kan altijd na een tijdje een nieuw contract afsluiten, toch? Ik ben blij dat ik je 15 juni weer gaat zien. xxxxxxx -
31 Mei 2012 - 17:57
Caroline:
He liefste Tess, wat fijn dat je de mooie momenten wat je in Noorwegen beleeft met ons wilt delen. Kan me er enigszins een voorstelling van maken. Idd als een Winter Wonderland. Met sneeuw op de bergtoppen. Wat een schitterend plaatje zal dat zijn. Wel foto's hiervan maken hoor, kunnen wij die ook zien als je thuis bent. Wat super goed zeg dat het geld binnenstroomt op deze cruise. Daar doe je het toch allemaal voor haha. En daarnaast nog wat van de wereld zien wat wil je nog meer. Het einde komt voor jou in zicht lieve Tess. Hoe onwaarschijnlijk en dubbel moet dit voor je zijn. Het weerzien van je dierbaren maar ook een zeer dierbaar persoon achterlaten, nl jouw lieve Isaac. Nog maar even niet aan denken en nog intens van elkaar genieten van jullie allerlaatste cruise reis. Ik heb nu lekker weekend. En ga morgen m'n tas inpakken voor ons weekendje weg naar Vlieland. Maar ga morgen eerst nog bij Jolanda en Sem en opa Visser langs. Ik zal vast knuffels van je overbrengen. En dan nog naar Nancy om m'n wenkbrauwtjes weer mooi te laten harsen. En dan kunnen we op en top op naar Vlieland. Gaan zaterdagochtend al vroeg weg want de boot gaat al om 9.00 uur. En het is nog 1,5 uur rijden naar Harlingen. Dus vroeg naar bed vrijdagavond, haha.
Nou lieffie blijf nog heerlijk genieten samen met Isaac van al het moois op Noorwegen.
Dikke knuffels van mij xxxxxxxxxxxxxxx
love you Caroline -
31 Mei 2012 - 19:36
Debbie:
Heeeey Tess,
het wordt alweer 2in1! Hahaaha!!! Ik keek net in mijn mail omdat ik wilde reageren op je (nu vorige) blog, en toen zag ik dat je alweer een nieuw blog had. Haha, best grappig dat ik alweer een 2in1 reactie heb!!! Nou laat ik dan maar eens beginnen... Haha!!
Blog 1:
Waaaaaat super mega goed dat je nu assistent manager bent!!!!! Ik ben echt trots op je, en je doet het vast geweldig!!!! Jaja, alweer je 3e naamplaatje, haha! Zo goed ben je dus, dat had ik al wel verwacht hoor. Jij bent een super goede en harde werkster! Ik ben echt trots op je en ik weet dat je nog veel meer dingen zult berijken. Net als wat je op die schitterende cruise allemaal berijkt!
Nou, beter dat je dan nu een eigen hut hebt. Dan kan je tenminste schoon leven, hahah! Schoon en privé, haha!!! Ik ben ook heel netjes hoor, misschien heb ik dat van jou. Haha, ik lach echt veel!!!
Wat vet dat je gewoon naar Noorwegen ging zeg, dat lijkt me echt super mooi! Ja, als ik groot ben ga ik daar denk ik zeker heen, haha als ik daar dan geld voor heb. Dat hoop ik wel, want Noorwegen lijkt me echt super mooi!
Woooooow, jullie verdienen echt vet veel!!! Dat is dan wel super lekker dat het nu zo goed gaat met mensen die naar de spa komen, dan heb je iets super leuks te doen, je maakt mensen blij en ontspannend en je verdient er best heeeel veel geld mee!!! Hahah, dat is mooi meegenomen! Oke, maar nu zonder te dollen. Ik ben echt super trots op je dat je zo goed bent en dat je zo hard je best doet en dat je ervoor gaat enzo! Je bent een kanjer!!! Ik kan echt niet wachten tot je thuis komt. En dat komt steeds dichterbijer!!!!!!! Ik kan echt niet meer wachten. Nou mag de tijd van mij snel gaan(eigenlijk al langer, maar dat doet er even niet toe)haahaha!!!
Ik weet gewoon even niet wat ik moet zeggen, hahaah!!!! Ik sta al helemaal te springen als ik eraan denk dat je bijna thuis komt!!! LOVE YOU!!!!! Ik houd echt super veel van je <3!!!!!!
Blog 2:
Ja, dat is inderdaad super mooi!! Ik zie het echt helemaal voor me, eigenlijk is Noorwegen ook super romantisch! Haahaha!! Omdat het daar zo super mega mooi is!! Ik wil echt een keer naar Noorwegen, echt waar hahaa!!!
