Emigreren naar Melbourne?!

Door: Tessa

Blijf op de hoogte en volg Tessa

11 Maart 2012 | Australië, Melbourne

11 maart 2012
Melbourne

Liefste allemaal,
Na een zwaar afscheid in Sydney van papa en mama, maar een heerlijke avond met Isaac was de eerste dag van de cruise weer erg druk. Lekker, want dat zette me gedachten een beetje af. Ook ben ik echt dubbel druk met dit hele Senior gebeuren. Het begind wel een beetje tot me door te dringen wat mama en Isaac al een tijdje zeggen. Als je hoger staat dan de rest, behandelen mensen je toch anders. Ze zijn niet meer met me zoals ze waren. Ik word nu vergeleken met Shelly:s en daar word ik niet echt heel blij van. Gelukkig krijg ik ook veel support en feedback van anderen. Ik werk er hard aan om anders te zijn, de beste en probeer alles goed te doen. Helaas gaat dit niet altijd en ben ik voor het eerst in me leven te laat geweest! En nog wel voor een seminar. Ik was zo ontzettend moe dat ik in me lunch ben gaan slapen en niet meer wakker ben geworden:( ik was echt maar een paar minuutjes laat omdat Steve me uit bed belde, maar ik was zo overstuur! Ik was en ben zo ontzettend moe maar wil en kan niet minder presteren, niet nu! Gelukkig vond Claire het niet erg en begreep ze het wel. Maar als je hoger staat, moet je nou eenmaal een voorbeeld zetten, en dat is nou niet echt gelukt....
Maar goed, na deze dag ben ik om 8 uur gelijk me bed ingekropen en doorgeslapen tot de volgende dag: Melbourne!

Om 9 uur hadden Isaac en ik afgesproken voor het ontbijt. Dus na een heerlijk ontbijtje kon de dag beginnen. Isaac en ik zijn de hele dag samen geweest en ik heb echt de leukste vrije dag ooit gehad denk ik. Ik denk als ik ooit zou emigreren zou dat naar Melbourne zijn! Wat een geweldige stad!
Toen we van het schip kwamen kochten we een dagkaart voor het openbaar vervoer, we zijn toen gelijk de metro in gesprongen die ons naar het midden van de stad bracht. Na een lekkere kop koffie en een beetje WiFi gingen we Shoppeeeeeeen! En ik geloof niet dat ik ooit een man zo heb zien shoppen. We moesten iedere winkel in en toen weer terug naar diezelfde winkel omdat het daar goedkoper was of om dat specifieke souveniertje te kopen:p hahaha, we hebben zoveel lol gehad. Toen lekker een wijntje gedronken en in de tram naar vitoria market. Mijn hemel, ik geloof niet dat ik ooit zo een grote markt heb gezien! Super gaaf en heel gezellig. Ik heb wel besloten geen Uggs te kopen, veel te duur (alles is 4x zo duur in Australië) en ik geloof nou niet dat ze me heel charmant staan:p
Na een aantal uur weer wat gedronken en weer door. Dit keer belande we op een Kermis, en niet zomaar 1 neeee, eentje waar de ijsjes 4 dollar zijn! Pahahaha...
Geintje, het was gewoon zo ontzettend groot, met de meest gave attracties echt top! Dus hier nog een tijdje rond gelopen en toen terug naar het schip.
De hele dag hebben we gepraat over van alles en nog wat, echt heel leuk. Maar eenmaal terug op de boot was het hele feest nog niet over. Want meneer had een tafel gereserveerd bij "The Ocean Grill". Lekker hoor! Erg gezellig en nogmaals een echte date! Haha:) zo de hele dag samen zijn, erg leuk!
Daarna samen over het dek gelopen en toen heerlijk een filmpje gekeken:D
Wat een prachtige dag! Zo zou iedere dag moeten zijn!

Nou, dat was het wel een beetje. Morgen is Syl jarig en de dag daarna mijn allerliefste schatjes dus, bij deze alledrie:
HAPPY BIRTHDAY TO YOU, HAPPY BIRTHDAY TO YOU, HAPPY BIRTHDAY HAPPY BIRTHDAY HAPPY BIRTHDAY TO YOOOOUUUUUUUUU!
Heb een geweldige dag, ik hou van jullie!

