Greeze nr 2! - Reisverslag uit Katákolon, Griekenland van Tessa Wingerden - WaarBenJij.nu Greeze nr 2! - Reisverslag uit Katákolon, Griekenland van Tessa Wingerden - WaarBenJij.nu

Greeze nr 2!

Door: Tessa

Blijf op de hoogte en volg Tessa

22 Oktober 2011 | Griekenland, Katákolon

22 oktober 2011
Katakolon

Lieve allemaal,

Nou 3 nieuwe blogs moet toch genoeg leesvoer zijn hoop ik:p haha!
Okee ik begin nu met een grappig verhaal, wat enorme consequenties had kunnen hebben!

Isaac en ik waren in Kusadasi, heel vrolijk aan het zijn, rondgelopen, foto's gemaakt van alles. Veel "merkkleding" gekocht voor heel weinig geld. Want, remember:
Wie geeft wat ie heeft, is het waard dattie leeft.
Maar, wie alles heeft gegeven, heeft zelf niks meer om voor te leven!
( opa visser:) )
Mooie uitspraak maar waar! Okee, verhaal was nog niet afgelopen! Lekker wat gedronken, sigaretje erbij, we kennen het allemaal.. Het ultieme vakantie gevoel!
En B.O.B (back on board) was 17:30 pm. Dat is dan voor de gasten en wij moeten dan een half uur eerder terug zijn. Maar dat ging niet helemaal als geplant.
Ik was nog druk in onderhandeling, gekregen wat ik wilde voor minder als de prijs die ik wilde:p en we lopen de pier op, en mensen staan te zwaaien. 17:05 pm speelde dit zich af... Dus wij zwaaien blij terug, nog helemaal in een lachstuip van wat er daarvoor gebeurd was. Komen we aan bij de loopplank, issie al losgekoppeld, landvasten worden los gehaald... En wij helemaal verbaast, worden zowat het schip ingesleurd!
Wat bleek: uiterlijke tijd voor passagiers was 17:00 pm!
Oeps...
James was al gebeld, waar zijn je mensen?!?!? Ja joehoe, wisten wij veel! Op de een of andere manier was de tijd veranderd without us knowing!
Jaha, dat is nog is spannend he, stel je voor... Je loop de pier op en je denkt, he... Ik weet toch zeker dat hier net een schip lag van een halve kilometer lang! Hoe voel je je dan? Zonder koffer, paspoort of je rubberboot om er achteraan te varen. Heel naar denk ik...:p

Maar, eind goed al goed! O heb nog een nieuwtje, ik ga misschien massage doen in december. Maar er moet veel voor geregeld worden. Hoop dat het lukt!

Okee, Katakolon:

Lijkt heel erg op Corfu. Meer toeristisch though... Maar prachtig! Zoveel groen met rotsen en bergen. Katakolon is een inimini plaatsje, want voor je het weet ben je in Olympia, gaan we straks ook heen! Heel leuk:)
Heb me magneet al binnen! En zit al aan me coctail:) klinkt goed he! Elke vrije dag is net vakantie! Toppie:)

Nou ga jullie nu met rust laten met al me verhalen, zodat jullie lekker op alles kunnen reageren! Loveuuuuuu!

Liefs uit Griekenland, Katakolon!
Dikke kussen, knuffels en zoenen van mij.
Jullie Tess
Xxxxxxxxxxxxx

• 22 Oktober 2011 - 08:19

Papa:

De verhalen kunnen niet lang genoeg zijn. Hoe te meer hoe te liever. Prachtig om ze te lezen. Wat meer regelmaat zou nog mooier zijn. Aan de andere kant..... word ik een beetje zenuwachtig van al die jongens namen in je berichten. Blijf je wel aan mijn regels denken!!! Nog even en je neemt het schip over. Iedergeval blij dat je leider bent van een reddingsboot. Je weet nooit. Hoe zit het met de massagetherapie? Ga je dan niet meer Ionie doen? Moet je voor die opleiding terug naar school? Andere boot? Je verhalen klinken te gek. En we kunnen niet wachten tot we je weer zien. Kusjes xxxx

• 22 Oktober 2011 - 08:24

Papa:

Je 'bezochte' landen zijn niet helemaal begewerkt. Je bent Kroatie vergeten......