Mooi dat ze je zo serieus nemen als assistent manager! Anders zou ik echt boos op ze worden hoor, haah!! Maar wie kan jou nou niet serieus nemen, dan krijg je klappen. Haha, nee hoor grapje!! Het is echt niet normaal hoeveel ik lach! Haha!!
Wat jammer dat jullie nu ziek zijn! Dat vind ik echt lullig! Maarja, daar is nou eenmaal niks aan te doen. Jammer genoeg. Ik hoop dat het snel over is en dat jullie over een paar dagen er weer lekker tegenaan kunnen! Beterschap!!!!!
Haahah, grappig bedacht hoor met die muts :D!!!! Ik moest echt lachen!!
Het lijkt me ook echt schitterend om al die dingen daar te zien. En inderdaad met een warme kop chocomel, hahaah!!!!
Hahaa, ik snap hem hoor ;)!!!
Geniet nog van deze laatste weken op je cruise en maak er wat van he! Ik ben trots op je, en je moet er van blijven genieten! En geniet ook nog maar lekker van Isaac ;), haha!!
LOVE YOU <3!!!!
En nu iets over mezelf: (hahaah, die blijft leuk!!!!)
Weet je hoe leuk he, papa mama tanja en ik zijn afgelopen zondag naar de musical Wicked geweest! We gingen al vroeg in de middag naar Scheveningen toe(daar was de musical), en we liepen gezellig over de boulevard! Ik heb nu alleen wel hele grote blaren op allebei mijn voeten omdat ik zonder sokken in mijn schoenen liep, maar dat geeft niet. Dat doet trouwens echt pijn hoor, ik meen het! En op een gegeven moment gingen we even lekker zitten en wat eten, toen ff relaxed zitten. En toen gingen we naar de Burger King, we zouden eerst naar de MD gaan maar we vonden Burger King lekkerder :D! Haha!!
Na een hele lijst te hadden opgenoemt met eten om te bestellen, gingen we eindelijk eten. Het was super lekker!!!! Daarna gingen we weer lekker relaxen en toen was het tijd om naar het theater te gaan. Toen duurde het nog even voor de musical begon maar dat wordt echt te uitgebreid met plassen enzo ook nog te vertellen en dat is ook niet zo interessant. Hahaah, dus ik begin nu maar gewoon over de musical. Het was een hele leuke musical vond ik, maar het was ook best wel heel erg raar. Het was ook heel mooi, maar ik begreep ook heel veel niet. Hahaha, maarja. En wat ik ook echt super jammer vond is dat we Chantal Janssen en Ferry Doedens niet hadden :(!!!!! Dat vond ik echt stom, want we hadden nu als hoofdrolspelers: Willemijn Verkaik, zij zong echt zo super mega mooi he echt niet normaal. Ik moest ook helemaal huilen en ik kreeg kippenvel enzo, wooow!!!! En we hadden inplaats van Chantal en Ferry Celine Percell en Jim Bakkum. Celine Percell was ook wel goed, maar ze zette zo'n kinderstemmetje op. En dat moet Chantal ook wel doen want dat hoort gewoon bij die rol, maar Chantal doet het gewoon veel leuker enzo. En ook veel echter, dus dat was wel super jammer. En ik had ook liever Ferry gewilt, omdat hij gewoon super leuk is en hij speelt/zingt ook heel goed. Jim ook wel, maar ik houd niiet zo van zijn stem. Dat was dus echt super jammer, maarja niks aan te doen. En de musical was ook wel super grappig hoor, ik heb ook helemaal in een deuk gelegen! Maar ik had er gewoon meer van verwacht, omdat ze ook helemaal zeiden dat hij helemaal geweldig was enzo. Maarja, iedereen heeft een eigen mening. Dus dat was wel jammer, maar we hebben wel een super leuke dag gehad :)!!!!!!!
Dat wel gelukkig!!!
Ik heb wel weer een lange reactie he, haha!!!! Best wel grappig!
Ik kan zelf ook wel een blog maken en schrijven enzo, hahaah!!!!!!
Maar ik ga nu slapen, want het is al best wel laat...
Heeeeel veel liefs en geniet nog van je tijd daar!!!!!
Xxxxxxxx Debbie -
31 Mei 2012 - 20:00
Sylvana:
Lieffie, lieffie
Wat schrijf je toch heerlijk, moet er van zuchten. Noorwegen moet echt prachtig zijn!! Wat zou het toch leuk zijn als jullie volgend jaar weer mee zouden gaan naar Ellmau!! Dat die muts dan met die andere muts de berg af komt racen!! Ik moet alweer zuchten!! Hihihi
Nou je broer en Jill hebben hun examen erop zitten, wat een zenuwslopende weken zeg. En nu spannend hoor..
Eerst allemaal lekker met vakantie, en dan zien we na de vakantie wel hoe of wat.