Hele dikke zoenen en niets dan liefs vanuit Melbourne, Australië.
Kus en knuffels, jullie Tess(L)

• 12 Maart 2012 - 11:45

Sylvana:

Lieve Tessa!!
    Niet doen hoor verhuizen naar Melbourne, veel te ver weg!! En bovendien veel te duur, begrijp ik uit je verhaal!!
    Geniet nu maar van al die mooie landen en plaatsen!!
    Het is waar dat als je op een gegeven moment boven mensen geplaatst wordt ze anders tegen je aan gaan kijken. Maar dat is ook wel weer een hele leerzame ervaring. En het is altijd moeilijker als je eerst op dezelfde lijn met ze hebt gewerkt. Maar jou kennende gaat dat helemaal goed komen. Je werkt zo hard en gaat er met zoveel enthousiasme voor!! En ik heb je net terug gesmst en je weet op wie je lijkt!!! Wat wil je nog meer!!! Alle vertrouwen en blijf jezelf!!
    Heerlijk dat je zo samen met jouw Isaac kan genieten!! Want het gemis van paps en mams is er ook weer, maar wat een heerlijke tijd om op terug te kijken!!
    Lieverd blijf genieten en zorg goed voor jezelf!!! Heel erg lief dat je aan mijn verjaardag hebt gedacht!! Thanks.
    Heel veel liefs en dikke, dikke Xxxxxxxxxxxx Sylvana
    Het is hier trouwens prachtig weer en ik zit lekker in de tuin. Je moeder smste al om 6 uur vanmorgen dat ze weer veilig en wel in Huizen aan is gekomen, dus die ga ik straks weer uitgebreid knuffellen!! Xxxx

• 12 Maart 2012 - 11:58

Papa:

Dat klinkt allemaal erg goed! Fijn genieten en als het moet ook erg je best doen. Je kan het. Je moet ook niet een slechte manager worden, maar een goede. 4 dollar voor een ijsje is best veel, maar als het ijsje lekker is........ Het is gewoon een duur land, Australie. Zoals de jarige job Sylvana ook al zei, het is hier prachtig weer. Ik zit weer op kantoor/de boot, en het is heel fijn werken. Maar ik had liever in Melbourne geweest (Of Bali, Singapour, Cape Town of al die andere plaatsen waar je nog naartoe gaat. Het was wel erg fijn Jessy weer te zien. Volgende keer komt hij mee! xxxxx

• 12 Maart 2012 - 16:19

Opa En Oma.:

Hoi lieve Tess.

Zeker zal het werk als Senior Therapist even wennen voor je zijn en vooral als je het allemaal goed wil doen,en jou kennende zal dat ook zeker gebeuren in de Spa en daar moeten de andere meisjes maar aan wennen want jij bent tenslotte uitgekozen voor deze functie,maar denk ook wel een beetje aan jezelf want je hebt het heel druk volgens mama.
    Vanmorgen vroeg opgestaan want pap en mam kwamen een half uur eerder aan na een lange vlucht vanuit Sydney om half 5 Jessy opgehaald en richting Schiphol met z'n 3tjes,we waren ruim op tijd zodat we ze aan zagen komen van de roltrap door de douane.
    Heerlijk hoor dat ze weer thuis zijn en wat zagen ze er goed uit een lekker bruin kleurtje alletwee en heel veel te vertellen over de cruise hoe geweldig de reis was geweest en vooral de tijd die ze met jou hadden doorgebracht was natuurlijk heel fijn
    En wat zijn ze trots op je hoe jij het allemaal doet in de Spa,en dat je al met plannen rondloopt voor een volgende cruise maar dan als manager.
    Maar voorlopig ga je nu nog maar heelijk genieten van deze wereldcruise en mooie plaatsen bekijken, want met je 21ste verjaardag zit je zelfs in Afrika wie maakt dat nou mee Tess, en dat neemt niemand je meer af.
    Fijn voor je dat je zo'n leuke dag hebt gehad met Isaac en jullie zo gezellig hebben geshopt,alleen jammer dat het zo duur is in Melbourne zodat je niks hebt kunnen kopen.
    Zo lieverd wij gaan weer uitkijken naar je volgende blog en weer genieten van je mooie verhalen en zijn benieuwd wat je dan weer allemaal hebt meegemaakt.
    Heel veel dikke knuffels van ons
    Love you XXXXXXXXXXXXXXXXxxxxxxxx
    je Omaatje

• 12 Maart 2012 - 17:14

Mama:

Ha liefste, wat een geweldige dag heb je gehad. Lief van Isaac! En wat een prachtige steden doe je aan en ga je nog aandoen. Jammer dat wij er niet bij zijn, maar weer thuis bij Jessy zijn is ook goed. Hij heeft het zo goed gedaan in zijn eentje thuis. En het huis was nog heel haha. Hij wordt ook echt al een zelfstandige man.
    Het Senior zijn heeft zijn voor- en nadelen. Dat had ik je al gezegd. Maar blijf gewoon je lieve zelf, dan komt het vast goed. Laat je niet gek maken, anderen doen al gek genoeg. Doe iedereen de groetjes van mij. Wij gaan nu naar de verjaardag van Syl. Ik zal haar ook een dikke kus van jou geven. Vanmiddag ben ik nog even naar Jolanda geweest. Lekker met Sem geknuffeld (kon het niet laten). Wat groeit hij al goed en hij lacht zo lief. Echt een super mannetje. En natuurlijk nog bij Opa Visser geweest. Hij was ook blij dat ik er weer was en hij was zo benieuwd naar jou en alle verhalen. Ook hij is trots op jou en geeft je bij deze een dikke kus. Ik hou van je schat. Tot het volgende bericht. Genieten blijven hoor! En goed slapen en uitrusten, want dat heb je echt nodig anders kun je het niet volhouden. Dikke kus van mij

• 12 Maart 2012 - 17:14

Mama:

• 12 Maart 2012 - 18:20

Debbie:

Lieve lieve lieve lieve Tessa,
    het spijt me heel erg dat ik al zo lang niks op je blogs heb geschreven. Maarja, ik had he ook zo druk met school. Ik ga ze nu alle 4 in 1 beantwoorden. Daar komt ie: Hahah!!

Jij feest echt veel zeg, ik snap wel dat je zo moe bent. Als je dat niet zou zijn zou ik dat wel heeel erg knap vinden. Echt super goed joh, dat je assistent manager wordt!!!! :D Dat vind ik echt super knap van je en ik weet zeker dat je dat super goed gaat doen. Ik snap wel dat hij teleurgesteld was omdat je het niet had verteld, maarja jij mocht het nie zeggen. Maar gelukkig is hij ook super blij voor je en superr trots op je!!

Haahaahaha!!!! Goede Spa, en Slechte Spa!! Hahahah :D, je bent ech hilarisch!!!!!
    Je bent nu al een super goede assistend. Heel slim van je om te vragen wat ze graag anders zouden zien, maak je ook meteen een goede indruk. Want he is wel zo fijn als iedereen het er mee eens is wat er op de boot gebeurt enzo.
    Woow, je moet wel elke keer super vroeg opstaan zeg :o!!
    Mooi dat het daar zo leuk was. Hahah, guppy's zijn vast ook heel eng, Hihihi!!!
    Echt tof dat je je ouders nu weer ziet en gezellige dingen kunt doen samen. Geniet er nog maar van!!

Woow,ik snap wel dat je heeeeeel erg pissig/kwaat/geïrriteerd enz. werd. Dat zou ik ook worden zeg. Jeetje mina, hoeveel moeite moet je doen om duidelijk te maken dat je rust wil. Ik zou ook helemaal gek worden. Mooi dat het zo leuk was in Australië. Wooow, dat is wel heeeel erg duur zeg. Maarja, al het maar lekker is is he goed.
    Wat moeilijk voor je dat je weer afscheid moest nemen. Ik leef met je mee. Ik moest ook weerhuilen toen ik da las hoor, hahah. Je schrijft al je verhalen ook elke keer zo mooi op, je schrijft het echt uit je hart :).

Je hebt wel gelijk, als je hoger bent dan de rest wordt je altijd anders behandeld. Maar daa moet je je niks van aan trekken hoor. Je doet het hartstikke goed :)!! Daar moet je echt niet mee zitten hoor. Ik snap wel hoe je je dan voeld, maar daa kan jij ook niks aan doen. Je was ook zoo ontzettend moe. Als je echt lang te tijd krijgt, moe je gewoon de hele dag gaan slapen. Dan voel je je denk ik echt een stuk beter. Maarja, dat is ook niet echt gezellig. Je moet doen wat goed voor je is.
    Wat leuk, julli hadden een echte date dag (L)!! Hahaha, ja met shoppen ga je altijd de ene winkel uit de andere winkel in en andersom. En dat herhaald zich steeds. Hihihi!!
    Echt gezellig, zo'n date dagje samen!!!!