• 22 Oktober 2011 - 08:38

Mama:

Dag liefste, ben blij dat je nog op die halve kilometer lange boot zit. Wat een verhaal. Ik (en jij ook niet natuurlijk) moet er niet aan denken dat je daar achterblijft op het steiger. Gelukkig is het goed gekomen.
    Mooie spreuk van Opa Visser. Hij vraagt steeds naar je. Moet je ook een dikke kus geven van hem. Het gaat heel goed met Opa. Hij heeft het naar zijn zin en is al aardig gewend in De Marke. Ik zit tegenwoordig in de clientenraad van De Marke en kan zo veel goeds doen (hoop ik) en dingen regelen voor Opa en alle mensen op zijn afdeling. Zo blijf ik er ook heel nauw bij betrokken (als ik dat al niet was haha). Hier gaat alles goed. Je broer is hard aan het werk bij Ome Jan en bij Coronel, daarnaast is hij inderdaad veel aan het feesten. Een nieuwe party animal is opgestaan, sinds jij bent weggegaan. Never a dull moment. Deze week had hij herfstvakantie, maandag er weer volop tegenaan. Dinsdagavond is zijn PWS presentatie samen met Jill. In november heeft hij zijn eerste toetsweken, ben heel benieuwd hoe het gaat. Volgende week zaterdag gaat hij naar een open dag van de Universiteit van Amsterdam voor de studie Economie en Bedrijfskunde. En dan 10 november naar de open dag van de Marine. Spannend allemaal. Wat zal hij kiezen? Wat zal hij doen in de toekomst? Maar dat geldt voor iedereen, niemand kan in de toekomst kijken. Genieten van het moment is belangrijk. En genieten dat doe je volop. Veel leuke mensen ontmoeten van all over the world, veel vakanties plannen (handig zoveel vrienden maken en vakantieadresjes kweken). Dag lieve schat. Het waren 3 heerlijke verhalen achter elkaar, maar we kunnen nooit genoeg krijgen en lezen. Denk aan je en hou van je. Kussen en knuffels van mij.

• 22 Oktober 2011 - 17:28

hoi tess
    dit was er vrijdag in goede tijden gebeurd: nou na het dienee toen laura al weg was en jef bijna toen zij tanja dat laura een trut was en dat hoorde jef en toen zij zei tanja : ja door haar is onze relatie voorbij, en dat hoorde jef en toen werd hij boos en toen zei hij dat hij haar echt nooit meer wou zien.. en rick die sloeg nick omdat nick charly wou en nick die zij dat rik geen goede man voor charly was. en tanja die ging met laura wat drinken en laura die moest nog wat doen en het drinken die stond eral en toen had tanja gif in het drinken van laura gedaan en toen dronk laura er ook nog van! en rick die zij dat ze het huis uit moest, maar charly die had geen iedee want nick die zij dat hij en charly gezoend hadden.

Xxxx emma

• 22 Oktober 2011 - 17:40

Marcha:

Tjee tEssa wat gaaf allemaal om te lezen hoor! Hietr wordt het koud, was vanmorgen 4 graden.
    Hier allemaalzn gangetje, ome Jan de partyanimal is gaan varen dit weekend ..ligt nu in volendam komen pas maandag weer thuis..zit toch in de genen hihi.
    Rond de kerst gaan we verhuizen dus spannend allemaal. Jessy heeft bij ons gewerkt in het huis....tegels sjouwen..zal wel spierpijn hebben.
    Donderdag weer kijkers gehad voor ons huis, hopenlijk wordt het wat,.
    Lieve kind heel veel plezier en werk ze nog en hopen snel weer van je te horen dikke smak Marcha

• 22 Oktober 2011 - 19:45

Angelique:

Wat een fantastische verhalen weer en deze keer zelfs 3!! Zag het op facebook van je paps dus toen ik thuis kwam direct m'n mail geopend... heerlijk om weer al je avonturen te lezen en wat moet ik elke keer vreselijk lachen... Nu weer de verhalen over de boys. Ik zeg: kijken, kijken, kijken naar al die Europese gasten, maare niet kopen ;)
    Nee hoor Tess, geniet al elke seconden en zo te lezen lukt dat heel goed.