Ik hoop dat jullie snel een beetje zijn opgeknapt en dan lekker nog even genieten van en met elkaar! Ook daar heb je weer je iPad niet bij nodig!!
Hele goede vaart en het aftellen gaat steeds sneller!!
Liefs en dikke Xxxxx Sylvana
P.S Opa zit hier vanavond en ik moet je een hele dikke zoen geven en de groeten doen!!hij vindt het allemaal geweldig wat je doet, ja wie niet eigenlijk?!!?
Love you! Xxxx -
01 Juni 2012 - 15:40
Lioba:
Hoi Tes, alweer jaloers op je .... Noorwegen lijkt me echt geweldig om eens te zien ... en dan ook nog eens romatisch aan de warme chocolademelk ... je zal het verdiend hebben! Fijn ook dat het geld binnenstroomt, mag ook wel eens, toch!?!?!?!? Geniet maar lekker verder met je liefde en ik drink hier op het zonneterras wel een prosecco op je behouden terugkomst. De dagen gaan steeds sneller ... eerst de examenuitslagen en dan ... wat de uitslagen ook zullen zijn jij komt iedereen weer opvrolijken dus gaat goed komen. Ze hebben hun best gedaan heb ik gehoort dus laat die uitslagen maar komen. Dubbel feest, gaan we vanuit! Liefs Lioba -
02 Juni 2012 - 14:37
Opa En Oma.:
Lieve lieve Tessa.
Wat een leuk verhaal heb je weer op je blog staan,kan je toch niet voorstellen dat jij nu in de sneeuw zit op een terras met Isaac aan de chocomel en wij aan het strand liggen en aan een bacootje zitten op het terras ,,ha ha ha.
Zo heb je van alles meegemaakt op deze worldcruise ,en wat fijn dat de gasten aan boord je zo serieus nemen wat je werk betreft maar zo hoort het ook,je hebt niet voor niets je derde naamplaatje op Tess.
Wel heerlijk dat je nu zo goed verdient,haal je nu zeker je target op deze vaart super toch,want daar doe je ook een beetje voor ,,Money,,Money,,Money,zoals je zelf al zegt.
Nu gaat het toch wel opschieten voor je lieverd,nog maar 11dagen dan zit dit avontuur erop en kunnen we elkaar weer knuffelen en lekker bij praten met een kopje koffie, en niet te vergeten al je foto,s zien waar je allemaal geweest ben.
En ik denk dat je paps en mams nu al niet meer kunnen slapen en de dagen aftellen dat ze je kunnen ophalen van de Arcadia in Zeebrugge,maar voor jou zal het wel dubbel zijn om de mensen waar je 9maanden mee aan boord geweest ben achter te laten,vooral je vriendje Isaac.
Wij hebben het heerlijk alleen gaat het veel te snel allemaal,we zijn heel veel dagen naar het strand geweest met de bus vanaf het hotel om 10 uur zaten we al in de bus,dan gingen we wandelen en lekker uitwaaien en af en toe ook de zee in en lekker relaxen op het strandbedje en soms een tukkie doen ,dat hoort er ook bij als je op Gran Canaria bent,,siesta ,,ha ha
Over 2 dagen vliegen we weer terug ook weer goed hoor,we zullen blij zijn om iedereen weer te zien vooral de kindjes en natuurlijk kleine Sem,kijken of hij ons nog herkent met onze bruine koppies.
Nou lieve schat,geniet nog even door van deze reis in Noorwegen,en dan je laatste reis hoe spannend allemaal.
Dikke zoenen en knuffels van ons.
Love you,
XXXXXXXxxxxx Oma -
04 Juni 2012 - 18:14
Emma:
Aaaaaaaaahhhhhhhhhh de 45000 aflevering van gtst was het iiiisssss heeeeeeell spannnennnddd nou Amy had een bom bij het huis van Ludo en Janine neergelegd en er was brand enzo en nu liggen Nina en Maxime in het ziekenhuis en Amy was weggerend !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Maar Nina is alweer bij bewustzijnde maar Maxime niet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Echt zoooo spannend !
Oohhh ja we gingen naar Terschelling 3 dagen omdat papa en mama 12 en een half jaar getrouwd warende weerwil en toen hebben ik en papa paardgereden op het strand ahhhhh en mama en Thijmen gingen in de huifkar voor ons en toen gingen mama en papa wisselen van paard want mama wou wou ook ff rijden maar de paarden die de voor de huifkar stonden sloegen op hol ! Want er kwam een paard galopperende paarden lang en toen moesten wij erachteraan nou uiteindelijk kwam de stal eigenaar en heeft hun gepakt!! Nou ik vertel het verhaal wel precies over 11 dagen :p
Xxxxxxxxxxxxxx Emmma:):):)