En nu ga ik iets over mezelf vertellen van de afgelopen tijd. Hahaha!!!!
    Het gaat best wel goed met me hoor.
    Zondag(in de vakantie) was echt een SUPER GEWELDIGE dag!!!! Ik ging namelijk met Tanja en mama naar de musical ''SATURDAY NIGHT FEVER'' in carre!!!!!!!!!!!!! Het was echt super mega geweldig!!!! Ze dansten super goed en ze acteerden super goed. Alles was super leuk en super goed. k vind het verhaal ook zo ontzettend leuk. et was ook heel erg grappig.
    En Joëy is super knap!!!! En Noortje was ook heel erg goed. Ze is wel echt een plankje hoor!!!! Ik ben jaloers. En Allexandro (hij is ook van So you think you can dance) is ook heeeel erg knap e goed hoor!!! En hij kan ook super goed dansen!! Ik vertel je er wel heeel erg uitgebreid over als je terug bent. Dan kanik het denk ik beter uitleggen. Maar ik denk da je nu wel snapt dat het superrrrr leuk was :D!!!!!!!!! Hahaha!!!!
    Wat ik wel heeeel erg jammer vind is dat we niet op de foto staan met Joëy, Noortje en Allexandro :(!
    Verder gaat het ook goed hoor, maar dit moet ik ook nog vertellen. Het gebeurde vorigeweek donderdag.
    We hadden gym, enwe mochten even iets voor ons zelf doen. Ik pakte een basketbal omdat ik zin had om te bsketballen. Ik goode hem omhoog (richting het net) maar ik miste. De bal kwam naar beneden en ik probeerde hem op te vangen. Hij kwam tegen mijn vingers aan en die klapten helemaal dubbel. Ik had heel veel pijn, maar ik dacht: dat gaat zo wel weer over (want dat heb ik wel vaker en dan gaat de pijn na een paar minutjes over). (mijn middelvinger was trouwens ook helemaal dik) Toen ik thuis was belde ik mama, die zei ik kijk straks wel even. Toen mama thuis was belde ze de huisarts. Dus ik de volgende dag met mama naar de huisarts (mijn vinger deed nogsteeds pijn) en hij zij dt mijn vinger zwaar gekneust was!!!! Dus er moest teep om 2 vingers heen zodat mijn middelvinger steun had aan mijn ringvinger. Dat teep was heel irritant!!
    Nu doet mijn vinger niet veel pijn meer, nog een beetje. En ik kan hem nu gelukkig wel al buigen en strekken, dat doet ook niet veel pijn meer,(ik kon hem namelijk eerst helemaal nietbuigen. of strekken.
    Ik heb wel weer een heel verhaal hé. Hahaha!! Maar gelukkig gaat het nu weel goed.
    Heeeeeeeel veeeel kusjes en knuffels van Debbie <3!!!!!!!!!!!!

• 13 Maart 2012 - 18:42

Emma:

Hoi allerliefste Tessa van de hele wereld bedankt voor je sms je en nou ik zit hier met jouw moeder en mij moeder en we keken ff op die site van die cruise boten van p&o en toen gingen we ff op die boot van ventura kijken en als je daar nou volgend jaar op gaat dan Mogen wij ook mee want er mogen kinderen op :):):):):):):):):):):) en er is een circus school :):)::):):)!!!!!!!
    En suuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppppppppper bedankt voor je cadeautje
    En nou er is een nieuwe speler in goede tijden nou ken je misschien mega mindi en daarvan tobi en die speelt in goede tijden
    Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Emma

• 13 Maart 2012 - 18:48

Emma:

Hoi Tess hier ben ik weer ff wil je ons nog ff je postadres doorgeven dank u :) !
    Xxx emm

• 14 Maart 2012 - 10:09

Lioba:

Hoi Tes, wat een enthousiast verhaal weer, heerlijk om te lezen. Ik loop een beetje achter met mijn mail maar beter laat dan nooit. Echt super dat je zo geniet met die Isaac van je, heel lekker om zo'n steun en toeverlaat te hebben, ook voor hem natuurlijk! Hopelijk gaat je hogere functieje goed af maar het belangrijkste is dat je gewoon jezelf blijft. Goed opletten wat er om jeheen gebeurt, hoe mensen reageren op jouw handelen en gewoon lekker enthousiast blijven, Je kan niet alles goed doen hoor, je bent een echt mens dus foutjes maken mag. Als je er maar ven leert en altijd oprecht blijft handelen. Goh wat een bemoederende woorden weer hè, ik lijk wel een echte moeder! Maar goed bedoeld hè Tes. Jij blijft ons amuseren dus wij steunen jouw volop. Ik ben echt niet bang dat je het niet gaat redden daar met die hogere functie dus gewoon lekker doorgaan naar de top!
    Hier alles goed hoor. Vandaag wel erg grijs weertje maar droog dus prima hoor. Rick gaat erg goed met zijn knie, twee keer per week fysio wat hij tot nu toe niet erg vind, wel wat vermoeit zo op z'n tijd. Maar hij heeft eigenlijk nooit last. Gewoon weer lekker aan het stappen en ook zijn cijfers op school gaan weer wat omhoog. Pauline geniet erg veel van de mega-techno-feesten in Amsterdam tot vroeg in de ochtend. Op school nog erg wennen want ze moet en deel overdoen dus haar stage wordt opgeschoven, daar is ze niet zo blij van maarja even blokken en dan gewoon weer lekker op stage. Met Eric alles z'n gangetje, druk op zijn werk maar helaas wat minder orders binnen te halen en wat meer kachten dus hopelijk trekt dit snel weer bij. Niet leuk zeurende mensen. Maar ook hier zijn ze nog volop aanwezig hoor Tes. Ik heb maandag de eerste werkdag bij mijn nieuwe baan gehad, Thomas Cook in Hoopfddorp of all places. Helaas niet om de hoek maar wel leuk! Nou ja ik heb een auto dus gewoon gas geven, muziekje wat harder en gaan. Had maandag bijna geen drukte dus dan ben ik er in 45-55 minuten. Erg leuke collega's en werk wat ik prima kan. Veel regelwerk dus erg leuk. Wel weer gek zo'n eerste werkdag waarbij iedereen op je let, denk je dan. Maar ik ga morgen zeker met volle zin naar mijn tweede werkdag. Voorlopig 2 dagen met uitloop naar 3 , helemaal prima. Ik ben met nopg een te leuke baan in Zeewolde bezig maar dat is nog een beetje onzeker. Twee erg leuke gesprekken gehad en ga binnenkort en dagje proef draaien. Een klei, sociaal soort familiebedrijfje. Het werk daar is wel erg vooruitstrevend dus dat zou echt helemaal super zijn als ik uiteindelijk daar kan werken. Maar voorlopig erg tevreden met mijn baan bij Thomas Cook dus daar ga ik nu eerst voor. Een stevige organisatie waar alles goed geregeld lijkt.
    Genoeg gekletst over de Putjes hier dus ga weer stoppen voor nu. Geniet jij lekker door met je Isaac en succes met alle nieuwe bezigheden om je heen. Blijf lekker je zelf want dan kan het niet misgaan met jouw entousiaste inzet. Liefs Lioba

• 14 Maart 2012 - 13:54

Caroline:

He lieve Tess, klinkt helemaal geweldig de stad Melbourne, maar ga er toch maar niet naar toe emigreren, is wel erg ver weg hoor! Fijn dat je zo'n mooie dag met Isaac hebt gehad, en wat een shopfreak is hij, leuk hoor zo zijn idd maar heel weinig mannen. Dus jij treft het echt met hem, dus ik zeg vasthouden die man en nooit meer loslaten, haha. Ik hoop dat je alweer wat bij hebt kunnen slapen, want je was wel echt ontzettend moe. En wat wil je ook want je nieuwe functie brengt ook weer extra werk met zich mee, en geeft je ook een stukje spanning want jouw kennende wil je alles zo perfect mogelijk doen. Maar je doet harstikke je best Tess, dus dat gaat goedkomen. En dat je collega's nu anders tegen je doen gebeurt heel vaak als je zoals nu iets hoger op de ladder staat, maar je hebt hier heel hard voor gewerkt en je bent hier niet voor niets voor uitgekozen door Claire. Want zij heeft ook alle vertrouwen in jou dat je dit kunt, dus ga ervoor Tess, je kunt het echt ook ik ben hier van overtuigd. Hier alles ok, ik ben vandaag lekker vrij en zit nu lekker op de bank naar jou te mailen. Morgen nog 1 dagje werken en dan weer weekend. Vrijdag even bij opa koffiedrinken. En zaterdagavond hebben we de familiereunie met Leerdam in Coronel. Ik ben heel benieuwd en vind het leuk om iedereen weer te zien, want dat is wel weer even geleden. Een groepje gaat eerst karten en gaan wij kijken en aanmoedigen natuurlijk. En jullie Jess gaat natuurlijk ook karten en die schijnt nogal goed te zijn, dus die is vast een potentiele winnaar, leuk hoor! Daarna hebben we een gezellig feest met een DJ dus dat wordt beentjes van de vloer en dansen maar, vinden Tan & Deb natuurlijk ook helemaal leuk, zullen je wel missen hoor! Nou je hoort het wel hoe het was. Nou lieffie geniet verder van al het moois samen met jouw Isaac op de Arcadia. Ik hoop dat jouw mam's leuke foto's van Isaac heeft gemaakt. Want ik ben nu toch wel erg benieuwd naar jouw spaanse blonde guapo, haha.
    Muchos besos xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx te quiero mucho Caroline