Hier gaat alles prima. Lief dat je nog een smsje voor Brooklyn's verjaardag gestuurd hebt! Vond tie super leuk! Van de week zijn partijtje gevierd en achter 8 dolle kids gehold. "lekker" gezwommen en in een speelparadijs geweest dus Brooklyn was helemaal het mannetje...8 alweer!

Vandaag een dagje naar Ponypark Slagharen samen met Chantal en Jay...en ja hoor, die boys wilde in al die enge attracties dus daar gingen we...over de kop, in de lucht, kon niet gek genoeg, maar was heerlijk.

Nou dikke knuffels en liefs van ons xxx

• 22 Oktober 2011 - 22:14

Caroline:

Hey liefste nichtje, fijn om weer wat van jou te horen, heb je wel gemist hoor op je blog, wat foto's doormailen allemaal te weeg kan brengen een gecrashte i-pad, gelukkig nu weer goed en meteen 3 verhalen in 1 x.
    Wat heb je weer ontzettend veel spannends beleefd en het ene moment zit je in Egypte, dan in Turkije en dan weer in Griekenland,
    hoe cool is dat allemaal! En echt super leuk dat je zoveel nieuwe mensen ontmoet met allerlei verschillende nationaliteiten, maar met jouw uitstraling en nu vooral met je nieuwe look en je vlotte babbel waren we daar al niet bang voor. En nu in een korte tijd 3 knappe boys gespot! Wat leuk dat je een black en white party hebt georganiseerd hopelijk vond iedereen het leuk, zal vast wel. Nou lieffie fijn dat je zo geniet van alles en je zo gelukkig voelt.
    Tan en ik zijn vandaag wezen shoppen en ze is heel leuk geslaagd voor een rode broek die ze al heel lang wilde, echt leuk. Nu hebben Tan en Deb herfstvakantie, dus Deb had vandaag al haar 1e chilldag. Ik ga morgen even een heerlijk relaxdagje voor mezelf houden. Hoef aankomende week alleen maandag en dinsdag te werken en dan ook herfstvakantie, ha,ha.
    Ga dan donderdag een dagje shoppen met Deb. Nou nu stop ik er echt mee hoor na een lange mail op jouw 3 prachtige verhalen. Big hugs and kisses xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx love you Caroline

• 23 Oktober 2011 - 07:59

Jolanda:

Hi Tes,

Heel erg leuk om van jou die verhalen weet te lezen en inderdaad net wat Angelique schrijft ik heb gisteren wel weer erg gelachen en ook als ik het verhaaltje van je leest about the boys hihi! Kreeg vannacht nog een laat smsje van je waren jullie gezellig wat wezen drinken met elkaar? Ik ben best wel een beetje jaloers op je wat jij allemaal meemaakt en allemaal leuke en nieuwe mensen ontmoet je zal wel is een weekje mee willen lopen en dan wel ook een dagje vakantie natuurlijk. Ik heb nog een nieuwtje en dat is dat ik een nieuwe Opel Agila heb gekocht leuk he de Ford Puma is een auto voor z'n tweetjes de kinderwagen past er niet eens in. Dus ik verwacht iedere dag een telefoontje of hij bij van Voorden geleverd is (daar heb ik hem gekocht) maar voor de bevalling heb ik de auto!! Vandaag gaan je vader en bemanning zeilen en Bart gaan filmen en uiteindelijk een promotiefilmpje maken leuk he. Vanmiddag komen Opa & Oma langs bij mij om foto's van de babykamer te maken en van mijn buik. Ja het gaat nu opschieten nog 3 1/2 week spannend hoor heb gisteren nog 2 pakjes gekocht want hope zal volgens de verloskundige niet zwaarder wegen als 6 pond dan schijnt maatje 56 te groot te zijn dus heb ik 2 pakjes van maatje 50 gekocht heel leuk deze neem ik ook mee naar het ziekenhuis. Ik ben nu met verlof wel een raar idee maar ga er heerlijk van genieten ' s middags ben ik ook moe ga ik lekker ff een tukkie doen op bed heerlijk. Nou lieverd ik wens je weer heel veel leuke en gezellige dagen toe en kijk uit naar je volgende verhaal dikke knuffels love you kusjes van ons xxx

• 23 Oktober 2011 - 07:59

Tanja:

He Tes,

Jeetje, gelukkig waren jullie er nog net op tijd zeg! Lijkt me trouwens niet dat ze zonder jullie mogen vertrekken toch? Dus best wel raar eigenlijk dat ze al losgekoppeld waren. Hadden ze jullie even goed moeten informeren over de tijd dat jullie terug moesten zijn. Wat leuk dat je misschien massage mag gaan doen in december. Hoop dat het lukt. Ik had verteld dat ik gister ging shoppen toch? Heb eindelijk een rode broek gekocht (wilde ik al een tijdje, haha) & een leuk gebreid jurkje, grijs. Vanmiddag werken, morgen huiswerkdagje, dinsdag primark met Stephanie & woensdag Zorro met Loranne. Ondanks m'n hw heb ik dus een leuke vakantieweek! Veel plezier nog in Griekenland! Kus Tanja

• 23 Oktober 2011 - 11:41

Debbie:

Heey lieve Tessa,
    hahaha ja er zijn ook nog knappe mannen gelukkig :D!!! Gezellig hoor!!! Maar wel jammer dat hij dan zo snel weg ging :(. Hahaha ik denk dat hij je wel leuk vond, ook als hij dan je naam weet <3!!! Maar kom dan maar op met nummer 3, hahaha!!! Echt leuk dat jullie het zo goed met elkaar kunnen vinden :) en dat jullie al vakanties hebben geplant :)! Wow 10 dagen achter elkaal??? :o!!! Ik snap dan wel dat je kapot bent :o. Gatverdamme, dat lijkt mij echt heel goor om te zien!!!!!!! Is dat echt waar, dat als je een foto maakt ze je dan doodschieten??? Zo erg!!!

Dat lijkt mij echt pijnlijk, die vlooien beten :(. Echt leuk joh, dat je een ''Black en White'' party hebt georganiceerd :D!!! Wow jij doet dan echt veel, zoveel werken en ook nog een party organiceren :o. Wat leuk dat je een fotoalbum gaat maken :)!!! Echt cool wat je allemaal met je haar doet :)!!! Wow dat je dan ook nog je wekker kan zetten, dat zou ik echt niet kunnen :o!!! Echt leuk dat je zo close met iedereen bent :), maar het is echt jammer dat iedereen dan al zo snel gaat :(. Ja he, dat vindt ik nou ook, de tijd gaat echt zoooooo snel echt niet normaal!!!!

Ja, ik zet alles op dit blog, want ik heb straks ook nog een heleboel over mezelf te vertellen en het is een beetje lastig om dat over alle 3 te verdelen. Leuk joh, dat jullie zoveel lol hebben :)!!! En dat merkkleding goedkoop is is ook wel heel handig :)!!! Wel goed dat jullie nog net op tijd daar waren, niet dat jullie daar stonden en dat de boot weg was!!! Dat lijkt me echt erg. En dan weet je ook niet wat je moet doen als je die spullen niet hebt. Ik hoop ook voor je dat dat lukt, dat zou echt gaaf zijn :D!!!

En nu ga ik vertellen wat ik heb gedaan in die tijd :D!!! Weet je hoe vet, ik heb donderdagavond schoolfeest gehad!!!!!!! :D Het was echt super leuk!!!!!!!!! En er is een jongen he (eigenlijk 2), die zijn ZO LEUK!!!!!!!!!!!!! Hij heet Daan!!!!!!! Hem zie ik ook bijna elke dag in de bus :D!!! Maar bijna alle meisjes van alle eerste klassen vinden hem leuk. Er was zelfs in 1 heel wc hokje over hem geschreven :o. Dat vind ik best wel erg want de school is ook net nieuw weet je. Die wc is nu weer schoon gemaakt, ik weet niet door wie. En in mijn klas zit ook een leuke jongen!!! Hij heet Diego (hij is half Spaans :D)!!! Ik vind ze allebij leuk, echt super leuk!!! Daan is stoer, supeer cool en SUPER KNAP!!! En Diego is aardig, HEEL LEUK en half Spaans!!! Maar ik denk niet dat 1 van de 2 mij leuk vind :(!!! Maar ik ga nu maar weer verder over andere dingen, want anders wordt hij te lang om te lezen. Hahaha!!! Het gaat best goed op school, ik haal goede cijfers. Nou, behalve voor Nederlands dan. Daar heb ik een 4,5 voor :(. Maar BIJNA DE HELE KLAS had een ONVOLDOENDE :o!!! Dus misschien licht het niet aan mij, want die vrouw heeft ook nog NOOIT wat uitgelegt!!! Dat vind ik echt erg!!! Maar ik mag hem gelukkig wel herkansen :) (ik ben wel opgelucht, niet dat ik meteen een onvoldoende op mijn rapport heb weet je). Tot nu toe vind ik Mm en Nederlands de stomste vakken en daar heb ik ook hele stomme docenten voor. Maar Drama vind ik super leuk en Spaans ook, maar Spaans is soms wel moeilijk maar ik moet het ook leren en dan wordt het van zelf wat makkelijker. Drama is echt super leuk!!! Maar wel best wel eng, maar ik moet er gewoon aan wennen voor de klas te staan dan wordt het ook minder eng denk ik.
    Ik ga nu maar stoppen, want anders wordt hij echt te lang.
    I love you!!!!!!!!!!
    Xxxxxxxxxxxxxxxx Debbie!!!

• 23 Oktober 2011 - 13:12

Opa En Oma.:

hoi liefste Tessa.Wat heerlijk om weer al je reisverhalen te lezen op je blok en wat spannend allemaal vooral toen de boot bijna weg vaarde sta je toch raar te kijken op de kade maar aan boord is het een gezellige boel leuk dat jullie het zo goed met elkaar kunnen vinden en spannend al die knappe jongens jammer dat ze van boord af gaan.Maar wat geniet je van alles je kan zelfs G.T.S.T. bijhouden die Emma is toch maar een kanjer dat ze het voor je bij houd we gaan straks naar Jolanda en Bart een paar foto,s maken van het kamertje van kleine Hope en Jo haar prachtige buikje voor het foto boek heb ik van al de kleinkinderen.Nou meid we kijken uit naar je volgende spannende verhalen blijf vooral genieten van alles mis je wel hoor zouden wel om een hoekje mee willen kijken dikke zoenen van ons .HOU VAN JE

• 23 Oktober 2011 - 23:04

Lioba:

Hoi Tes, alweer een spannend verhaal en erg enerverend lijkt miuj om bijna op de kade achter te blijven ... iets minder prettig lijkt mij. Ze gaan toch niet echt zomaar weg zonder personeelsleden .. of toch!?!?!? Nou let maar extra goed op want dan wordt het toch een lastig verhaal. Alles goed hier in 'Huize van Putten' in het altijd gezellige Huizen. Een kleine promotie is wel nodig denk ik want jouw verhalen worden wel heel ontspannen en relaxed. Maar er gaat uteindelijk toch niks boven de echte Nederlandse jongens, eten, vrienden, partys ... etc. Dus wel gewoon netjes terugkomen en ons die 10 uur foto's laten beleven. Ik kijk er nu al naar uit. Maar nog even voor jouw een allerdaags van Putten-verhaaltje. Het weer is hier prima, wel wat kouder maar de zon schijnt dus genieten maar. Rick is dinsdag jarig en wordt alweer 16 dus helaas tijd voor een scooter. Hij heeft vorige week al zijn theorie gehaald en kam helaas pas eind november voor zijn praktijk. Maar dan na bijna E400 lichter mag hij gaan scooteren. Het enige voordeel is misschien dat hij niet meer op zijn eigen scooter een uitglijer maakt maar ... geen echte garantie. Eerst maar eens lekker fessten een een maand genieten van een Rick zonder schaafwonden, brrrrr wil je ook nog even voor hem duimen Tes, die rpt-scooters ook. Maar ja Pauline heeft er ook erg veel lol van en blijft nog steeds rechtop rijden. Pauline heeft alweer heel wat autorijlessen achter de rug en gaat haar theorie binnenkort halen en hopelijk daarna snel afrijden. Lekker war in de auto zal haar snel doen switchen met de scooter nu het alweer kouder wordt. Eric en ik zijn volop aan het klussen met IKEA-kasten ... zonder ruzie, dat is toch knap hè!? Eindelijk is onze slaapkamer ook een paleisje aan het worden, alles nieuw! Ook buiten gaan we een overkapping plaatsen met heater zodat we langer en vaker buiten kunnen genieten op de launchebanken. Het wordt echt nog veel mooier en gezelliger in huis dus laat de winter maar komen. Lekker schaatsen, warme chocolademelk, openhaard aan ... niet vervelend. De feestdagen komen al weer in zicht dus lootjes trekken met de familie ... ook weer erg gezellie. Ik moet nu ineens weer denken dat jij een keer als Pite bij ons bent geweest op die avond, was ook erg leuk. Nou Tes ik ga nu stoppen want ik val zo in slaap en het is hier in de tuinkamer echt koud aan het worden. Ik ga mijn levende kacheltje opzoeken in onze nieuwe slaapstulp. Heel veel liefs vanaf hier en tot mails, Lioba