• 14 Maart 2012 - 14:02

Tanja:

Lieve Tes,

Wo ik zie dat Debbie echt een mega lange reactie heeft geschreven, haha.
    Ohja we hebben natuurlijk ook 2 weken geleden voorjaarsvakantie gehad en nou had Deb t al verteld, we zijn met z'n 3tjes (mama, deb en ik) naar de musical Saturday Night Fever geweest. Het was echt super leuk. De hoofdrolspeler Joey Ferre speelde ook in zorro. Hij had de rol van Tony Manero (John Travolta in de film) gewonnen door een talentenjacht. We gingen 's middags en daardoor konden we niet met ze op de foto en even een praatje maken enzo, omdat ze gezamenlijk gingen eten. Daarom en omdat de musical super leuk was, echt een musical voor ons, met veel dans, zou ik heel graag nog een keer willen gaan. Omdat Joop van den Ende 50 jaar in het vak zit krijg je nu ook korting. Zo krijg je bijvoorbeeld 50% korting op iedere kaart of 50 euro korting op iedere 2e kaart. Dus mam..... Haha. Oke nu jouw verhaal lezen. Ja ik begrijp wel dat ze je anders behandelen als je hoger staat maar t zou zonde zijn als de vriendschappen daardoor veranderen. Je hebt ook echt amper tijd om te slapen en een kamergenootje die je dan van slaap af houdt is ook niet echt prettig. Gelukkig deed Claire er niet moeilijk over. Nouja iedereen komt wel een keertje te laat toch? Maar t is wel vervelend ja. (Leraren komen ook altijd te laat de les binnen) Haha leuk toch juist dat Isaac ook van shoppen houdt? Awh wat leuk dat ie een tafeltje voor jullie had gereserveerd. Ben zo benieuwd hoe ie er uit ziet he!!! haha.

Ik heb afgelopen zaterdag auditie gedaan voor een dansopleiding in Utrecht en ik ben door naar de volgende ronde. Echt super blij!! Dan krijg ik nog een motivatiegesprek en een fysieke keuring. Over 2 weken ga ik ook nog auditie doen in Amsterdam. Deze week toetsweek. Maandag Engels kijk/luister gehad, ging redelijk, gister Spaans kijk/luister toets daar ging t meeste ook wel goed. Vandaag vrij, maar ben de hele dag bezig met economie.. Veel doornemen/opdrachten maken om te oefenen. Morgen Frans kijk/luister, vrijdag duits zakelijke brief en economie toets. Spannend allemaal. Veel plezier nog in Australië. xx

• 19 Maart 2012 - 18:45

Emma :

Hoi Tess

Di is een klein stukje wat er in gtst is gebeurd

• 19 Maart 2012 - 18:51

Emma:

Oohhh wacht sorry ik had prongeluk op reactie plaatsen gedrukt nou ik ga ff verder met me verhaal nou die Lucas en Lorena hadden drugs in het drankje van die nieuwe meid gedaan en toen ging die nieuwe achter het stuur zitten en toen had ze Sjors overgereden met decatlon en nu ligt Sjors in het ziekenhuis !!!!!!

En morgen ( woensdag ) komt winter me nieuwe pony eindelijk jeeeeeyy :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Xxxxxxxxxxxxxx Emma