• 25 Oktober 2011 - 13:31

Emma:

hoi tess dit was er maandag gebeurd in goede tijden: nou jef die kwam naar laura en tanja en toen zij jef tegen tanja dat er iets met haar auto op de parkeerplaats was maar dat was helemaal niet zo en toen ging tanja erheen en toen zij jef tegen laura dat in haar wijntje michien iets raars zat en toen ging jef met dat wijntje naar de politie en laura ging naar de dokter maar laura die had gelukkig niets, en jef die ging daarna naar tanja en toen vroeg jef of zij iets in laura's wijntje had gedaan en als ze het zij dat ze dan weer michien bij elkaar konden en toen zij ze dat ze iets in haar wijntje had gedaan en toen kwam de politie deraan en toen moest ze met hen mee.. en sjors en bing die wouden nu echt een kindje adopteren. en rikkie die ging naar een adoptie mevrouw en toen liep ze uit de kamer en toen zag ze sjors en bing daar zitten en toen zei sjors: wat doe jij hier..

Xxxxxxxx emma

• 26 Oktober 2011 - 11:03

hoi tess
    dit was er dinsdag gebeurd in goede tijden: nou charly die had tegen lorena gezegt dat zij eigelijk helemaal niet zwanger is maar dat zei eigelijk zwanger is. en rikkie die had tegen sjors en bing gezegt dat ze een werkstuk over adoptie ging doen. en lorena die vroeg aan rick of hij echt haar het huis uit heeft gezegt en toen zei rick ja en dat hoorde rikky net. en lorena en ricky en nick(natuurlijk) die staan alemaal aan charly's kant.

xxx emma

• 27 Oktober 2011 - 15:57

Ome Carel Aunt Greet:

Ahoi hoi lieve Tessa,
    Eerst na thuiskomst van onze vakantie konden we de vele berichten van je lezen en we hebben van al je verhalen genoten hoor en deze maken veel indruk op ons. Ook van al die lieve, warme en aandoenlijke (o.a. Emma, Debbie, Tanja) reacties genieten wij enorm.
    Zo Koningin van de wereld, op dit moment al zo veel ervaringen opgedaan en je zit pas aan het begin van je (werk)reis. Het lezen van je schitterende (wereld)reisschema ontlokte ons steeds de kreten Waauw, Waauw en nog eens Waaaaauw !!!!!!!!, ze gaat de hele wereld over. Zoals je wel weet zijn wij ook globetrotters en dit spreekt ons natuurlijk behoorlijk aan en is veelal zo herkenbaar.
    En in alle talen schrijf je door elkaar, engels, duits, cool Nederlands, etc., etc.
    Je verhaalde ook onder meer: "black and white party! Guess what, ik georganiseerd! Jaja.... Druk vrouwtje hoor, 14 uur per dag werken, feesten, slapen en ook nog in de stemming zijn om een feest in de crewbar te organiseren! Tja, moet wat om mezelf onvergetelijk te maken hè" .
    He Tessa, met dat verhaal bracht je ons wel aan het DENKEN want ………. heeft ONZE SINTERKLAAS dit jaar nog wel een zwarte Piet ?. En veel van die leuke kerels kom je tegen zeg zoals Gary, Martin, Dimi, Sanjay, Vlada, etc. en dan heel cool die potloodventer.
    Nou, dat was een beetje flauwe kul hoor. Geniet met volle teugen van je (werk)wereldreis, doe veel interessante en fijne ervaringen op en wij zien met veel plezier uit naar je volgende berichten.
    Liefs en een behouden vaart.